İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar Sütyen demiriyle yaralananlar, bakınız.

bn demırın kendılıgınden cıkmasını beklemıyorum:1:
aldıgım zaman cıkarıp atıyorum takamam zaten oyle rahatsız olurum sızde takmayın bence :34:

sütyenim delindiğinde anneme diktiriyorumm benm için çözüm bu :)) sonra da bi daha delinmiyor :) nasıl dikiyor bilmiyorum ama bence dene :)

bu sorunla karsılasan cok arkadasm var bizde soyle bir sey yapıyoruz telin battıgı yere pamuk katıyoruz ben bir süre oyle idare ediyorum cıkarıp atınca sekil bozuklugu olabiliyor genellikle NBB kullanyrm bu sorun cok oluyor yatarken takmadgm halde

marka olanlarda felaket pahalı ya:S benım sutyene ayırdıgım butçe taş çatasın 15 tl :D benımkılerınde demırlerı kaçkere bagrımı kızarttı acıkttı. ama nabalım eskıdıkçe alıyoz :D çokda para veremem lakinn :D :2::2:

Bende önceden çok yaşardım bu sorunu.Ama yaklaşık iki yıldır hiç başıma gelmiyor.Nedenini çözebilmiş değilim.

Kendim denemedim ama birkaç kişiden duymuştum teli fırlayan süteyenin telinin iki tarafınada oje sürüp topaklandırdıktan sonra kurumasını bekleyip tekrar içine yerleştirip o kaçak olan kısmıda iğneyle tutturup uzun süre kulllanmaya devam edenler varmış.

Way be, rüya gibi 2-3 yıl kullanmak bi sütyeni...
Artık paraya kıyıp bi kere almak lazım demek ki.

Walla ne yalan söyleyim, habir sütyen aldığım için ucuz takılıuorum. Marka sütyen almam yani.

kalitelii sütyen için çoktaa para vermeye gerek olmadığını düşünüyrumm şahsen ben fk diye bi markadan alıyrum iç çamaşrlarımı ürünleri gerçekten sağlam ve kullanşlı hemdee çok fazlaa renk ve çeşit seçeneği varr fiyatlarıda çok uçuk değill 8 tlden başlıyoo maksimum 15 tldir bende sürekli alırım iç çamaşırı amaa senelercede kullanırım makineyede at istersenn hiç bişey olmuyorr amaa iç çamaşırını makinede yıkamak zararlıymış içindeki süngerlerde deterjan kalıntısı kalabilyomş ve vucutta yara bere yapablrmiş..ben koruyucusyla atyrum atarsamm yoksaa elimdee ılık suylaa yıkıyrumm..bitane al dene derimm daha hiçbi çamaşırımn teli çıkmamştr..

şimdi şöyle pahalı markaların sütyenlerinin demirleri kolay kolay çıkmııyor çünkü o demir olan kumaş o kadar sertt ki ordan demirin çıkması nerdeyse olanaksız
ha birde makinada yıkamamak gerekiyor sütyenleri deformasyon olmaması açısından
ben her bütçeden sütyen kullanırım o yüzden pahalı olanlar yıllarca dayanırken ucuz olanlar bi ayda poff dediğin gibi oluyor
elinde yıka sütyenlerini elinde,ılık suyla,ve şampuanla:34:

Arkadaşlar sütyen de biraz paraya kıymak gerekiyor açıkcası eğer iyi bi markanın sütyenini aldıysan hiç bi sorun çıkmıyo ben şimdiye kadar hiç sorun yaşamadm size tavsiyem 5 10 lira verip sğlmzdn olmaktansa biraz daha para verip 2 3 sene kullnmk zaten ondan parsı çıkıyo :):)

doğru sütyen ölçüsünü ne zaman bulacam bilemiyorum. oldukça zayıfım ama göğüs ölçüm 90.. hatta 95 alsam yeridir küçük alsam göğüslerim taşıyor ince bir badi felan giyince çok komik oluyor, büyük alsam sırt tarafı bol geliyor... zaten hiç bir zaman iç çamaşırı takımı alamıyorum çünkü 90 beden olan sütyenin kiloduna benim gibi 3 kız daha girer :31::31:

o da ayrı bi dert. ben çok zayıfım ama göğüslerim büyük. e hal öyle olunca ya bedeni çevresi bol geliyor ya da malzemeler dışarı taşıyor :17:
ben de büyük alıp yandan biraz daraltmakta buldum çareyi. dikiyorum içe katlayarak.
başka fikri olan varsa önerilere açığım, akıl akıldan üstündür neticede:28:

aynı sorun bende de var standart cup sütyenler bizim gibi bedeni dar göğüsü büyük bayanlara uyum göstermiyor o yüzden b cup değil de c d e kup sütyenleri dene. mesela ben 36 beden giyiyorum normalde ama göğüslerim çok büyük 80c cup kullanıyorum sorun ortadan kalkıyor sende bedeninin numarasını ve göğüsünün cup ölçüsünü düşünerek sütyen edinirsen sorun kalkmış olur

ben demiri çıkartıp başını biraz kestim sonra ucunu rahatsız etmesin diye törpüledim. ve diktim şimdi giyiorum hiç bir sorunum yok tekrar çıkmadı :) bunu deneyebilirsin canım en fazla 5 dakikanı alır

Sorununuza kesin çözüm bulacaksınız kalitesi ilede kendini ispat etmiş miss claire markalı sütyenlerle sıkıntılar ortadan kalkacaktır.

önemli olan sizin bedeniniz nedir?

75-80-85-90 gögüs ölçüsü
a-b-c-d cup sırt uzunluğunu ifade eder.(bildiğim kadarıyla):KK9:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X