syyskuu'nun Cadılar Evine Hoşgeldiniz!

31 Ocak 2013'ün Cadı Evindeki Konusu Ne Olmalı?

• Ankete Katılan
    30
  • Anket Kapalı .
afıyet olsun şimdiden
canım düşünce gücü hakkında ne düşünüyorsun? ben istedıklerımı düşünce gücüyle telepatı kurup yaptırabılıyorum mesela.

Telepatiye inananlardan biri de benim özellikle sevgilimde aramda oluyor. Her ikimizde uzun süre sevgimize birbirimize yoğunlaştığımızda ciddi anlamda telepati kurabiliyoruz. Onun hissettiğinin aynısını hissedebiliyorum. Ya da endişesini hissedebiliyorum onun:26: aynı şekilde o da benim. Bazen çok daraldığım oluyor mesela pat telefon çalıyor sevgilim arıyor nasılsın iyimisin çok mera ettim endişelendim diye:26: Yada mutlu bir haber alıyor beni aramak istiyor o anda ben onu arıyor oluyorum ikimizin de telefonlar meşgul. ne zaman bulunduğum durumdan farklı birşey hissetsem onu ararım ve mutlaka bir şey çıkar:44: ikimizde farkındayız aslında bunun artık şakaya vuruyoruz.

Bende korkuyorum işte o sondu zaten bir daha gitmedim. Gerçek çıkmasından da korkuyorum ben kim nasıl bilebilir ki benim geleceğimi çok acayip bir hissi var.
Sadece arada kafede falan arkadaşlarım bakar eğlencesine

canım ben nışanlımıda resımden beğendım ve işte dedim çok güzel ışığı var tamam olsun dedim.
ve çok sevıyorum haklı çıktım nışanlıyız.

Ne tesadüf...
Bende eşimi facebookta gördüğüm fotoğrafta beğenmiştim ilk... :26:

Tatlım bende öyle düşünüyorum gerçekten çocuklukta çok farklı şeyler hissediyoruz. benim aklıma kazınmış bir çok olay var bunun gibi

Tatlım bende öyle düşünüyorum gerçekten çocuklukta çok farklı şeyler hissediyoruz. benim aklıma kazınmış bir çok olay var bunun gibi

Aynen benim de öyle canım.
İlerde çocuğum olduğunda ona çok dikkat edeceğim kesin.
Herkes bir nebze olsun çocukluğundan pay biçmeli bence...

canım kalp gözümüz açık onun için korkma inşallah bır ömur mutlu olursunuz hiç ayrılmazsınız.

Amin canım inşallah...
Ben kalp gözüm açıkmıdır bilemiyorum, çünkü bazen kirlendiğini düşünüyorum kalbimin.
Gereksiz sinir, asabiyetler ile... Bazen sanırım gereksiz şeyleri takıyorum kafama...

çok haklısın.Bende bazen öyle hısseıyorum kendımde:44:
hayat çok yoruyor insanı ve kışılerde ıyı nıyet kaybolmuş adeta bır şeytanlaşma var buda benı çok üzüyor.

hmmm,ilginç ama ben inanıyorum biraz böyle şeylere,ne bileyim duanın etkisi zaten büyük;bir başkasının snein için ettiği dua daha da etkili ve bazı kişiler bu işin ilmini aldığından dolayı yaptıkları dualar da etkili olur elbette

Başınızdan geçen enteresan şeyler var mı?
Onları anlatın...

çok fazla olay yaşamıyorum ben artık
son 5 senedir çok yoğunum diye kendi maneviyatımı hiç önemsemedim
kendimi dinleyemiyorum bile artık hatta şikayet etmiştim bu durumumdan önceki sayfalarda
kendi bakış açımı geri kazanmaya çalışıyorum şu sıralar

Çocuk otistik olabilir;herhangi bir zihinsel engeli olabilir...Ülkemizde zihinsel engelli çocuklar hakkında genelde çok şey bilinmediği için engelli bir çocuğu gördüğümüz zaman tanımakta zorlanıyoruz.

Zihinsel bir engeli olmadığından eminim de otistik olabilir belki biliyorum.:44:
Bir çok engelli tanıdığım var benim onlar gibi değildi.
Hiç birinin yanında dururken içinizi korku kapladığını hissettiniz mi? ilk odaya girdiği anda ürperdim titredim hatta daha saldırmalarını falan görmeden önce. Ben korktukça çocuk karşıma geçip gözlerini gözümün içine dikti baktı öyle oturuyordum koltukta geldi karşıma yere oturdu dizimin dibine bakamadım çok kötüydü içimi sanki sonsuz bir karanlık ve huzursuzluk kaplıyordu. hiç kimseden gözlerine bakmaktan çekinmedim ondan başka hayatımda.
Bilmiyorum sadece enerji meselesi :44: hayatımda hiç o kadar korkmamıştım.

uzunca bir süre zihinsel engelli çocuklarla çalıştığımdan dolayı ben tanıyorum artık onları ve çalışmadan önce ben de senin gibi yaklaşırdım,anlayamazdım ancak artık hemen anlıyorum.Otizm de zaten zihinsel engelli sayılıyor.Çünkü algılama ile ilgili sorunları da beraberinde getiren bir rahatsızlık ve de senin dediğin diğer bütün belirtiler de otizme benziyo.

bilemem tabiki orasını ama çocukta beni çok kötü etkileyen bir şeyin olduğu kesin
dedim ya belki sadece enerji uyuşmaması. gözlerini unutamıyorum mesela içimdeki sıkışmayı da :18:

Benimde önceden öyle çekindiğim biri vardı, korku ile çekince arası birşey.
Bir kız vardı, engelli çocuklar için özel bir okulda eğitmendi.
Onun gözleri bir tuhaftı, hem tuhaf bakıyor hem de normalde insanlar bir birinin gözüne bakarak konuşur ya, o başka taraflara bakarak konuşuyordu.
Ama gözünün içine baktığı an, oradan kaçmak istercesine bir duygu kaplıyordu...
Sadece beni değil, bu kızı tanıyan herkesi...

Bende aynı şekilde çok fazla şey yaşamıyorum artık.
Bu hayatın koşturmacasının ve yaş ile alakalı birşey sanıyorum..
Bende eskisi kadar kendimi dinleyemiyorum malesef, arada bir kendime odaklanmam gerek sanırım...

evlerinde sebepsiz yere yangın çıkan bir ailevardı hatırlarsanız. o ailedeki kız çocuğunun da gözleri çok ürkütücüydü. tvde görmeme rağmen hayatımda ilk defa birisinin bakışlarından ürkmüştüm

selam cadılar

burda konuşulan ya da yaşanılan bir çok olayın zihnimizin oyununu olduğunu düşünüyorum.ya da öyle olmasını istiyorum.dün gece bi sürü kabus gördüm.burdakilerden etkilendim sanırım.bi de astral seyahatle ilgili bi video izlemiştim de korkunçtu:18:

kalp gözü açık olan insanlar temiz kalpli,iyi insanlar mıdır?

ben de kabus gördüm gece,çok fenaydı,etkilendim ben de,halbuki asıl gece yapılan en canalıcı muhabbetlerde de yoktum...kalp gözü açık olan insan tabi ki iyi niyetlidir.Kötü niyetli insanın kalp gözü açık olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…