T+7.gün nokta şeklinde kanama hafif adet sancısı yaşayan var mı

ulusoybasak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2025
62
22
3
35
Selam kızlar t+7.gündeyim nokta parca seklinde kan geldi bugün ve daha öncede bu sekilde bi kere olmustum sonra adet olmustum yine öyle olucak galiba.hafif adet sancılarım da var sizce tutmadı mı.2 adet 3.gün embriyosu konulmustu

Ümidini yetirme canım sakin kal bazen lekelenme olabiliyor bu normal tutmamasının belirtisi değil 3. Gün embriyosuyla çok kişi gördüm gebe kalan duanı et test gününü bekle Allah büyüktür inşallah tutunmasının belirtisidir bolca dinlen daha hiç birşey belli değil bitmiş değil üzme kendini

Cok tesekkür ederim ama ister istemez modum düştü ilk denemem bu zaten hic bisey hissetmiyodum bide böyle olunca iyice moralim bozuldu şu an sanki adet olcak gibi hissediyorum.cok zor biseymis bu gercekten

merhaba, t+7deyim 2 gündür koyu kahve lekelenmelerim mevcut doktorum normal değil ama gebelik olmadığı anlamına gelmez ilaçlarına devam et dedi cumartesi test vermemi istedi bende dayanamayıp dün erkenden yaptım sonucum 53 geldi yani korkma belki bizim gebelikte böyle oluşacak

Rabbim sağ salim kucagına almayi nasip etsin canım ama senin koyu kahveymis belli mi yerlesme gibi bisey benim ki bildigin çok küçük parca seklinde kan kırmızi yani.sanırım adet baslıyo onun habercisi çünkü daha öncede böyle olmustu

Çok teşekkür ederim. sen doktoruna sordun mu ? Çünkü bu ilaçlardan sebep adet olmıcaksın dediler bana

Çok teşekkür ederim. sen doktoruna sordun mu ? Çünkü bu ilaçlardan sebep adet olmıcaksın dediler bana
Yok sormadım devam ederse o zaman sorcam.bende bu ilaclardan dolayı olmamam gerekiyo diye biliyorum ama belirtiler olcam gibi gösteriyo bakalım beklicem biraz daha

Yok sormadım devam ederse o zaman sorcam.bende bu ilaclardan dolayı olmamam gerekiyo diye biliyorum ama belirtiler olcam gibi gösteriyo bakalım beklicem biraz daha
Hiç kötüyü düşünme canım, morali hep yüksek tutuyoruz bunlar belki ilçaların yan etkileridir öyle düşünelim biz

Selam ..kan testi verdin mi naptın ben yarını bekliyorum hocanın dediğinden çıkmayım diye bir gün daha sabredicem..
selam canım yok bende yapmadım yarını bekliyorum aslında bi yandan evde yapmak istiyorum bugün ama cesaret de edemiyorum.adet sancılarımda aynı devam rdiyo bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…