- 12 Haziran 2009
- 3.935
- 4.319
- 158
- Konu Sahibi ordanburdanbirisi
-
Aslında çocuklarla alışverişe gidince hep erteliyorum neyse oda kalıversin sonra bakarım falan diye diye hep bıraktım alamıyorum bir türlüİnternetten almanız şart değilse hiç girmeyin o işe derim
Oraya bakmamıştım bakayım sağolasınKom a bak kom a
Ben netten B almıştım aslında çok fark olduğunu dusunmuyorm darlık tutma acısı fark ediyor şu bas harfi P ile baslayan markaydı aldıgım acık yazamıorm reklam olmasın diyeAslında çocuklarla alışverişe gidince hep erteliyorum neyse oda kalıversin sonra bakarım falan diye diye hep bıraktım alamıyorum bir türlü
şimdi bir ürün beğendim 85B ve 80D kalmış sepete ekledim ama içime kurt düştü alamadım bedenimi de internetten bulduğum programla yeni hesapladım
Çocuklardan önce aslında büyüktü şimdi süzme yoğurt kesesi gibiler ondan küçük gibi olabilirGögüslerin çok küçük ama bedenin var sanırım.
85B cup denesen bence olur sana birde desteksiz daha iyi sarar gögüslerini desteklide boşluk kalabilir.
85A yanlış anlama ama çok orantısız böyle bir beden yok değil var ama nadir bulursun. Genelde B,C,D cuplar daha yaygın.
A cup 70-75 bedenlerde çok fazla oluyor.
Bende orada beğendim bir tane ama beden yok 85A diye acaba yanlış mı ölçtümBen netten B almıştım aslında çok fark olduğunu dusunmuyorm darlık tutma acısı fark ediyor şu bas harfi P ile baslayan markaydı aldıgım acık yazamıorm reklam olmasın diye
Ben ölcmeden aldım ya boşver en azından bedenini biliyosun:))Bende orada beğendim bir tane ama beden yok 85A diye acaba yanlış mı ölçtüm
Denemeden almayın bence size a olmaz daha büyük lazım sonuçta o giydiğiniz sütyen de toparlayacak yukarı doğru ölçtüğünüzden büyük olacakÇocuklardan önce aslında büyüktü şimdi süzme yoğurt kesesi gibiler ondan küçük gibi olabilir
Desteksiz alıyorum genelde 85B olur mu ki
Giydiklerime baktım da artık yazıları bile silinmiş
Alışverişe her gidişimde alacağım artık diyorum ama her seferinde tamam acelesi yok diye erteliyorum şimdi internette dolanırken beğendiğim bir kaç ürün vardı alayımda kurtulayım demiştimM&S da her beden var, oraya bakın bence. Ya da daha uygun olsun derseniz en basitinden penti mağazaları her yerde bar, gidin deneyin olan bedeni internet üzerinden sipariş edin
Oraya bakmamıştım bakayım sağolasın
Defactoda dantelli büstiyer beğenmiştim sağolasın varsa onu alayım bu harfler çok kafa karıştırıyorpentiden mi bakıyorsun ?
bir alt bedenin mesela 75 b si 80 a ya denk geliyor.
ay anlatabildin mi bilmiyorum :)
yani 80 b alabilirsin..
olmazsa iade edersin..
Alışverişe her gidişimde alacağım artık diyorum ama her seferinde tamam acelesi yok diye erteliyorum şimdi internette dolanırken beğendiğim bir kaç ürün vardı alayımda kurtulayım demiştim
Dantelli büstiyer tarzı bişey beğenmiştim d... son 2 ürün yazıyor :)
Mezura varsa ölç ama kendin hesaplama hazır programlar varmış ordan hesapla gerçi ben doğru düzgün ölçemedim sanırımBen ölcmeden aldım ya boşver en azından bedenini biliyosun:))
85a yoksa 80b bak. sırt ölcüsü ile gogus kupu ters orantılı oluyor bir alt veya ust beden bakmak istediginde
Defactoda dantelli büstiyer beğenmiştim sağolasın varsa onu alayım bu harfler çok kafa karıştırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?