Syleyemediiniz, bir kede gzyalarnzla anlattnz zamanlar oluyor mu?

aynen şuanki durumum ağlamak istiyorum ama ağlayamaıyorum. stajdayım şuanda kendimi çok kötü hissediyorum birşeyler kırmak dağıtmak istiyorum ama yapamıyorum. resmen kulanılıyorum. stajerim diye her işi yapmak zorunda değilim kendimi ifade edemiyorummmm

off Allah ım bugünler geçermi hergün aynı sıkıntı hep ağlamak istiyorummm senağlamasenağlama

evlenmden önce annem tembihlemişti evlendiğin zaman sorunlarını bana anlatma bişey yapamazsam elimden bişey gelmezse üzülürüm aranıza girmek eşine cephe almak istemem diye mantıklı bulduğum için en ufak bişiy bile olsa anlatmam anneme evlendiğimden bu yana kimseye bişey anlatamaz oldum oyüzden
eşimde anlamasın ağladığımı diye banyoya suyun altına girer boğazım ağrıyana kadar ağlarım..

annem babam aklıma geldiğinde ağlarım bunun için yer falan ayırt etmiyorum :bbo:
bi keresinde yolda yürürken bi kızla annesin yanından geçiyodum,dertleşiyorlardı,dayanamadım eve gidene kadar ağlamıştım

ay canım yaa
benim bebişimi kim üzüyo bakimmm
klava:

bende bikeresinde oyle bi ağlamıştım ki cok fena bi ruh halıydi kuzenimle saclara fon cektırdık ama kuaforden cıktığımız belli bişey oldu koptu benim sinirler otobuste bi ağlıyom hıckıra hıçkıra ayy herkez bakıyo teyzenin biri kızım ağlama nolur bende gençken boyleydım şimdi aklına gelemeyecek derdim var takma herseyı kafana bak nasıl dolusun hıckırıyon demişti o konustukca ben ağlamıstım :çok üzgünüm:

Ben genelde gece yatınca ağlarım sessiiiz sessiz Sebep farklı farklı olur Bazen sebep bile olmaz ama mekan hep aynı olur
Bu iş evlenince nasıl oalcak bilmiyorum Ağlayacağı gece ayrımı yatmalııym acep şakkıdı

Annen çok doğru söylemiş (Benim annemd ehep bunu söyler) Sende çok mantıklı bi kız olarak uygulamışsın
Ama hep kendin ağlama Bak baan derdini dökebilirsin dinlerim seniyerimsenibenİi bir dinleyiciyimdir
Ama ama ama ya meslekte psikolog yazıyor senin beni dinlemen lazııım :dance:

mesela,ben az önce ağladım.bir taraftan bebeğimi uyutmay çalıştım,bir taraftan da yaşadığım hayal kırıklıkları uğradığım haksızlıkları düşündüm ve ağladım.yine bir taraftan da allaha dua edip yalvardım.ben ağlamaya başladım mı,yaşadığım bütün olumsuzlukları aklıma getirir,daha da çok ağlarım.daha sonra geçecek,boşver kafaya takma ,değmez gibilerinden hiç olamadım.kafaya her zman taktım.gerçi benim yerimde kim olsa aynı davranırdı,herhalde.ama,umursamaz insanlara çok özeniyorum.

geçimsizim bugünlerde
kimsesizim buyerlerde
degersisizim bu ellerde
çaresisizim doğduğum yerde

bende çok aglayanlardanım
başka birinin derdi için bile aglayabilirim.
insan doluyor bazen taşıyor
agayarak rahatlıyor
daha 2 gün önce sebepsizce eşimin kollarında agladım

buğünlerde bu şarkıyı çok dinlemeye başladım
candan erçetin

ya ben güçlüyüm deyıp ağlamıyorum ağlamıyorum sonra olmadık bişeyde patlıyorum ama coğu zaman kendi içimde oluyo bu patlama telefonumu kapatmak ve çokk uzaklara gimek istiyorum kendimi toplayana kadar ama olmuyo malesef ağlayıp ağlayıp unutp yola devam ediyorum aslında biriktırmemek lazım ama...

bir insanın gözyasları sadece gözünden akmıyo işte öyle bir an oluyoki kalabalıkta bile birsey olunca içimden bagıra bagıra agladıgım olmustur. olmadı diyen varmı acaba?

ikinize de tüm kalbimle katılıyorum

evet bazen....... kimseye anlatamadığım bşy olduğunda yada birisi benim canımı sıktıysa bunu ona söylyemiyorsam bazende çok sinirlenip bunu dışa vuramadığım zamanlarda .....kısacası birileriyle paylaşamamaktan kaynaklanır benimki....

bende o şarkıyı çok dinler oldum bu günlerde
candan hanım bana yazmış gibi mirmirmirmir
eskiden bende çok ağlardım başkalarının derdine
annemle en ufak muhabbette bile
artık ağlayamıyorum ağlamak istesemde
kas katı oldum hayır olsun ....

hiç olmuyo.. bağıra bağıra ağlarım, canımı sıkanın canını sıkarım hiç anlamam.. kimse benden değerli diil, içime atıp da hasta olamam benim canıma da yazık...!

ben ağlamayı seviyorum ya
ağlamak duygusallık güzel şeyler bence
insani hareketler insanlara verilmiş özellikler
ben sadece derdim olunca ağlamam kendim ve ailem içinde ağlamam
neye ağlarım bir çocuğu üzgün görür ağlarım
bir şehit haberi seyreder ağlarım
yoksul aç muhtaç üşüyen birini görür o an elimden birşey gelemediyse ağlarım
ama eminim bunlara hepiniz ağlıyorsunuzdur
başkalarının yanında sesli sesli ağlayamam nedense utanırım
ama yalnızken bir şey bulur ağlar rahatlarım
ben galiba hüznü seviyorum
duygusallığı seviyorum
bu duygunun bize ALLAH tarafından verilen bir özellik olduğunu düşünürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…