Syleyemediiniz, bir kede gzyalarnzla anlattnz zamanlar oluyor mu?

Ahh ahhh... O an geldiğinde susarsın gözlerin boşluğa bakar ve gözünü kapattığında yanaklarından yaşlar süzülür neden dersin neden Allah ım nefesin kesilene dek ağlarsın en sık yaşadığım şeydir ağlamaktan başımın uyuştuğunu ayağa dahi kalkamadığımı bilirim :çok üzgünüm: Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın... a.s.

:çok üzgünüm:her insan gibi benimde sessiz çığlıklarım olmuştur zaman zaman insan hayatının bazı dönemlerin de böyle travmalar geçiriyor ama ben çabuk atlatanlardanım çünkü hayat devam ediyor

ah şu gözyaşlarım.neden benden izinsiz akıyolarki..
o kadar çok sıkıldımki yaşadıklarımdan hiç kimsenin beni tanımadığı,beni bulamayacağı biyere gitmek istiyorum.senağlama

öyle çokki ama söylenmiyor işte her gerçek herkese söylenmiyor içinde ukte kalıyor malesef

Bende bugünlerde bu kadar mutsuz ve yalnızken ağlamamak için hep gülmeye çalışıyorum. Hatta geçenlerde teyzem ne kadar içten gülüyo, inşallah hep böyle gülersin dedi birde içimi bilse.
Çok sevdiğim bir söz var. Yüzüme bakıpta sanmayın beni bahtiyar attığım her kahkahada bir damla gözyaşı var.

Tam yedi ay oldu hastalığımı öğreneli... KK'daki pek çok kişi biliyor.
Öğrendiğim andan itibaren, çocuklarım ve eşim üzülmesinler diye o kadar normal görünmeye çalışmışım ki, zaman zaman anlamsız patlamalar yaşıyorum hala. İncir çekirdeğini doldurmayacak bir söz, televizyonda bir film, sokaktaki bir yaşlı, hastanede gördüğüm bir hasta, her şey sebep olabiliyor bu patlamalara. İşte o zamanlar durdurmanın mümkün olmadığı hıçkırıklarla sarsıla sarsıla ağlıyorum. Yer, zaman tamamen önemini kaybediyor. Sonra hiç bir şey olmamış gibi hayatımı sürdürüyorum.
İyi ve güçlü görünmek için zorlamamak gerek. Her insanın zayıf ve güçsüz anları olabileceğini kabul etmeli ve bu kadar içine atmamalı insan...

bu gün 2. günm sadece su içtim canım bi şey yemek istemiyo ve sürekli ağlıyorum neden bilmiyorum çok ama çoook canm sıkkın..yine yalnızım ve yine ağlıyorum..her şeyi geride bırakmak istiyorum ama hiç bi şey benm peşimi bırakmıyo..keşke sadece aşkımla beraber olabileceğimiz bi hayatım olsa..herkes çok fazla canımı sıkıyo

ah keşke bana da öyle olsa ölene kadar sürücek derdim var

evlenmeden çalışmadan öğrenciyken öyleydim şimdi koşturmadan heralde kafama takacak odalara kapanacak vakit bile bulamıyorum bazen özlüyorum salya sümük bütün gün ağlamayı Allah dert vermesin tabi sadece boşalmak amaçlı yani..

kimselerin bilmesini istemediğim duygularım benım de var.kapıyı kilitliyorum, müziği açıyorum, elime alıyorum selpağı ve sessizce hıçkıra hıçkıra ağlıyorum.ağlamadığım zamanlar öyle içim bunalıyor ki..adeta boşalıp rahatlıyorum.çoğu zaman kağıtlarla dertleşiyorum, bi tek onlar biliyor ne hissettiğimi.
ama tek dayanağım ve yardımcım Allah'tır. O olmasa belki ağlayamazdım bile...

bu gece yatağımda hıçkıra hıçkıra ağladım..nası olsa evde kimse yok rahatça bıraktım kendimi ilk kez annem babam olmadan bi bayram geçiriyorum mafoldumben hiç planda yokken memleket sevdaları tuttu bizi bi başımıza bıraktılar..annem önceden gitmişti dünde babam dedemi götürmek için gitti annemin de haberi yok duyarsa çok kızıcak :mymeka: sabah annemin bayramını kutladım babamı sordu yatıyo dedim :çok üzgünüm: yoksa evde kıyamet kopar..off bayram bayram gibi deil bu sene :1no2: canım çok sıkılıo yine ağlamak istiyorum özel günümdeyim ondanmı acaba fisfisfis SEVDİKLERİNİZLE ŞEKER TADINDA BAYRAMLARA İİ BAYRAMLAR :gitme:

işte benim gibi birisi daha
ben ne zaman boş bi fırsat bulsam engel olamadığım gözyaşları gözlerimden süzülür
nedenini ise bende bilmiyorum
kesinlikle keyfi ağlamalar değil ama bi birikinti sonucu sanırım
çözümü var mı bilmiyorum ama
engelde olunmuyo bu tür duygusal tepkilere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…