- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
- Konu Sahibi Dertlikadin1
-
benimde damla damla suyum sızıyor sizin son durumunuz ne acabaSuyum az az akıyodu drum o zamanki anlattım inanmadı zaten yarıda bırakıp gittiği için işine gelmedi de neyse
Canım ne kadar dayanır bilmem ama suyun azalması kalp atışlarını yavaşlatır bende öyle olmuştu sık sık kontrole git hem sezeryan mı planlıyo dr acaba hani susuz normal olmaz da
Sen bi yandan bol su iç de azaldıkça faydası olur belki
Suyun gelmesi farklı bir şey bu doğum başlangıçı değil bu riskli bir durum. Bebek içeride susuz kalıyor.Damla damla su sızması demek doğum başlamış demek ne demek 3 hafta dayanır? Başka hastaneye git kadın doğum hastanesi git. 35 haftada nişanım geldi 3 gün hastanede yattım gözlem altında oldum. Nasıl doktormuş o sayaç mı takmış 3 hafta dayanır diyor?
yok canım o şekilde olmuyo doğum baslamamiskende su sizabiliyo antibiyotik verip bebeğin buyumesini bekliyolar ne kadar sürerse hamilelikDamla damla su sızması demek doğum başlamış demek ne demek 3 hafta dayanır? Başka hastaneye git kadın doğum hastanesi git. 35 haftada nişanım geldi 3 gün hastanede yattım gözlem altında oldum. Nasıl doktormuş o sayaç mı takmış 3 hafta dayanır diyor?
Valla bildiğim suyun gelmesi kesenin yırtılması ya da küçük delik açılmasıyla olur bu durumda doğum dışında oluşmaz erken doğum olur bayanın başka doktora görünmesi şart.Suyun gelmesi farklı bir şey bu doğum başlangıçı değil bu riskli bir durum. Bebek içeride susuz kalıyor.
internetten bakabilirsin canim öyle değilValla bildiğim suyun gelmesi kesenin yırtılması ya da küçük delik açılmasıyla olur bu durumda doğum dışında oluşmaz erken doğum olur bayanın başka doktora görünmesi şart.
Yok o öyle değil işte doğum başlangıcındaki suyun gelmesi ile bu farklı.Valla bildiğim suyun gelmesi kesenin yırtılması ya da küçük delik açılmasıyla olur bu durumda doğum dışında oluşmaz erken doğum olur bayanın başka doktora görünmesi şart.
benim aniden suyum patlamıştı 3 saat sonra bittiğini söylemişlerdi sonra zaten wc de kordon elime gelmişti.Eğer hastanede olmasaydım ikizlerimi kaybetmem kaçınılmaz dı.Bence dr a gitGittim dra 3hafta dayanır dedi ama ben korkuyorum suyu birden gelmiho bu arada akıntı gibi sızıyo sürekli az az
Benim bunda yok şükür ilk hamileliğimde olmuştu sonucu dr inanmadığı için kalp atışı yavaşlamış ve acil sezeryan olmuştubenimde damla damla suyum sızıyor sizin son durumunuz ne acaba
Benim gece boyu öyle oldu. Sancım yoktu. Sabah olunca doktora gittim. Evet suyum bitmemişti ultrasonla baktığında. Ama muayene sırasında 4 cm açılmam olduğu görüldü. Doktorun doğumuma girebilmesi için hızlanmam gerekiyordu, suni sancıyla o gün doğurdum.Gittim dra 3hafta dayanır dedi ama ben korkuyorum suyu birden gelmiho bu arada akıntı gibi sızıyo sürekli az az
Benim gece boyu öyle oldu. Sancım yoktu. Sabah olunca doktora gittim. Evet suyum bitmemişti ultrasonla baktığında. Ama muayene sırasında 4 cm açılmam olduğu görüldü. Doktorun doğumuma girebilmesi için hızlanmam gerekiyordu, suni sancıyla o gün doğurdum.kısacası açılmaya baktı mı doktor ??? Açılma varsa üç hafta beklemez
Canım benim ,benim bebeklerin üçündede yaşadım bu durumu.Bende hemen korkup gittim doktora.Bazi gebeliklerde olabileceğini söyledi.Şöyleki dört aydan başlarda iç çamaşirim islanirdi.Ordan anladım bebeğin suyu oldugunu.Bazen olabiliyor.Ha ne kadar bekliyor dersen benim üç ay sürdü.Çok Şükür üçüde sağlıklı.Gittim dra 3hafta dayanır dedi ama ben korkuyorum suyu birden gelmiho bu arada akıntı gibi sızıyo sürekli az az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?