Syleyemediiniz, bir kede gzyalarnzla anlattnz zamanlar oluyor mu?

evet bendede oluyor arkadaşlar,insanları kırmamak için susuyorum dilime geleni söyleyemiyorum içimden kendime sus deyip duruyorum sonra birikiyor ve ağlamaya başladımmı durdurabilene aşk olsun.değer verdiklerimden değersizlik görünce özellikle yada çok sevdiklerim incitmişse beni, bir dönemin çok problemli geçti ve o dönem insanlara kendimi ifade etmekten vaz geçmiştim anlamıyorlardı anlattığını kendilerince yrumluyorlardı ve susmayı deniyordum ve konuşup kendimi savunmadığım için devamlı yanlızken ağlıyordum evlendiğim zamam da devam etti bi süre artık ağlama nöbetleri geçiriyordum evime alışamamıştım arkadaşlarımdan ailemden ayrılmıştım eşimi çok seviyordum ama yinede onlar aklıma geldimi eşim yoksa patlıyordu içimdeki ama çok şükür rabbime psikolojimi düzelttim şimdi beni sinir edene laf söylemiyorum sabır allah diyorum yine ama zayıf yönünden vurup bende onu sinir ediyorum ve büyük rahatlıkla yapıyorum beni üzmek isteyen için üzülmeye değmez diyorum:))))

olmazmi canim hemde cok oluyor,okadar doluyorumki esime bile söyleyemedigim agladigim cok günler geceler var,ama dogrusu iyi geliyor rahatliyorum

Allah'ım al bu sıkıntıyı benden.İçim daralıyo ağlamak istiyorum sadece ağlamak mafoldumben hüzünlü şarkılara verdim kendimi anlatılacak bi dert deil canım yanıyo mafoldumben gitmek istiyorum buralardan bazen bu hayatın bana çok ağır geldiğini düşünüyorum..bütün şanslıklar beni buluyo..ne kadar şanssız,bahtsızmışım ben Yarabbim..Şansın,mutluluğun benden yana olmadığı dünyayı ben neyleyimmafoldumbenmafoldumben

BOŞUNA AĞLARMI İNSAN
MUTLAKA BİR DERDİ VARDIR
KİMİNİN ANASI YOK
KİMİNİN BABASI
KİMİNDE GEÇİM DERDİ
KİMİNDE YÜREK YARASI
BU ÖYLE Bİ DÜNYAKİ
ÇİLE DOLU KAHROLASI
KESİLMİYOR DERTLERİN ARDI ARKASI
BİRİ BİTER BİRİ BAŞLAR
AKAR GÖZÜNDEN KANLI YAŞLAR mafoldumbensenağlama:a015:

bende bugün öyle bir günümdeyim Allahım yardım et nolur diyorum sanki o bile terketmiş gibi geliyo kendimi o kadar yalnız hissediyorumkisenağlamasenağlama:çok üzgünüm:mafoldumben

eşimi[/B] tanımadan önce cok yaşadımmm
ama şimdi Allahıma binlerce şükürler olsun gözyaşını unuttummm:asigim:
Allah artmasın ihşalllahhhhhh:Saruboceq:

acılar salıncak olmuş yürekte 1ileri 2geri sallan deli deli yabiz niye böyleyiz hayat çok kısa hayatı uçarcasına mutlu olmalıym gülmeliyim dercesine neden yakalıyamıyoruz

Bende çok ağlarım insanları kırmamak için susarım ve ağlamayı tercih ederim.
ıçimde ne fırtınalar kopar ama bunu kimseye belli etmem
Gözyaşları acılarımın sessiz ifadesidir

evet dünde öyle günlerimden birindeydim ama bugün çok şükürki iyiyim ço ,k doluydum yaa yolda yürüyorum gözlerimden yaşlar boşalıyo sebebi karşımdaki insana kendimi sıkıntılarımı bir türlü anlatamıyorum ...bir yol bulamıyoruumm işte o zaman hep ağlıyorum

valla bende arada efkarlanırım...nedn efkarlanıyosun derseniz bilmiyorum valla...ole içimden gelio....melankoliklik işte....:umursamaz:

olmaz mı herkesın vardır aslında soylemek ıstıyorum ama soyleyemıyorum cesaretım yok bırgun bu derdım vara yazıcam ama ıcımde patlıcak yoksa.............

ben hep öyleyim derdimi sıkıntımı kimselere anlatamam zaten anlatabileceğim kimsemde yok ama işin kötüsü ağlamayı bile beceremiyorum biraz ağlayabilsem belki rahatlayacağım ama çevreme hep mutlu kız rolü oynuyorum hatta herkes bana özeniyor ne kadar mutlu ve dertsizsin keşke bizde senin gibi dertsiz olsak diye oysa içmde kopan fırtınaları, dertlerimi bir bilseler. inanın intahar etmek günah olmasaydı bir saniye bile düşünmezdim artık dayanamıyorum neyse sizinde başınızı ağrıtmayayım ilk defa içimden geçenleri söylüyorum.

mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

2 gün önce otobüste kulağımda çok tanıdık bir şarkı dinlerken durduramadım gözyaşlarımı... çocukluğuma dair bir çok şeyin elimden usulca nasıl çekip gittiğine şahit oldum 5 dakika boyunca...insanların şaşkın bakışlarını ise çok sonra farkettim:)))

bende ara ara ağlarım yaşadığım, yaşattığım şeyler gelir hep aklıma avuçlarımın arasından kayıp giden boş insanlar için boşa geçirdiğim zamanlar... tuhaf yaa insan yaşadığı sürece pişmanlık duyacağı şeyler bulur kendine ama bazen nedensiz de hisleri yoğunlaşabilir bi tanıdık olmasada yüzünü bile görmediğin biri bazen dindirebilir içindeki yalnızlığı bazen böyle duygular yaşarım bende şu an sanırım o duygular içindeyim...

canım sıkılıyo boğuluyorum yine mafoldumben

belirsiz giden hayattan sıkıldım herşey bi an önce yoluna girsee :çok üzgünüm:

çocukluğumu düşündüğümde eskiyi düşündüğümde ağlarım eskiden çok mu farklıydı hayat yoksa ben çocuk gözümle göremiyor muydum bilmem ama herşeyden çok sıkıldım sebepsiz yere ağlıyorum bazen içim kasvet dolu dışa vuruyo bazen işte ama ağlamanın güzel yanı da rahatlıyosun o yüzden ağlamaya devamyerimseniben

Bende hamileyim ve patliyorum sikintidan..
Gurbette kimsesizlik beni cok yordu.. Agladigim zamanlar cok oluyor.. oyle rahatliyorum
sabir etmek zorunda oldugum cok konu var.. sabir ede ede, sabir tasi oldum sanki..
offffffffffffff

boğulduğummm içimi kara bulutların kapladığı çok olur şimdi olduğu gibi. .
daralıorumm vücudum bana ağır geliyor taşıyamıyorum. . sıkılıorum kendimden ondan bundan herkesten . . . nefes alamıorummm .duvarlar üstüme geliyor. bazen kahkahalar atılcak şeye hıçkırıklarla ağlıorum. hüzünlü bi şarkı duyduğumda gözyaşlarımı tutamıorum . akıp gidiyor damlalar yavş yavaş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…