- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.091
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi desert06rose
-
şuan bile öyle bi dönemden geçiyorum canım...içim o kadar dolu kı acıp telefonu hesaplasamadıklarımla hesaplaşmak , içimdekileri dökmek ,vurup kırmak istiyorum ama frenliyorsun bi yerde kendini frenlemek zorundasın...içim daralıyor beş dakika yanlız kalınca delirecek gibi oluyorum...toplulukların arasında ise bunalıyorum yanlız kalıp yatagımdan günlerce cıkmamak kimsenın yuzunu görmemek,kimsenın telefonunu acmamak istiyorum. bunun bi dönem oldugunu kendıme ınandırmak istiyorum bak tatlım gerçekten de düşünürsen kımsenın hayatı dört dörtluk değil benımde öyle senınde öyle...bir yerden herkez kazık yiyor hayattan sımdı sana aman takma bunları desem de bunun uygulaman cok zor çünkü biliorumkı bende uygulamada zorlanıyorum ama şükret sahip oldukların için..ve bekleee ...
zaman ilaç olacaktır umarım
umarım zaman sanada banada yardımcı olur canım=)
annemin hastalığı beni boğuyor. kendini bilmezizne saçma sapan konuşuyor saatlerce ağlatıyor beni
şu anda bende bende o durumdayım eşimi uyumasını bekledim yanlız kalıp ağlamak için ama ağlayamadım ağlamayıda unuttum sanırım offf bu aralar çok sıkıntılı günler geçiriyorum çevremdeki kimse bilmesede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?