walla bu ovulasyon tetslerinin yanında gelenler varya onlardan yaparım anca pekte güvenmem çift çizikte çıksa dilim ondan da yandı yani allaha emanett
yalnız çok midem bulanıyor benim dünden beri yaa dün gece kasığımada çok feci sancılar girdi çıktı kızlar yaa oof yani üşüttümmü nee yaaa kasıkları falannn acep CADIARZU
ßeenn geldimmmmmmmm!!!!!!! opuyorumnanaktan
ablacık demek regl oldun heh.. olsun bidaki aya insallah..!!!! ayhh!! sesinde pek güzelmiş canımmmmmmmmmmmmm :1hug:
acil cıkmak zorunda kaldımm kargo geldi,12:40'da ders 13.00daydı kostur kostur cıktım evden kendimi nasıl attım sokaga bilmiyoruumm kaydirigubbakcemile3
senemimm testini gordum canım 2.cıkmıs hayırlısı insallah. sen benim bugun yaptıgımı gordun mu?
bariz kırmızıydı...
ben diyourm sen sasırtıcaksın bizi diye...
bende de bi ıslaklık oldu aha dedim geldiler.. baktım gelmemiş.. ama yakın hissediyoruumm :)))
ablacık demek regl oldun heh.. olsun bidaki aya insallah..!!!! ayhh!! sesinde pek güzelmiş canımmmmmmmmmmmmm :1hug:
acil cıkmak zorunda kaldımm kargo geldi,12:40'da ders 13.00daydı kostur kostur cıktım evden kendimi nasıl attım sokaga bilmiyoruumm kaydirigubbakcemile3
senemimm testini gordum canım 2.cıkmıs hayırlısı insallah. sen benim bugun yaptıgımı gordun mu?
bariz kırmızıydı...
bende de bi ıslaklık oldu aha dedim geldiler.. baktım gelmemiş.. ama yakın hissediyoruumm :)))
ayçamm yaaa seni görüyommmm sobeeeeeeeeeee
kız çık ortayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bebekimmm çıkkkkkkkkkkkkk
yap kuzum onlardan yap.. belki yerleşmeye çalışıyordur senin miniş ondan kasıklarında sancı olabilir..kendine dikkat et bu aralar yaniii..
senin sesin tam bıcırıkmış kardiiiiş aynen düşündüğüm gibi :))))))))))) :1hug:
evet küçük cadım regl oldum ama buna da şükür. çok şükür ki düzenli olarak ilaç kullanmaya gerek kalmadan regl olabiliyoruz. Allah bugünümüzü aratmasın. Amin.
inşallah ekim ayında ben de sizleri teyze yapcam Allah'ın izniyle :Saruboceq:
aybaşı senem ve sen hatta çiğdemim :))))))))
ay sonu da sibelim ve ben haberleri veririz artık :))))))))))))))))))))))))
gecmisi okuyordum çiçeemmm kaydirigubbakcemile3
kostur kostur geldim eve cok komikimmm kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin bebemmmmmmmmmmmmmmmm :1hug:
gelmiycekk kimsee kovarım ben onlarıı kış kışşşşşşşşşşşşş
bariz kırmızıydı...
ehehe aramazsanklava: sen seç yani :))))))))))))
ben de ararım seni kuşum ama okul kaçta başlıyor, ne zaman derste oluyorsun bilemediğim için 13:30 civarı arayabiliyorum anca :) daha önce arardım yoksa ama sen ders verirken seeneeeaaaammmmmaaaaooğğğhhh ben regl oldum demek istemedim mesala :roflol:
senin sesin tam bıcırıkmış kardiiiiş aynen düşündüğüm gibi :))))))))))) :1hug:
evet küçük cadım regl oldum ama buna da şükür. çok şükür ki düzenli olarak ilaç kullanmaya gerek kalmadan regl olabiliyoruz. Allah bugünümüzü aratmasın. Amin.
inşallah ekim ayında ben de sizleri teyze yapcam Allah'ın izniyle :Saruboceq:
aybaşı senem ve sen hatta çiğdemim :))))))))
ay sonu da sibelim ve ben haberleri veririz artık :))))))))))))))))))))))))
valla işte senem, sen, çiğdoş aybaşı, siboşla ben de aysonu. aramızda accık fark olur o kadarı da olsun artık :))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?