Suyu sızarak kaç hafta dayanır

Suyum az az akıyodu drum o zamanki anlattım inanmadı zaten yarıda bırakıp gittiği için işine gelmedi de neyse
Canım ne kadar dayanır bilmem ama suyun azalması kalp atışlarını yavaşlatır bende öyle olmuştu sık sık kontrole git hem sezeryan mı planlıyo dr acaba hani susuz normal olmaz da
Sen bi yandan bol su iç de azaldıkça faydası olur belki
 
benimde damla damla suyum sızıyor sizin son durumunuz ne acaba
 
Damla damla su sızması demek doğum başlamış demek ne demek 3 hafta dayanır? Başka hastaneye git kadın doğum hastanesi git. 35 haftada nişanım geldi 3 gün hastanede yattım gözlem altında oldum. Nasıl doktormuş o sayaç mı takmış 3 hafta dayanır diyor?
 
Benim bir tanıdığım bebeğin suyu kaçıyordu baya azalmıştı aylarca hastanede yattı suyun yettiği kadar tuttular içeride. Suyun olduğu bölgede büyüyor bebek suyu azalırsa gelişemez bu ciddi bir durum. Hemen bir doktora gidin hareket etmeyin hep yatın. Bebeğinizde gelişim geriliği olabilir böyle giderse. Çünkü sıkışıp klacak suyun olduğu yerde. Acil doktora gidin lütfen ne demek birşey yapamayız bebek daha çok küçük en az 5 hafta daha içeride gelişmesi gerek.
 
Suyun gelmesi farklı bir şey bu doğum başlangıçı değil bu riskli bir durum. Bebek içeride susuz kalıyor.
 
yok canım o şekilde olmuyo doğum baslamamiskende su sizabiliyo antibiyotik verip bebeğin buyumesini bekliyolar ne kadar sürerse hamilelik
 
Suyun gelmesi farklı bir şey bu doğum başlangıçı değil bu riskli bir durum. Bebek içeride susuz kalıyor.
Valla bildiğim suyun gelmesi kesenin yırtılması ya da küçük delik açılmasıyla olur bu durumda doğum dışında oluşmaz erken doğum olur bayanın başka doktora görünmesi şart.
 
Gittim dra 3hafta dayanır dedi ama ben korkuyorum suyu birden gelmiho bu arada akıntı gibi sızıyo sürekli az az
benim aniden suyum patlamıştı 3 saat sonra bittiğini söylemişlerdi sonra zaten wc de kordon elime gelmişti.Eğer hastanede olmasaydım ikizlerimi kaybetmem kaçınılmaz dı.Bence dr a git
 
Su sizmasinda su sorun var, sizinti olan delikte kordon sikisip bebegin oksijensiz kalmasina ve dolayisiyla cok kotu seylere sebep olabiliyor. Sizinti varken sizi eve gonderen doktoru degistirin bence cunku cidden tehlikeli bir konu. Benim dr um soyle uyarmisti beni, suyun gelmeden sanci olursa evde bekleyebilirsin ama suyun once gelirse acil nst ye baglayip bebegi surekli takip etmek gerekir. Dikkat edin kendinize
 
benimde damla damla suyum sızıyor sizin son durumunuz ne acaba
Benim bunda yok şükür ilk hamileliğimde olmuştu sonucu dr inanmadığı için kalp atışı yavaşlamış ve acil sezeryan olmuştu

Zaten akıntı yapışkan bişey sızan su sıvı çamaşırdn geçip bacağıma doğru akıyodu çamaşırda kalmıyodu sizinkide öyleyse mutlaka dr a söyleyin ultrasonda sıvı miktarınuza bakar
 
Gittim dra 3hafta dayanır dedi ama ben korkuyorum suyu birden gelmiho bu arada akıntı gibi sızıyo sürekli az az
Benim gece boyu öyle oldu. Sancım yoktu. Sabah olunca doktora gittim. Evet suyum bitmemişti ultrasonla baktığında. Ama muayene sırasında 4 cm açılmam olduğu görüldü. Doktorun doğumuma girebilmesi için hızlanmam gerekiyordu, suni sancıyla o gün doğurdum.
 
 
benim hamileligimde su sizarak bitmisti oyle foş diye falan inmiyor yani filmlerdeki gibi
ve sezeryanla aldilar suyu kalmadigi icin
 
Gittim dra 3hafta dayanır dedi ama ben korkuyorum suyu birden gelmiho bu arada akıntı gibi sızıyo sürekli az az
Canım benim ,benim bebeklerin üçündede yaşadım bu durumu.Bende hemen korkup gittim doktora.Bazi gebeliklerde olabileceğini söyledi.Şöyleki dört aydan başlarda iç çamaşirim islanirdi.Ordan anladım bebeğin suyu oldugunu.Bazen olabiliyor.Ha ne kadar bekliyor dersen benim üç ay sürdü.Çok Şükür üçüde sağlıklı.
 
Acildeki doktor sızan sıvının bebeğin suyu olmadığını anlayıp kendi doktorunuz anlamadıysa bence de doktorunuzu değiştirin.

Aynı sorunu ikinci hamileliğimde yaşadım. Damla damla akıyordu, akan sıvıdan örnek alıp baktılar ve bebeğin suyu olmadığını söylediler. (Yani bunu sizin kendi doktorunuzun en başında yapması gerekirdi.) Sonra zaten kesilmişti bir sorun yaşamadım çok şükür.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…