Syleyemediiniz, bir kede gzyalarnzla anlattnz zamanlar oluyor mu?

kadınalrın gerçekten belirli günleri çok hassas geçio bence çok normal bana da oluo çünkü bazen ağlamak istiyorum deli gibi sanki herşey geçecekmiş gibi ama olmuo ne fayda herşey gene aynı ama bence ağlamak iyi gelioooo

olmaz mı be güzelim olmazmı?duşa girip ustüme akan suyla beraber sanki bütün sıkıntılarım suyla beraber gidecekmiş gibi saatlerce orda kalıp ağladığım dakikalar,

Bende duygularımı acayip yoğun yaşayan bi insanım....
Bazen söylediklerime,bazen söyleyemediklerime ağlarım....
Sinirlendiğimde,üzüldüğümde sıkıldığımda... Bazende bir filme...
Geçmişte yaşadıklarıma güzel acı tatlı anılarıma...bazende nedensiz... Mutlu olduğum anlarda...
Anlayacağınız çok duygusal bi insanım katı görünümün altında acayip hassas ve kırılgan bi düş var.. Hoş bunu anlayan çok az insan...
Hayatın bana ödeyemeyeceği kadar gözyaşı borcu var...

Hayat bu siralar üzerime üzerime geliyor.
Takilip düsecek gibi olurken, kendime güc veriyorum "sIkI tut" diye.
iyiki Rabbim var, O'nun varligiyla ayaktayim, yoksa zor.

Sessizce oturup,bir köşede bağıra bağıra ağlayarak döktüğüm tüm gözyaşları annem için... senağlama senağlama senağlamasenağlama

Cennette...senağlama senağlama senağlama senağlama

Kiyamam ben sana. Canim benim.
Kusura bakma böyle patadan sordum, acaba uzaktamisiniz dedim.
Allah mekanini cennet eylesin canim.
Hepimiz birgün gidecegiz, bunu düsünerek annecigine yeniden kavusacagini getir aklina.
Rabbim yattigi yerde huzur versin insAllah.

Amin canım,inşallah. :Saruboceq: senağlama
Teşekkür ederim. :a015:

olmazmı 2 gün keyifliysem 3 gün aglamaklıyım
evde tek olduğumda aglarım hemde hıçkıra hıçkıra

sebeb ney onuda bulamadım.

şuan ben oyleyım haketmedıgım seyle yasıyorum cok caresızım bende aglıyorum kendımle dertlesıyorum

yarın hiç birşey bu günkü gibi olmayacak bunu biliyorum ....
içimden sen geçiceksin sen gidiceksin biryerlere ama biliyorum ...
sevda biticek birgün bir yerlerde insanlar hep acı çekicek ama yine de biliyorum ...
sen uzaklarda da olsan benim yanımda yanıbaşımda ta şuramda yüreciğimde olacaksın ...
sen içimde bitmeyen bir alev bir hal hakında kalıcaksın...
sen olmasan bitmez bu sevda ..bitmez..

bu hayat hep keder hep dert deyil ki.....
ağlamak dertlere çare değilki gün gelir bitecek dertler nedir ki...
kahretme bu kadar kırkma kendini...
ağlama ..ağlama sus ağlamaa

seni göremez oldum artık söz vermeler,yeminler ..
bir rüzgar esiyor seviniyoruz kuşlar geçiyor havadan herşey bitiyor sonra ..
seni göremez oldum sevdiğim çiçekler dallar hiçbirşey umrumda değil artık...
anam babam insanlar ...
seni göremez oldum artık nerdesin çilem bitmiyor benim..
ah yarr nerdesin ..seni göremez oldum nerdesin

gün gelir değişir bu kara yazım ..
gün gelir bahara çıkar yollarım ..
fazlası varmı ki..mutlu kulların..
dertlere çare mi bu gözyaşların...
ağlama ağlama sus ağlama

VEE YİNE O ANLARIMDAN BİRİNİ YAŞIYORUM CANIM SIKILIYO İÇİM DARALIYO KİMSEYİ GÖRMEK İSTEMİYORUMM UZAKLARA ÇOK UZAKLARA GİTMEK İSTİYORUMMM:çok üzgünüm:HERŞEWYDEN HERKESTEN NEFRET EDİYORUMM,ÖZELLİKLEDE BU ACIMASIZ HAYATTAN..GETİRDİKLERİNDEN GÖTÜRDÜKLERİNDENNNNN... GÖZYAŞLARIM BİRER ÇIĞLIKTI AMA HEPİNİZ SAĞIRDINIZZZZ senağlama

ahh ah aynen bende sizler gibiyim ve şu anda öyle bi noktadayım ki kendimi çok çaresiz hissediyorum. yalnız...amaçsız..bi gün oluyo çok mutluyum bi gün oluyo ağlamadan duramıyorum hıçkıra hıçkıra bağıra bağıra ağlamak rahatlatıyo sadece. ne derdim var onu da bulamadım ki ama gerçekten kalabalıklar içinde yalnız ve çaresiz hissetmek kadar kötüsü yok sadece uyumak istiyorum bu ara çok saldım kendimimirmirmirmir aslında biraz boşvermek lazım ama yapamıyoruz işte ben çok stresliyim bu aralar ve durup dururken stres patlaması yaşadım yani elim ayağım kitlendi kriz geçiriyorum sandım birden ve o an düşündüm ki bişeyin önemi yok doktora gittim ilaç verdi depresif bişiler yazıo reçetede benneyaptımki kullanmak da istemiyorum aslında
off of kızlar nolcak bu halimiz gözümüzde yaş kalmadı beasırnaşık şey

aynen be canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…