afıyet olsun şimdiden
canım düşünce gücü hakkında ne düşünüyorsun? ben istedıklerımı düşünce gücüyle telepatı kurup yaptırabılıyorum mesela.
Var işte böyle insanlar.. Beni de çok etkiler bu tarz şeyler o yüzden ben genelde uzak durmayı tercih ediyorum.
Korkudan dolayı, uzak durmak daha mantıklı geliyor bana...
Bende çok fal baktırmam, çünkü benim düşüncem fal baktırmak özel birşey.
Kimisi var takıntı halinde, her gün, her hafta baktırır, kolayını bulsa her saat baktırır...
Bana göre fal öyle birşey değil, sık sık baktırılmamalı ki bir anlamı olsun.
En son nişanlıyken baktırmıştım, Şubat 2011 gibi falandı yanılmıyorsam.
Kızın söylediklerinin bazıları çıktı.
Eşim ile Haziran 2012' de evlenmek istiyorduk.
Kız bana demişti ki "2012'nin 9. ayında evleneceksin, evliliğinde 2 çocuğun olacak.
İlki erkek olacak, diğeri ise bilemiyorum... Göremedim burada.
Eşin namuslu, ailesine bağlı, düzgün bir insan, neyi bu kadar problem ediyorsun.
Yapma bu kadar, tamam annecidir belki biraz, fakat zamanla değişecek bu durum.
Annesine düşkün olması hastalıklarından dolayı... " demişti şoka girdim...
Çünkü o sıralar çok problemlerimiz vardı, ben Eylül 2012'de evlendim...
canım ben nışanlımıda resımden beğendım ve işte dedim çok güzel ışığı var tamam olsun dedim.
ve çok sevıyorum haklı çıktım nışanlıyız.
Nedense insanlarda şöyle bir anlayış var "amaaan çocuk o, ne bilir bu yaşta, boşver... " "sana öyle gelmiştir, üzülme geçer bunlarda" derler.
Ama hiç bir zaman ardını arkasını araştırmazlar.
Neyseki günümüz kadınları herşey hakkında az çok bilgi sahibi olarak yetişiyorlar.
Gelecek açısından bu umudum var.
Çocuklar bence çok önemliler, kalp gözleri açık, günahsız ve masumlar.
Benim çevremde ve ailemde böyle bir inanış var, saf olduklarından dolayı bizim göremediklerimizi dahi görürler.
Muhakkak duymuşsunuzdur, bebeklerin etrafa gülücük saçmaları, bir yere odaklanıp oraya gülmeleri neticesinde herkes şunu der "aaa bak meleklere gülüyor".
Ben bunun gerçek olduğuna inanıyorum...
Eşimin kuzeninin bir oğlu var, mesela onunda hayali bir arkadaşı var.
Oturuyorlar, birlikte sohbet ediyorlar, oynuyorlar.
Ailesi bunu yadırgamıyor "hayal gücü kuvvetli bizim çocuğumuzun" diyorlar.
Büyüyünce geçecektir diyorlar...
Tatlım bende öyle düşünüyorum gerçekten çocuklukta çok farklı şeyler hissediyoruz. benim aklıma kazınmış bir çok olay var bunun gibi
Ne tesadüf...
Bende eşimi facebookta gördüğüm fotoğrafta beğenmiştim ilk... :26:
canım kalp gözümüz açık onun için korkma inşallah bır ömur mutlu olursunuz hiç ayrılmazsınız.
Amin canım inşallah...
Ben kalp gözüm açıkmıdır bilemiyorum, çünkü bazen kirlendiğini düşünüyorum kalbimin.
Gereksiz sinir, asabiyetler ile... Bazen sanırım gereksiz şeyleri takıyorum kafama...
Benim de aslında çok büyük bir bilgim yok bu konuda.
Hayatımda ne ben ne de annem bir falcıya gitmişizdir bu anlamda.
Kendi aramızda kahve falı vs. bakarız arada, ben pek bakamıyorum o ayrı.
Teyzem güzel fal bakar...
Bir keresinde (annemin bir rahatsızlığı var, daha sonra açacağım bu konuyu) bir kadına gitmemizi istedi hoca eşi olan teyzem.
Aslında o bu tarz şeylere çok karşıdır, fakat bir umut olur belki diye gönderdi.
Kadının evine girdik, kadın o kadar çok korkutucuydu ki size anlatamam.
Etrafında birileri varmış gibi konuşuyordu, hatta birisine (bizim görmediğimiz) "gider misin şu an işim var görmüyor musun" diye hiddetlenmişti.
O sanıyorum yıldıznameye bakmıştı, ben de yine 20'li yaşlardaydım sanıyorum.
Bir kitap almıştı eline, ince fakat arapça bir kitaptı.
Oradan dualar okudu, ters mi yoksa yüzünden mi okudu bilmiyorum, ben sadece annemin yanında refakatçi olarak gittim.
Okuduktan sonra anneme arapça bir kağıt yazmıştı, bütün sıkıntısını derdini net söylemişti anneme, fakat gün gelecek iyi olacaksın ve bugünlerini hatırlamayacaksın bile demişti. Şu anda annem çok iyi, eski günlerinden eser yok. Yazdığı kağıdı dua okuyarak denize atmasını söylemişti, annem de dediğini yapmıştı.
Sonra kadın bana döndü, sana da dua okumak istiyorum ben. Fakat yere uzanmanı istiyorum dedi.
Ben korkarım o tarz şeylerden, annem gelmişken hadi okusun sana da dedi.
Annem yanımda olmasa hayatta duramazdım orada, çok ürkütücüydü kadın.
