Syleyemediiniz, bir kede gzyalarnzla anlattnz zamanlar oluyor mu?

Ben de ağlıyorum şimdi...Bi kaç dakika sonra 2.evlilik yıldönümümüz...
Ve küsüz biz...küs olmasakta Eminim unutacak YıNE...
ıçim kan ağlıyo içiiim...

ailemi arkamda bırakıp evlendim ve hiç bir tanıdığım olmayan şehre istanbul'a geldim.bu kadar zor olacağını bilmiyodum.Ankara'nın sokakları caddeleri oturduğum yer orda ki sevdiğim insanlar her aklıma geldiğinde kendimi burda kimsesiz sahipsiz gibi hisseder gizli gizli ağlarım.çok zormuş çoook...

ben artık nedense öyle kolay ağlayamıyorum oysa bazen ağlayıp rahatlamak istiyorum ama olmuyor zamanında çok ağladım artık göz yaşlarım akarken zorlanıyor

oluyo olmazmı içime atıyorum atıyorum sonra birden patlıyorum orta neden yokken bile oturup ağlıyorumsenağlama

ben artık nedense öyle kolay ağlayamıyorum oysa bazen ağlayıp rahatlamak istiyorum ama olmuyor zamanında çok ağladım artık göz yaşlarım akarken zorlanıyor

oluyo olmazmı içime atıyorum atıyorum sonra birden patlıyorum orta neden yokken bile oturup ağlıyorumsenağlama

ikinizede katılıyorum kızlar bende öyle kolay ağlayamıyorum zamanın çok ama çok ağladımgözyaşlarım kurudu ( ama öyle anlarım oluyorki bi anda patlama yaşıyorum off senağlama

Bende cok ağlarım,çoğu sey zoruma gıder.Bazen hiç bi sebep yokken rahatlamak ıcın ağlarım.ama mutlaka ıkı haftada bır üç haftada bır ağlamam gerek,ancak ozaman rahatlıyorum.derdımı kederımı kımseye anlatmam cunku.

her insanın vardır bence böyle zamanları benm öyle cok oluyorki bu halim hıçkırıyorum boguluyorum rahatlatıyor bence ben cok rahatlıyorum öyle olunca

şu son ıkı senedir bende sessizce bir köşede aglıyorum.kimseyi üzmemek için agladıgımı görmesinler diye.çünkü kardeşimi çok özlüyorum.o artık bir melek.

ben de çok ağlayanlardandım.ama artık ağlayamıyorum.kaskatı kesiliyorum.sanki içim taşlaşıyor üzüldüğümde artık. eskiden bir kına gecesi seyredince gözyaşlarım sel olurdu.annemin çeyizim için aldığı bir kase kırıldığında çok ağlamıştım.halbuki bütün çeyizimi annemler aldı doğal olarak kırılabilir. ama ben çeyizimi neredeyse hiç kullanmadım 5 yıllık evliolmama rağmen.evlendikten sonra aldıklarımı kullanıyorum. çünkü hepsi bana annemleri çağrıştırıyor.buna engel olamıyorum.insan ilişkilerinde çok alçakça,zavallıca tavırlar gördüm. insanları artık çok iyi tanıyorum.eskiden çok ağlıyordum insanca duygular barındıran herhangi birşey için. ama artık ağlayamıyorum. güzel şeyler için değil artık sadece sinir krizi geçirdiğim zaman ağlıyorum. sinirimden ağlıyorum. eski duygularım taşlaştı artık...en som geçtiğimiz haftasonu sinirden ağladım...

Ben hissediklerimi belli etmeyen birisiyim
Ne yasiyorsam hep icimdedir baskalarini yaninda gözyaslarim dahi aksa hemen silerim kimse görmesin diye.
Bilmiyorum neden böyle.

Çoook oluyor canım.Yapı itibariyle hassas bir insanım.Başkasını kırmayım derken böyle kendimi yıpratıyorum.Görünürde hiç bir problemim de yok çok şükür.
Mahmuriye sana çok katılıyorum canım insanlar çok acımasızca ve alçakça davranabiliyorlar.Çok isterdim umursamaz bir tip olabilmeyi.Olmuyor işte of offf.

