Syleyemediiniz, bir kede gzyalarnzla anlattnz zamanlar oluyor mu?

Tabiki oluyor olmazmı nihayetinde insanız duygularımız kabarıyor bir an.

Kimseye söyleyemediğim şeyleri kendime anlatır ve hüngür hüngür ağlarım.

Ağlamaktan hiç gocunmam buda bizim rahatlama şeklimiz işte.

bazen oluyormafoldumben
bağıra bağıra söylesende kimsenin tınında olmuyorsun bazen :dilcikar:
en iyisi bağıra bağıra ağlamak oluyor:gitme:

evet çok oldu... her gece ağladığım günlerim oldu gecelerim olduuu bazen beni kıran kişi gözümün içine bakarken içime akan yaşlar oldu içimi yakan yaşlar:teselli: bazen kimse susturamadı çoğu zaman da kimse duymadı... insan olmanın en güzel yanı işte ağlayabilmek ve gülebilmek...

şuan bile öyle bi dönemden geçiyorum canım...içim o kadar dolu kı acıp telefonu hesaplasamadıklarımla hesaplaşmak , içimdekileri dökmek ,vurup kırmak istiyorum ama frenliyorsun bi yerde kendini frenlemek zorundasın...içim daralıyor beş dakika yanlız kalınca delirecek gibi oluyorum...toplulukların arasında ise bunalıyorum yanlız kalıp yatagımdan günlerce cıkmamak kimsenın yuzunu görmemek,kimsenın telefonunu acmamak istiyorum. bunun bi dönem oldugunu kendıme ınandırmak istiyorum bak tatlım gerçekten de düşünürsen kımsenın hayatı dört dörtluk değil benımde öyle senınde öyle...bir yerden herkez kazık yiyor hayattan sımdı sana aman takma bunları desem de bunun uygulaman cok zor çünkü biliorumkı bende uygulamada zorlanıyorum ama şükret sahip oldukların için..ve bekleee ...
zaman ilaç olacaktır umarım
umarım zaman sanada banada yardımcı olur canım=)

ben nedense ağlayamıyorum
oysa ağlayıp rahatlamaya çok ihtiyacım var bazen çok kötü hissediyorum kendimi
ama yapacak bişey yokki................

amim canım sıkıntıda olan herkese yardımcı olur inş..bu 3 ayların başladığı güzel günlerde de yüce Rabbim hepinizi sıkıntılardan kurtarsın inş

benimde olur dertlerimi kimseye anlatamadığım zamanlar.çünkü bazen anlatsamda karşımdaki ben hüngür hüngür ağlarken 'amaannn boşver' der diye anlatmam.boşver lafına sinir oluyorumlmaz:en güzeli al kağıdı kalemi eline,yaz derdini.benim öyle derdimi sayfalarca yazdığım,yazarkende yanaklarımdan yaşların süzüldüğü,gözyaşlarımı tutamadığım,aslında tutmayıda pek istemediğim olmuştur.hiç yoktan birtanem beni onsuz bıraktığında bi defter almıştım,her gece umutlarımı,hayallerimi,acılarımı,hasretimi,nasıl kahrolduğumu ağlaya sızlaya yazmıştım.çünkü o an onu arayamazdım.o aradığında da derdimi anlatamıyordum.sonra kavuştuğumuzda o defteri ona verdim.o defterle beraber çektiğim acılar,kabus gibi o olmadan geçen 2 ayın yüküde kalktı sanki üstümden.
yinede ağlamak güzel bişey diil tabikii..Allah hiçbirimize bizi ağlatacak,üzecek dert vermesin!hep gülelimkaydirigubbakcemile3

ah canım olmaz mı insan yaşadığını Allahla kendisi bilir.
insanız mutlaka üzüleceğiz ama geçer Allah herkeze sıkıntılı zamanında yardımcı olsun

bnmde öyle oluyor bazen .içime kapanıyorum ağlayasım geliyor patlıyorum böyle içimdekileri paylaşşsam bile bazen kelimeler yetmez denio ya aynn öyle anlatamıyorum anlattıklarım beni rahatlatmıo daha konuşmak istiyorum ama anlatamıyorum bunalıma giriyorum.. ağlıyorum o zman biraz ferahlanıyorum...

