geceleri kızım ağlarayak uyanıyo ve saat bası uyanmaya basladı acaba dıyorum süt ihtiyaçları arttıgı için karnımı doymuyo
artık uykusuzluktan kafam donuyo gibi herseyi unutmaya ve sacmalamaya basladım
Yetmiyo canımmm
gece yatmadan kaşık maması veriyorum,ama yine emmeden uyumuyo,2 satte bir mutlaka kalkıyo.
bi kaç hafta önce bende aynı senin durumundaydım..
oo benım uzun zamandan berı yetmıyordu zaten sımdı bır sabah bır aksam yeterınce oluyo arada emıyo ama damlayo resmen ama o onada razı her emdıgındede ıkı meme emıyo resmen
bizim yetiyo elleyince çok rahat hissediyorum. uykusu sık bölünüyorsa doymuyo olabilir. bizimki hala 2 bazen 3 saatte bir uyanıp emiyo arada sebze çorbası veriyorum yavaş yavaş başladık ama çok az içiyo şimdilik yüklenmiyorum malum geçiş işi cidden zor ve sabır istiyo.
bend daha ek bişyler vermeye baslamadım dün ilk defa dvam sütü verim dedim uyanınca saat 12 gibi ağzını nasıl diredi alsada dısarı fışkırrttı içmedi.
göğsümü alınca emmesede tutuyo öyle uyuyo uykusuzluktn fena haldeyim
her saat bası ağlayrak uyanıyo.eskiden 12 gibi yatsa 4 gibi kalkıyodu oda hiç sesi cıkmıyodu emip devam edıyodu uykuya ne gzel gülermiş:gitme:
bend daha ek bişyler vermeye baslamadım dün ilk defa dvam sütü verim dedim uyanınca saat 12 gibi ağzını nasıl diredi alsada dısarı fışkırrttı içmedi.
göğsümü alınca emmesede tutuyo öyle uyuyo uykusuzluktn fena haldeyim
her saat bası ağlayrak uyanıyo.eskiden 12 gibi yatsa 4 gibi kalkıyodu oda hiç sesi cıkmıyodu emip devam edıyodu uykuya ne gzel gülermiş:gitme:
canım meyve püresi falan versen ara öğün yani diğer zamanlarda emzirirsin
sonra yoğurt olabilir. ben gece yatmadan önce hipp organik iyi geceler maması veriyorum ardındanda emziriyorum o zaman uyuyordene istersen