Maşallah ben de her sabah tahin pekmez yiyorum ama az. Arttirayim olmazsa.Canım tahinli helva haftada bi kilo yiyom günlükte 90 ml kadar mama veriyom 78 günlükfalan bebegim galiba 1 kilo 400 gram aaldıbir ayda yyanı tahin bebegede kilo aldiriyo
Kilo aldırıcı çorbalar yapabilirsiniz..bide akşam uyumadan önce muhallebi verin. Pirinç unluBenimde bebeğim 15 aylık mama veriyorum çokta kilolu değil ne yapabilirim hiç birşey yemek istemiyor?
Bebeginiz kaç aylikCanım tahinli helva haftada bi kilo yiyom günlükte 90 ml kadar mama veriyom 78 günlükfalan bebegim galiba 1 kilo 400 gram aaldıbir ayda yyanı tahin bebegede kilo aldiriyo
istemiyorki pirinç unu falan hicbirsey istemiyorKilo aldırıcı çorbalar yapabilirsiniz..bide akşam uyumadan önce muhallebi verin. Pirinç unlu
15aylikBebeginiz kaç aylik
Himm iştahı yok o zaman. ....istemiyorki pirinç unu falan hicbirsey istemiyor
kaçıyor hiç birşey istemiyor sadece biberon mamasi istiyor sence nezamn biberonu kesmeye baslamaliyim15aylik
ama bi on gündür böyle yediği zamanda 1 2 gün yiyip aynı oluyorHimm iştahı yok o zaman. ....
Bence artık büyük seninki biborunu kesip kaşik mamalar var onlarla kaşıga alıstır hangi mamayı veriyorsun bilmiyorum ama kaşık mamalar daha çok kilo aldırıyor....daha çok sevsin kaşıkla biseyler yemegi....corba yapip veriyormusunkaçıyor hiç birşey istemiyor sadece biberon mamasi istiyor sence nezamn biberonu kesmeye baslamaliyim
Bebeginiz kaç aylik
Benimkiyle aynıymış bende 1 haftadır tahinli helva yiyorum sütüm artsın diye2 buçuk aylık
lac veriyorum hiç birşey istemiyor hep yapıp dokuyorumBence artık büyük seninki biborunu kesip kaşik mamalar var onlarla kaşıga alıstır hangi mamayı veriyorsun bilmiyorum ama kaşık mamalar daha çok kilo aldırıyor....daha çok sevsin kaşıkla biseyler yemegi....corba yapip veriyormusun
bebelacbebe
lac veriyorum hiç birşey istemiyor hep yapıp dokuyorum
Aptamilin kaşık mamaları var onlar güzel kilo aldırıyo..deniyebilirsiniz....bebelac
bebelac
kasik mamalar hiç istemoyor aptamil denemedim ama iyice acıkınca mi denesem ve kaç saatten açıkir ki hiç istemiyor vermeyinceAptamilin kaşık mamaları var onlar güzel kilo aldırıyo..deniyebilirsiniz....
Benimkiyle aynıymış bende 1 haftadır tahinli helva yiyorum sütüm artsın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?