bugün oldu 22 yaşındayım tam iş buldum dedim ne kadarda hevesliydim dün işi kavramak için elimde ajanda işletmeye gittim iş bir nevi müdürlüktü çalışan kız çıkmak istiyordu onun yerine girecektim oldu gözüyle bakılıyordu herşeyi sorup not alıyordum aldığım maaşta askeri ücretti bu yoğunluğa rağmen ...22 yaşındayım 2 üniversite bitirdim küçük yaşta eğitim için gurbete çıkmakmış tek suçum...işe merkezden gelen haberle alınmadığım haberi geldi nedeni yaşımın 22 olması.bende dedim çok kararlıydım çalışmaya herşey yaşla olmuyor dedim...resepsiyonda eğitimsiz, çalışan personel bile beni küçmsedi ( kendisi müşteriye yol tarifi bile yapamıyor ) küçümseme nedenim yaşım 22 küçükmüş...
okul okuyoruz onca bilgim var kullanacak ama izin vermiyorlar artık en düşük paraya çalışmaya dahi razıydım...
bakalım bu çalışma temposunda 10 tane işi bir arada yapan gözü kara eğitimli 70 km yolu çekebilecek askeri üceretle çalışan birisini bulabilecekler mi ?

bende bugün ağladım.

şu anda o kadar doluyumki... bir ağlamaya başlasam sanki günlerce ağlarım hiç durmadan. kendimi çok yalnız hissediyorum kocamann bi dünyada bi başına kalmışımsenağlama bu gün eşimi otobüse bindirdim ve 3 ay sonra bi araya gelicez belki günü birlik gidebilicem yada o bana gelicek ama yetmiyo işte içime su serpilmiyo bitürlümafoldumben aslında ayrılığımızın sebebi benim ama elimden başka türlüsüde gelmiyo:sm_confused: aile geleneği olarak her yaz eşim ve ailesi yazlıkta kalırdık bu sene ve bundan sonraki senelerde ben hariç hepsi yazlıkta olucaklar ben babama bakmak zorundayım ve kaldığımız ortamın babama uygun olmadığını düşündüğümden gitmiyorum eşimde benimle aynı fikirde babam rahat etsin diye fedakarlık yapmak istiyorum ama eşimide çok özlüycem nasıl dayanıcağımı bilemiyorum ilk akşamdan su koyvermek dedikleri bu olsa gerek ama buna mecburum başka çarem yok ağlamak ve sızlanmaktan başka:a015:

şu anda bende bende o durumdayım eşimi uyumasını bekledim yanlız kalıp ağlamak için ama ağlayamadım ağlamayıda unuttum sanırım offf bu aralar çok sıkıntılı günler geçiriyorum çevremdeki kimse bilmesede

Allah yardımcın olsun canım zamanla herşey geçer :teselli:

bu gece hıçkırıklara boğularak ağladım.yaşadığım hayal kırıklığı yüzünden.eşim biraz teselli etti.sabah kalktığımda gözler balon gibiydi.kendimi çok yorgun hissediyordum.

bende de oluyordu çok sık hatta dün de oldu ama bi süre sonra geçiyo sırf gözlerim şiştiği için ve okulda da öle ağlayıp kötü olucağımı bildiğim için kaç gün okula gitmediğimi bilirim ben.:umursamaz: ama çok şükür geçti bi süre sonra insan artık daha güçlü oluyo bu konuda. :enbuyukkk:

ben çok sık yaşardım bu durumu.sık sık...
ancak 30 uma geldim diye midir nedir bilmiyorum. şu sıralar çoğunlukla "Allahıma çok şükür sağlıklıyım sevdiklerim yanımda diğer sorunlar bir şekilde hallolur" diyebiliyorum. milyarların olsa nolur Allah korusun tedavi edilemeyen bir hasta olsak veya sevdiklerimiz öyle olsa...
Allahım halledilemeyecek dert vermesin gerisi boş arkadaşlar a.s.:1hug:

evet var
kımseye soylemedıgım bır kenarda gızlı duran patlama noktsında belkı ama kımsenın bılmesını ıstemedıgım
aglamaya bıle cesaret edemedıgım
dusunmek ıstemedıkce aklımdan hıc cıkmayan
hayal kırıklıgım, kırgınlıgım, yaram var
hıc bır zaman affetmeyecegım onu hıc bır zaman

Bazen insan anlatmaya çalışsa bile anlayan olmuyor... Aslında hep yalnızız ama bazen sanki daha yalnız oluyoruz... Ben öyle zamanlarda banyoya girip duşun altında ağlıyorum, dakikalarca...
Genel olarak, çevremdeki herkesi özel bulmama rağmen, o özel ve değerli insanların kendimi değersiz hissettirmesinden acı duyuyorum... Galiba şu dünyada insanın annesi hariç kimsesi yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…