evet canım kırgınlık aclıktan :çok üzgünüm:zaten sebze meyva yıyıyorum ama ılk gunler bır halsızlık oluyo.bırde kosuyu fazla abarttım sanırım.o sıcakta nasıl dayanıyorsun yuruyuse?gercı sendecok tombıssın ya anca erırı o yaglar dımı kolaymı 53 kılo budelikafadulden
senabrnwi uyumadinmi sekerim uykumu tutmadi napiosun nasilsin :uhm:
bu aralar uyku duzeni kalmadi bende,5 guNde toplasan 12 saat falan uyumusumdur,o da araliklarla.kendimi zombi gibi Hissediyorum-tatlicadiarzu-ve duN yazdigim mesajlardan sonra hala uyumadimdelikafadulden.2 saat yatip kalkiyorum 5 gundur.niaaaaaaadelikafadulden
allah yardimcin olsun ayyildiz insallah kavusursun kizina evet eylulun dedigi gibi keske elimizden gelsede yardimci olabilsek durumuna cok uzuldum :teselli:
amin tesekkur ederim sana ve eylule insallah kavusurum sabrediyorum ne yapayim
dunyadayiz ve zorluklarla karsilasiyoruz allah cumlemizin yardimcisi olsun kaderimde bunlar varmis sukurler olsun rabbime insallah bir yol gosterir ozur dilerim sizide dertlerimle uzuyorum ne yapayim konusacak kimsem yok pek sizinle paylastim senağlama
iyiymis tempon ama yine de cok zorlama kendini,zaten gun icinde yeteri kadar yoruluyoruz
ay valla zayiflicm die saglikindan olucn sekerim ama olmzki bak fazla aclik mide yanmasi yapar sonra ugrasirsin dikkat cnm kendine:1hug: buaraada su elma kromu zayiflamak icin olan SIK SIK reklamlarini gordugmz 2 arkdasimda carpinti yapti ve uykusuzluk ondn biraktilar 2 gun kullanmislardi ztn :sm_confused: ben dneemktn vazgectim burda hasta olmakta zor annecimz yokki baksin bize iiyilestirsin senağlama(buara ben annemi cok oslemisim idare edin) hee bide gecen tartildigim tarti yanlis tartmis bugun tartldm 54 kiloyum mutlu olun :1closedeyes: sicakta yurumemizin nedeni terleyip yaglarimzdn kurtulmak ins tabii sositososito
dunyadayiz ve zorluklarla karsilasiyoruz allah cumlemizin yardimcisi olsun kaderimde bunlar varmis sukurler olsun rabbime insallah bir yol gosterir ozur dilerim sizide dertlerimle uzuyorum ne yapayim konusacak kimsem yok pek sizinle paylastim senağlama
yoruluyoruzkı hemde nasıl bızım yaramazlarla.onlar uyuduktan sonra ınan televızyon ısık nevarsa kapatıp oyle oturuyom kafadınlemek ıcın-tatlicadiarzu-
bu hapların hepsının ılkhafta boyle yan etkılerı oluyo canım.annem annem valla bende cok ozledımsenağlamaallahtan su ınternet var ozlem gıderıyoruz.benım geldıgım ılkseneler cok kotuydu ya sadece telefonla gorusuyorduk her konusmamızdan sonrada ben aglama krızıne gırıyordum.a.s.
yapmayin arkadaslar yaa,hepiniz birgun doneceksiniz ,ya ben ne yapayimlaelaelaelaelae
benimkiler vampir gibi masallah,bensiz uyumazlar hic.onlari uyutup kactigimda 1 yada 2 saat icinde hemen kalkip gelirler yanimadelikafadulden.eger kalkip yanima gelmezlerse,hemen yapmak isteyip de yapamadigim seylere kosarim.bir elimle nette sorf yaparken diger elimde de orgu vardir.sonra kosa kosa gider bir cay yaparim,onlarin yaninda icemiyorum da,kapiyorlar elimden:roflol:.ayni anda bir suru seyi yapmaya calisinca da hepsi yarim yamalak kalir,uyumam gerken zamani bu sekilde harcadigim icin de gunun geri kalan kisminda ruh gibi dolanirim ortalikta
aynen senabrnwi bende ayni durumdayim allah biliyor omrum bu gurbet ve ailemin ve ulkemin hasretiyle gececek fisfisfis
aynen senabrnwi bende ayni durumdayim allah biliyor omrum bu gurbet ve ailemin ve ulkemin hasretiyle gececek fisfisfis
benimkiler vampir gibi masallah,bensiz uyumazlar hic.onlari uyutup kactigimda 1 yada 2 saat icinde hemen kalkip gelirler yanimadelikafadulden.eger kalkip yanima gelmezlerse,hemen yapmak isteyip de yapamadigim seylere kosarim.bir elimle nette sorf yaparken diger elimde de orgu vardir.sonra kosa kosa gider bir cay yaparim,onlarin yaninda icemiyorum da,kapiyorlar elimden:roflol:.ayni anda bir suru seyi yapmaya calisinca da hepsi yarim yamalak kalir,uyumam gerken zamani bu sekilde harcadigim icin de gunun geri kalan kisminda ruh gibi dolanirim ortalikta
yapmayin arkadaslar yaa,hepiniz birgun doneceksiniz ,ya ben ne yapayimlaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?