Syleyemediiniz, bir kede gzyalarnzla anlattnz zamanlar oluyor mu?

ben gözyaşlarımı hep içime akıtanlardanım öle ulu orta ağlamam ağlayamam yani gözyaşlarımı hep saklarımnaniknanik

bende sulu gözümdür herşeye ğlarım herşeyi içime atarım bu huyuma çok kızıyorum keşke biraz gamsız olsaydım allahtan eşim çok neşeli espirilidir moralimi hemen yerine getirir canım sana tavsiyem neşeli insanlarla arkadaşlık yap boş bir kağıda içindeki bütün neferetini sıkıntını yaz çokrahatltıyo sonra o kağıdı yıtmayı unutma emikaydirigubbakcemile3

akıllı olup dunya kahrı cekeceğıne delı o dunya senın kahrını ceksın derdım halada dıyorum

eğer bız önyargılı olmazsak keske yerıne ıyıkı dersek vardır bunda bır hayr dersek ınan bıseylere uzulmemek elımızde
cunku sen uzulduğunle kalırsın ben sözlumden ayrıldım aylarca ağladımm hemde herseyın bıtmesıne 1 ay kala yanı bı genc kızn basına gelebılcek kötu bı senaryo dersen ayrılmak olurdu
sonar bı sbh baktımkı sacımda bbı tel beyaz şok oldum noluyo sana dedımm sen kendını parcala senı seven sevdığını dusunduğun ınsan gezsın eğlensınyok öle yağma
sımdık eskısı gıbıyım cunku şükredıyorum daha kötusundan mevlam korudu dıe
resımlerımde butun dişlerımı gormenız mumkun
sızde cok uzgunum dıyorsanız ılac sızde
herkes kendının dr unutmayın
gülmek ınsanı bağlayandır hayata hıcbısey uzulmeye değmez
ölüm bıle
cuhnku ölüm gunu benımm ınancıma göre seb i aruzdur (düğün gecesı)sevgılıye kavusmadır
daıme gülmenız dıleğyleyerimseniben

--------------------------------------------------------------------------------

BENİM ÇOK FARKLI HAYALİM VARDI
SAKLADIM BUGÜNLERE İÇİMDE KALDI
BENİM SÖYLENMEMİŞ SÖZLERİM VARDI
SAKLADIM BUGÜNLERE DİLİMDE KALDI
AMAN KALBİM SAKIN GÜLME
NE ZAMAN GÜLDÜN ERTESİ AĞLADIN

herşey bundan ibaret
bu sözlere gönulden katılıyorum

ben hep öyleyim içimdeki acıları kederleri ne kadar ağlasamda boşaltamam ki..Eşimden şiddet görmem,Yanlız olduğumu hissetmem,Mutlu olmamam daha bir sürü neden..Kime anlatabilirimki bu kadar derdimi..Ne söyleyebilirim ki..Yaşıyoruz ama hep öylesine bir düzelir ümidi ile..Ama düzelen hiçbirsey yok..Biz sadece kendimizi kandırıyoruz başkada birsey arkadaşlar...

oluyor hem de cok... esım tarafından yalnıs anlasıldıgım ve hak etmedıgım seylerı duyup hak etmedıgım seylerle suclandıgım zaman...

Ağlamak mı? Artık gözyaşı pınarlarım kurudu...Şimdi sadece düşünmemeye olmamış saymaya devam ediyorum..( Aslında bakarsanız kendimi kandırıyorum) En önemlisi de yaşamaya çalışıyorum

bende böyle birgün yaşıyorum işe gelirken bile gözlüğümüm altından ağlamaya başladım...tutamadım kendimi tarifi zor bir duygu,koşup bağıra bağıra ağlamak içimi boşaltmak istedim...ama yapamadım gene içime gömüp,yüzüme tebessümümü takmak zorunda kaldım...mafoldumben

Benim çok sık yaşadığım durumdu bir zamanlar
ama artık gaddar oldum üzülmüyorum
taa ki son raddeye gelene kadar
son artık paylıyorum
offffffffffff

Olmaz mı hiç,hepimizin böyle anları oluyor.Özellikle yanlızsak ve bir çok şey üst üste gelirken,tek bir güzellik getirmiyorsa o dönemde hayat ve bu kötü ruh halini,acılarımızı,kırıklarımızı paylaşamıyorsak,paylaştığımızda ise anlaşılamıyorsak yeterince kabuğumuza dönüp kendi kendimize aşmaya çalışıyoruz.Bazen aşmaktan vazgeçebiliyoruzda.AMA ben tamda bu dönemler için şunu öneriyorum,ben de şu aralar öyle bir dönemimdeyim.Üst üste değişik durumlarda benzer hayal kırıklıkları yaşıyorum,özellikle geceleri ışıkları kapatıp düşününce daha bir sıkılıyorum,ağlıyorum ağlıyorum en sonunda ağlamaktan yorulup uyuyakalıyorum...Lisede çok sevdiğim bir hocam vardı,Allah ona uzun ömür versin bir gün bana''hayat üstüne üstüne gelicek,çok canın acıycak,başaramamaktan,tekrar ayağa kalkamamaktan korkucaksın,o an yaşadığın problem her ne ise kendini bırakmadan,oturup kahretmeden önce yat ve uyu,bu arada düşünmemeye çalış.Ertesi sabah eğer hala o şey bir gece önceki kadar aynı şiddetle canını yakıyorsa tekrar üzülebilirsin''demişti.Seneler geçti,olaylar,kişiler,hayatlar,yaşanmışlıklar değişti ben şimdi idrak ettim,Böyle anlarda eğer yapabiliyorsanız uykuya sığının.Belki ilk başta zor olucak,gözünüze düşünmekten uykuda girmiycek ama bir süre sonra dalıcaksınız.Kalktığınızdaysa yepyeni bir gün başlıycak,geriye kalan hayatımızın ilk günü:)ve hayat sürprizlerle dolu,tesadüflerle...Kimbilir belki o gün öyle bir şey olur ki,bir gece önce ki krizin yerini bambaşka bir şey alır.Unutmayın lütfen hayatta hiçbirşey sonsuza dek sürmez.ne mutluluk ne mutsuzluk.Hepsi geçici ve herşey bitimli...(5 dk da yazdım idare edin,bu arada polyannamıyım neyim):kedi:

Son düzenleyen: Moderatör:
Birtek ağlamak beni kendime getiriyor.Kaderime ağlarım,annemi özler ağlarım,kocama kızar ağlarım ama ağladığımı kimse bilmez.:Herkes beni mutlu sanır,kimse görmez içimdeki korlarımafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…