Yere yattım, dua okudu bir çalı süpürgesiyle etrafımdan birşeyler süpürdü.
Fakat süpürgeyi yere sürmedi, havadan dört bir yanımı süpürdü diyebilirim.
Sonra bana ayetel kürsi okumamı söyledi, okudum. Sonrasında da kocaman eski tip bir asma kilit çıkartı.
3 sefer kilitledi asma kilidi, 3 sefer de açtı.
Enteresandır, hiç daha önce düşünmemiştim şimdi aklıma geldi.
O günden sonra benim bütün isteklerim hemen hemen gerçek oldu diyebilirim.
O gün herhangi birşey dilemedim, sadece korktum ve kadının dediklerini yaptım.
Yaptıklarına bile odaklanmış değildim yani, bir an önce oradan çıkmak istiyordum.
Başınızdan geçen enteresan şeyler var mı?
Onları anlatın...
bende aslında çok falcıya gitmem kahve falı en fazla o da hayatımda 3-4 defa gitmişimdir yani
Bir defasında su ve Kur'an dan fal bakan bir kadına gitmiştik başka biri için( benim dersane öğretmenimdi) oldukça inandırıcı şeyler söylemişti. tam hatırlamıyorum şimdi onun kocasıyla ilgili. hatta 3 kişiydik diğer arkadaşıma da birşeyler söylemişti durup dururken( onun aşk hayatıyla ilgili) onunla ilgili birşey sormadığımız haldegerçekleşip gerçekleşmediğini bilmiyorum zaten çok zaman geçti üzerinden:44:
Ama asıl demek istediğim o kadının çocuğunda bir acayiplik vardı 5-6 yaşlarında bir oğlu vardı ve yakınımda durması bile içime korku salıyordu çocuk çok acayip bakıyordu. Bazen yüzüme yüzüme bazen de boş boş yerlere dikkatli dikkatlikonuşmuyordu ama bakınıyordu sürekli etrafa. Aşırı saldırgandı çocuk üzerine falan atlıyordu herkesin annesi tek bir laf edemiyordu saldırıyordu çünkü işimiz bittiğinde nasıl çıktığımı bilmiyorum ordan kaçtım resmen
Çocuk otistik olabilir;herhangi bir zihinsel engeli olabilir...Ülkemizde zihinsel engelli çocuklar hakkında genelde çok şey bilinmediği için engelli bir çocuğu gördüğümüz zaman tanımakta zorlanıyoruz.
Zihinsel bir engeli olmadığından eminim de otistik olabilir belki biliyorum.:44:
Bir çok engelli tanıdığım var benim onlar gibi değildi.
Hiç birinin yanında dururken içinizi korku kapladığını hissettiniz mi? ilk odaya girdiği anda ürperdim titredim hatta daha saldırmalarını falan görmeden önce. Ben korktukça çocuk karşıma geçip gözlerini gözümün içine dikti baktı öyle oturuyordum koltukta geldi karşıma yere oturdu dizimin dibine bakamadım çok kötüydüiçimi sanki sonsuz bir karanlık ve huzursuzluk kaplıyordu. hiç kimseden gözlerine bakmaktan çekinmedim ondan başka hayatımda.
Bilmiyorum sadece enerji meselesi :44: hayatımda hiç o kadar korkmamıştım.
bilemem tabiki orasını ama çocukta beni çok kötü etkileyen bir şeyin olduğu kesinuzunca bir süre zihinsel engelli çocuklarla çalıştığımdan dolayı ben tanıyorum artık onları ve çalışmadan önce ben de senin gibi yaklaşırdım,anlayamazdım ancak artık hemen anlıyorum.Otizm de zaten zihinsel engelli sayılıyor.Çünkü algılama ile ilgili sorunları da beraberinde getiren bir rahatsızlık ve de senin dediğin diğer bütün belirtiler de otizme benziyo.
Zihinsel bir engeli olmadığından eminim de otistik olabilir belki biliyorum.:44:
Bir çok engelli tanıdığım var benim onlar gibi değildi.
Hiç birinin yanında dururken içinizi korku kapladığını hissettiniz mi? ilk odaya girdiği anda ürperdim titredim hatta daha saldırmalarını falan görmeden önce. Ben korktukça çocuk karşıma geçip gözlerini gözümün içine dikti baktı öyle oturuyordum koltukta geldi karşıma yere oturdu dizimin dibine bakamadım çok kötüydüiçimi sanki sonsuz bir karanlık ve huzursuzluk kaplıyordu. hiç kimseden gözlerine bakmaktan çekinmedim ondan başka hayatımda.
Bilmiyorum sadece enerji meselesi :44: hayatımda hiç o kadar korkmamıştım.
çok fazla olay yaşamıyorum ben artık
son 5 senedir çok yoğunum diye kendi maneviyatımı hiç önemsemedim
kendimi dinleyemiyorum bile artık hatta şikayet etmiştim bu durumumdan önceki sayfalarda
kendi bakış açımı geri kazanmaya çalışıyorum şu sıralar
bilemem tabiki orasını ama çocukta beni çok kötü etkileyen bir şeyin olduğu kesin
dedim ya belki sadece enerji uyuşmaması. gözlerini unutamıyorum mesela içimdeki sıkışmayı da :18:
selam cadılar
burda konuşulan ya da yaşanılan bir çok olayın zihnimizin oyununu olduğunu düşünüyorum.ya da öyle olmasını istiyorum.dün gece bi sürü kabus gördüm.burdakilerden etkilendim sanırım.bi de astral seyahatle ilgili bi video izlemiştim de korkunçtu:18:
kalp gözü açık olan insanlar temiz kalpli,iyi insanlar mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?