Eevet insanlar çok vicdansız katılıyorum sizlere
Ağlarım çok sık olmasada
Ama genelde çok hırslanıyorum..nefretle bakıyorum ağlamak yerine
:çok üzgünüm:

bu dediğinin aynısı bana da oluyor canım. üzüntülerimi insanlarla paylaşamayan
birisiym.mesela bi insana dertlerimi anlatıp onun omzuna başımı koyup da ağlamaktan çok çekinirim..
bir ara sıkıntılarım vardı ve kimseye anlatamıyordum derdimi...ki o kadar mutsuzdum herkese mutlu gözüküyordum. benneyaptımki
tuvalete giripde aynada kendimi görünce ağlamaya başlıyordum inanki saatlerce çıkamıyordum tuvaletten,ama nasıl ağlamak..bıraksalar günlerce orda kalıp ağlayabilirdim
öyle doluydum..şükürler olsunki şimdi iyiyim.
bazıları yani bizim gibiler mutsuzluğu yalnız yaşamayı seviyor..
ondan böyleyiz bence... yerimseniben

Olmaz olur mu, ben kendimi bildim bileli hep böyleyim.
Icimdekileri disa vurmam, kapali kutu gibi mutsuzlugumu, üzüntümü, sIkIntilarimi saklarim icimde. Kimseye anlatmam, en yakinlarima bile derin derin acilamam.
Ama normalde cok güler yüzlü biri oldugum icin,mutsuzlugumun gözlerime yansidigi zamanlarda olur.
Gerci artik mutsuzken gülmeyide ögrendim, o maskeyide tasiyoruz artik.

Hic iyi birsey degil. Yillar sonra bowling topunun kukalari devirdigi gibi, tüm düsüncelerinizde sizi devirebilir, dibe vurursunuz.. Ama napayim kisilik meselesi bu.:çok üzgünüm:

Etrafımdaki insanlar hep bana umursamaz olmamı öğütlerler
Ama ben umursamaz olamam hiç bir zaman
Ağlarım bi şeye canım sıkılır
Böyle rahatlarım
O an benimle ağlayacak birini isterim yanımda
Ama sadece ağlama diyenler olur genelde
Gözyaşlarım benim hayatım
Onlar benim tepkilerim
Küfür etmiyorum bazıları gibi! vurup kırmıyorum! Gayet de masumca ağlıyorum...
Bazen söylenen kırıcı bi söze cevap bile veremem hassaslığımdan, ben bu kadar kolay kırmak istemem
karşımdakini...
Söylenen şeyi unutamam da bitürlü, kendim ağızdan çıkan sözlere önem veririm çünkü
Günlük yaşayanlardan olmadğım için her zaman ilerisini gerisini düşünmek lazım lafın
Buna inanıyorum
Keşke bide takmamayı öğrensem ah...

güle oynaya bu hayat geçmiyo 2 gün mutluysak mutlaka diğer gün ağlıyoruz hayatında katı kuralı bu olsa gerek..küçük kalmak nede güzelmiş ağladığımız şeyler nede basitmiş..ama şimdi ölemi hayat bize zor geliyo bazen ağır bi yükmüş gibi taşıyamadığımız zamanlar oluo...hayat acımasız..insanlar bi garip ..zaten hayatı acımasız yapanlarda biz insanlarız malesef..burda yapmamız gereken yıkılmadan ölüm bizi bulana dek hayatın zorluklarına bunalımlarına karşı direnmek..HAYATA DıRENENLERıN ALLAH YARDIMCISI OLSUN

Son düzenleme:
olmaz mı olmuştur tabiiki.
ileridede olacaktır.
bazen sebepte bulamam evde ağlarım.
ama eskisi kadar artık içime atmıyorum

hayat bazen cok zorluyor ınsanı duramayacak hale gelıyorsun.bazen cok düşünüyorsun herşeyı
nasıl kalkarım altında nasıl yaparım

insanın kendını yalnız hissetmesi daha kötü etkılıyor
orda bır destekcı senı anlayan bırnın olması hayata yenıden gülerek bakmana vesile oluyor

bazen cok doluyorum herkesı terslıyorum kırıyorum etrafımdkaılerı sonra bı gun bı ağlıyorum salya sümük bağıra bağıra bır rahatlıyorum sormayın gıtsın.ağlamamak için kendınızı sıkmayın ağlamak rahatlatıyor ınsanı içindeki kötü enerjıyı dışarıya atmış oluyorsun
bazen gurur yapıp bu konu benı yıldıramaz ben ustesınden gelırım demek yıne içinde bır yerde depolamana sebep oluyor ve patlayınca daha köt etkılıyor tabı benım düşüncem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…