- Konu Sahibi Dertlikadin1
-
benim durumumu doktorlar biliyo zaten test filan yapildi hastanede yattım ama şuan yapilacak bi sey yok gittiği yere kadar dedi doktor. şimdi 24 haftaligim bakalim gün sayiyoruz 30 haftalik olmayi bekliyorum en azindan. o bebeginiz yaşadı mı pekiBenim bunda yok şükür ilk hamileliğimde olmuştu sonucu dr inanmadığı için kalp atışı yavaşlamış ve acil sezeryan olmuştu
Zaten akıntı yapışkan bişey sızan su sıvı çamaşırdn geçip bacağıma doğru akıyodu çamaşırda kalmıyodu sizinkide öyleyse mutlaka dr a söyleyin ultrasonda sıvı miktarınuza bakar
İkinci cevabim bu yazdiginiza istinadendiim durumumu doktorlar biliyo zaten test filan yapildi hastanede yattım ama şuan yapilacak bi sey yok gittiği yere kadar dedi doktor. şimdi 24 haftaligim bakalim gün sayiyoruz 30 haftalik olmayi bekliyorum en azindan. o bebeginiz yaşadı mı peki
Dün gittim bişey yapamayız dedi3hafta daha gider böyle bacaklarına aşağı birden inerse gel dedi
Yaşadı hemde kaç gün susuz kaldığı belli değil ve dr un verdiği doğum tarihi yanlışmış gününden geç bi doğum oldu Allah'a çok şükür yavruma bişey olmadıbenim durumumu doktorlar biliyo zaten test filan yapildi hastanede yattım ama şuan yapilacak bi sey yok gittiği yere kadar dedi doktor. şimdi 24 haftaligim bakalim gün sayiyoruz 30 haftalik olmayi bekliyorum en azindan. o bebeginiz yaşadı mı peki
canm beni umarim gorursun ama cok ciddi bir durum enfeksiyon riski var allah korusun. tam 37 jaftanin sonlarina dogru suyum azaliyordu doktor neden oldugunu qnlayamadi. ama ben sizdigini hep anliyordum. hep doktor kontrolundeydim tam 39 haftada. sancilarim baslamisti. dogum. gittim eve git sancini cek gibisinden sacma bise dedi sonra suyuma bakti su bitmisti acil doguma aldilar ihmal etme sakin. bebegin az daha enfk geciriyorduBebeğimin suyu sızıyor azar azar. Böyle bi durum yaşayan var mı ne kadar dayanır böyle
allah uzun ömür versin. insallah benim bebegimde sağlıklı bi şekilde yaşarYaşadı hemde kaç gün susuz kaldığı belli değil ve dr un verdiği doğum tarihi yanlışmış gününden geç bi doğum oldu Allah'a çok şükür yavruma bişey olmadı
Bebeğin suyunun sızdığını kesinleştirmek için test yaptımı doktorunuzBebeğimin suyu sızıyor azar azar. Böyle bi durum yaşayan var mı ne kadar dayanır böyle
suan bende 5 gundur hastenede Dr kontrolunde yatiyorum suyum geliyormus maalesef bakalim gorecegiz enfeksiyon kapmamiz lazimbenimde damla damla suyum sızıyor sizin son durumunuz ne acaba
Hemen dr gidin Allah yardımcınız olsun. Havucun amniyon sıvısını arttırdığını okumuştum belki o tip beslenmenin faydasını görürsünüzBebeğimin suyu sızıyor azar azar. Böyle bi durum yaşayan var mı ne kadar dayanır böyle
Sonuç ne oldu merak ettim eski konuymusBebeğimin suyu sızıyor azar azar. Böyle bi durum yaşayan var mı ne kadar dayanır böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?