Suyu sızarak kaç hafta dayanır

Merhaba Arkadaşlar
Sizlerle bir durumu paylaşmak istiyorum.Umarım duyarlı arkadaşlara ulaşabilirim.
Kocaeli tıp fakültesinde okuyan kızım ve bir grup arkadaşının başlatmış oldukları (TODUP )toplumsal duyarlılık projesine eğitmenleri ve üniversitenin onayı ile başladılar.Öğrencilerin hedefi Kocaeli üniversitesi onkoloji hastanesinde tedavi gören ve görecek hastalara moral ve destek olmak istiyorlar.Bunun için hastane bünyesinde (PERUK BANKASI) açmak istiyorlar.Projeyi hayata geçirmek için peruklara ihtiyaçları var sizin veya çevrenizdeki insanların elinde kullanılmış veya kullanılmamış peruk olan varsa lütfen bizimle iletişime gecmenizi istiyoruz.Telefon ve mail bilgisi afişte bulunmaktadır.Eminim bu hastalığı yaşamış veya cevresinde yaşayan insanlar projenin önemini çok iyi anlayacaktır.Lütfen konuya duyarlı olalım ve öğrencilere destek olalım.iletişim 0507 841 74 42-0537 493 35 99

Suyu mu ki acaba ?Ben bir hafta her sabah uyandığımda külotum ıslanmıştı .Ne doktorlar gezdim ,çok korktum .Ama kendi doktorum endişe etmemem gerektiğini ,suyunun gayet iyi olduğunu söylemişti .Bir hafta hep sabahları oldu .Hafta sonunda da her zaman sızan saatte bütün su geldi .Dört saat sonra da doğdu miniğim.Çok korkutucu bir süreç .Çok korktuk bizde sağlıkla al yavrunu kucağına inşallah.

31.hafta su gelmedi için çok erken .Bir daha doktordadır benzeşe .Ama korkma ,endişe edince her şey daha içinden çıkılmaz bir hal alıyor .Ben buradaki yorumları okuyunca çok kötü olmuştum.Ama tedbiri elden bırakmamak lazım .

benim durumumu doktorlar biliyo zaten test filan yapildi hastanede yattım ama şuan yapilacak bi sey yok gittiği yere kadar dedi doktor. şimdi 24 haftaligim bakalim gün sayiyoruz 30 haftalik olmayi bekliyorum en azindan. o bebeginiz yaşadı mı peki

Erken doğum riskine karsı ciger geliştirici ipne yapamaları lazım 2 doz ve kesinlikle yatış yapılması nst de sancı kontrolu lazım... lütfen baska bir dr a gidin ... ciğer gelişimi önemli ....

Merhaba. Bir zamanlar ben de gebelik doneminde hastanede yatmak zorunda kalmistim. Bir oda arkadasim vardi. Onda da su sizma durumu vardi. Gozetim altinda olmasi gerektigi icin hastanede yatiyordu. Bir sure kaldi ama ne kadar hatirlamiyorum. Sonra ogrendim ki erken dogum yapmis. Yine de hersey Rabbim in takdiri. Hastaneye gidin bence.

6 yil.önce abimin esi hamileyken onunda sizinti gibi biseyleri oluyordu doktora gittigimizde bize eczaneden almamiz icin bir ped markasi verdi ucinden iki tane cikti o pedi ertesigune kadar cikarmadi sonra doktora goturmustuk ped uzerinden test yapildi ve bebegin suyu olmadigi anlasilmisti yani diyeceğim su ki sizde boyle ped gibi biseyle baktirsaniz ya da baska bi kadin dogumcuya gitseniz daha saglikli olur sanki

Dün gittim bişey yapamayız dedi 3hafta daha gider böyle bacaklarına aşağı birden inerse gel dedi

Suyu aniden şaldur şuldur gelmiş ve 2 saat sonra sezeryan doğuma girmiş biri olarak söylüyorum eğer sızıntı şeklimdeyse ve suyun ideal seviyedeyse korkma , gerçekten çok su varmış insanın içinde . Ama mutlaka başka dr da gitmeni ve eğer son zamanlarınsa sık sık kontrol ettirmeni tavsiye ederim , geçmiş olsun.Sağlıkla kavuşursun inşallah.

Bence acilen bir riskli gebelik uzmanına gidin acilen ! Sağlıkla gelsin inşallah minik kuzu ama böyle bir durum varsa doktorunuz yatmanızı önermeliydi sanki

Yaşadı hemde kaç gün susuz kaldığı belli değil ve dr un verdiği doğum tarihi yanlışmış gününden geç bi doğum oldu Allah'a çok şükür yavruma bişey olmadı

Bebeğimin suyu sızıyor azar azar. Böyle bi durum yaşayan var mı ne kadar dayanır böyle
canm beni umarim gorursun ama cok ciddi bir durum enfeksiyon riski var allah korusun. tam 37 jaftanin sonlarina dogru suyum azaliyordu doktor neden oldugunu qnlayamadi. ama ben sizdigini hep anliyordum. hep doktor kontrolundeydim tam 39 haftada. sancilarim baslamisti. dogum. gittim eve git sancini cek gibisinden sacma bise dedi sonra suyuma bakti su bitmisti acil doguma aldilar ihmal etme sakin. bebegin az daha enfk geciriyordu

9 yıl önce 30. Haftamda suyum sızıyor sanki diye doktora gittim bana hiç bişey yok deyip eve gönderdi. Akşam ağrılarım çoğaldı suyu bitmiş bebeğin diye doğum yaptım. Bence başka doktora da git. En azından ciğer geliştirici ve proluton iğne vurulman lazım. Çok geçmiş olsun.

Bebeğimin suyu sızıyor azar azar. Böyle bi durum yaşayan var mı ne kadar dayanır böyle
Bebeğin suyunun sızdığını kesinleştirmek için test yaptımı doktorunuz
Benimde su gibi akıntılarım oluyordu 3 4 defa test yapılmıştı olası bi sızıntıda gözlem altında tutmak için ama çok şükür testler hep negatif çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…