merhaba eylul77.mesajini gorunce cook sewindim.sesimi birileri duydu nihayet.umarim seninle iyi bir arkadas oluruz.riyadda yasayanlarla konusmak sartim yok tabiki.ama kumsalll adinda bir arkadas vardi.riyadda yasiyordu.simdi goremiyorum onu.kac yildir buradasin.ben 2 yildir buradayim/
ah biz bayanlar bir turlu kurtulamiyoruz temizlik islerinden hep ayni isleri yapmaktan biktim:sm_confused: canim inan benim esim erkek terzisiydi iflas etti sindi okul servisligini yapiyor benim esim dogma buyume burda ama asli turk tabiki ya senin esin ne isle mesgul
Bende genç bi kız olarak hemde yüzümü hiç bir zaman kapatmadan oralarda yaşadım
Ancak hiç bir kötü niyete maruz kalmadım
Her yerde olduğu gibi insan kendini kollamalı elbette
Bu gün Trde bu böyle başka yerlerde de Kötü niyetli kişiler her zaman her yerde var
Allah yolumuza çıkartmasın öylelerini
Bazı ümreye gelenler araplar çok bakıyor diye şikayetlenirdi
Evet bakarlar genelde yüzü kapalı ve genelde esmer (simsiyah değil) insanlar
E türklerde güzel güzel akça pakça insanlar Ama bahsettikler bakan insanlar aaplar değildiki
Haremeyne geliş gidiş yolları üzerindeki dükkanları çalıştıran yabancılar her memleketten olabilir
Araplar bakmaz değil onlarda bakarda ne genelleme nede bi noktaya sabitleme yapılabilir İkiside yanlış olur
Eşleriniz sizi oralara alışana kadar yavaşlatma girişimleride kendileirnce haklıdır
Tabi zamanla alıştıkça siz ondan önde gidersinizsengözlerimebaksanab
Orda en zor şey ulaşımın ya eşinin eşliğinde yada özel şoförle fln olması
Ama biz annemle Cidde de evimizin bulunduğu semtte akşam namazından sonra yürüyüş bile yapardık
Yakın alışveriş merkezine yürüyerek giderdik
senabrnwi nerelerdesın arkadasım nasılsın:teytey:
senabrwni ben de merak ettim .nerelerdesin.seninle konusmak istiyorum.gorusuruz.
ben esimin isi dolayisiyla geldim senabrwni.ya sen.ciddeye gelmistim gecen sene.umre yapmistik.ugradik.cok guzel gercekten.denizi de war.sen neler yapiyosun.kac cocugun war.benim 2 ankaradan geldik buraya.gorusuruz
slm kızlar.nasılsınız.bende rıyadta yasıyorum ve sızlerle tanısıp gorusmeyı cok ıstıyorum.
bende aynen senin yasadiklarini simdi yasiyorum.esim bi yere gondermiyo.yani zaten burdaki araplar gercekten ii niyetli degiller.aslinda riyad guzel bi sehir.herseyi bulmak mumkun.ayrica ucuz bi ulke.tadini cikarmaya bakiyorum.:icecream: insalah allah izin verirse seneye de hacca gidicez.burada ne kadar sure kalacagimizi bilemiyoruz.bakalim.sen nereliydin.ben ankarda oturyorum.ancak dogma buyume Aydinliyim.nette ailemle gorusuyorum bol bol.allahtan bu teknoloji sayesinde onlari gorebiliyoruz.riyad cok sicak.hala alisamadim havasina.ama yazlari tr ye gidiyoruz.bu arada eylul77 yi goremiyorum .girmiyomu nete acaba.simdilik hosackal.gorusuruz yine..hihoyyythihoyyyt
benım esımde koltukcu canım daha once dekor ıslerı yapıyordu dukkanların ve otellerın hala yapıyor ara sıra.cıddeye geldıgımde artık gezemıyorum demıssın canım geldıgınde beklerım tanısırız hem tabı esler bu konuda bıraz cekıngen olur ama tanımadıgın ınsan felan dıye gelırsen beklerım.
slm kızlar.nasılsınız.bende rıyadta yasıyorum ve sızlerle tanısıp gorusmeyı cok ıstıyorum.
merhaba kapacıno.sagol cnm.bende sızınle tanıstıgım ıcın cok mutluyum cnm.rıyada beklerım cnm
merhaba kumsalll tsk ederim bende seni taife bekliyorum :içelim:
:roflol:
iyiyim canim ,sen nasilsin,birkac gundur netin kablolariyla ugrasiyorum.sokup sokup takiyorum,her yolu denedim girebilmek icin,hatta herseyi sifirlayip bastan bile kurdum ama bazen calismiyor iste yine:1no2:yoksa yapayim derken iyice bozdum mufisfisfis:roflol:
ınsaallah canım taıfe gelırsem bende tanısıp gorusmek ısterım.taıfte pece takıyorum demıssın okadar sıkımı hala orası mekkede benım geldıgım ılk yıllar oyleydı mutavvalar rahat bırakmıyordu bırkackez yuzunu kapa dıye uyardılar ben kapatmıyordum bırgun denedım pece takmayı ınan onumu goremedım az kalsın dusuyordum o oldu bıdaha takmadım hıc.sagol tesekkur ederim eylul77 dogrusunu soylemek gerekirse biraz zor olur biliyorsun buranin durumlarini esler biraz siki burda:mymeka: ama insallah nasip olur seni tanimak ve gormek bende beklerim yolun taife duserse burada cok guzel piknik yerleri var gezdiririm kendine iyi bak gorusuruz:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?