TabebekLerin sohbet yeri ;)

ßeenn geldimmmmmmmm!!!!!!! opuyorumnanaktan
ablacık demek regl oldun heh.. olsun bidaki aya insallah..!!!! ayhh!! sesinde pek güzelmiş canımmmmmmmmmmmmm :1hug:
acil cıkmak zorunda kaldımm kargo geldi,12:40'da ders 13.00daydı kostur kostur cıktım evden kendimi nasıl attım sokaga bilmiyoruumm kaydirigubbakcemile3
senemimm testini gordum canım 2.cıkmıs hayırlısı insallah. sen benim bugun yaptıgımı gordun mu?
bariz kırmızıydı...
ben diyourm sen sasırtıcaksın bizi diye...
bende de bi ıslaklık oldu aha dedim geldiler.. baktım gelmemiş.. ama yakın hissediyoruumm :)))

ehehe aramazsan klava: sen seç yani :))))))))))))

ben de ararım seni kuşum ama okul kaçta başlıyor, ne zaman derste oluyorsun bilemediğim için 13:30 civarı arayabiliyorum anca :) daha önce arardım yoksa ama sen ders verirken seeneeeaaaammmmmaaaaooğğğhhh ben regl oldum demek istemedim mesala :roflol:

ayçamm yaaa seni görüyommmm sobeeeeeeeeeee
kız çık ortayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bebekimmm çıkkkkkkkkkkkkk

yap kuzum onlardan yap.. belki yerleşmeye çalışıyordur senin miniş ondan kasıklarında sancı olabilir..kendine dikkat et bu aralar yaniii..

hoşgeldin bebemmmmmmmmmmmmmmmm :1hug:
gelmiycekk kimsee kovarım ben onlarıı kış kışşşşşşşşşşşşş

senin sesin tam bıcırıkmış kardiiiiş aynen düşündüğüm gibi :))))))))))) :1hug:

evet küçük cadım regl oldum ama buna da şükür. çok şükür ki düzenli olarak ilaç kullanmaya gerek kalmadan regl olabiliyoruz. Allah bugünümüzü aratmasın. Amin.

inşallah ekim ayında ben de sizleri teyze yapcam Allah'ın izniyle :Saruboceq:

aybaşı senem ve sen hatta çiğdemim :))))))))

ay sonu da sibelim ve ben haberleri veririz artık :))))))))))))))))))))))))

yap kuzum onlardan yap.. belki yerleşmeye çalışıyordur senin miniş ondan kasıklarında sancı olabilir..kendine dikkat et bu aralar yaniii..

olabilirmi acepp ben kendime pek konduramıyorum bu durumu alıştım çabalamaya her ay bişeyler yapmaya ovulasyon testlerine de yeni ısındım hani hahahahahahaa

şaka bi yana fena bulanıyor midem anacım bende cins biriyim böle olur bana ama bu seferki farklı gerçekten fenada üşütmüş olabilirimm

inşallahh tatlımmm inşaallahhhhhhhhhhhh opuyorumnanaktan

gecmisi okuyordum çiçeemmm kaydirigubbakcemile3
kostur kostur geldim eve cok komikimmm kaydirigubbakcemile3

hımmmm demek öyleeee yerim senin geçmişi okumanıııııı :1hug:

hoşgeldin bebemmmmmmmmmmmmmmmm :1hug:
gelmiycekk kimsee kovarım ben onlarıı kış kışşşşşşşşşşşşş

hosbulduuukkkkk kaydirigubbakcemile3 mucuksladımmmmmmm!!
senin belirtilerde belirti hani çiçeemm!! insallah allahııımmm :Saruboceq:

canım benimki seninkinin yanında azıcık kalıo :)))) sen kesin hamişsin de benimki pek öyle değil..geçen ay handenin de benm gibi çıkmış adetine 3 gün kala..yanii bu pek umut kapısı değil :sinifsinif: senin haberlerini alıcaz inşallaaahhh :Saruboceq:

ararım yawruuuuuuuumm. ben sabah 6.30da yollara düşüyorum,7.30 ders başlıo.8.10da ilk teneffüs,gerisi aynı işte 40dk. ders 10 dk teneffüs..12.20 de okul bitiooooooooooo.. ne zaman ararsan farketmez konuşurum alimaalllahh :)) sen arasaydın yawrum ya nooolcak 1-2 dk konuşurduk ayrıntılara burda devam ederdiik..:1hug:

daha 7 gün var tatlım ama cidden bulanıyor yaa fenayım ama bende olurki ben daha öncede demiştim ya belirtiler benim için cidden ayırdedici değilki uykusuzumda dün gece sabaha karşı yattım 4 gibi 8de kalktım falan böle saçma sapan oldum ondan olabilir kuşumm hayırlısı bakalım

aa yokk yaa benim sesim kalındır öyle sanıyourum yani benn kaydirigubbakcemile3
ay bayıldım ama sesine senin cook guseldi bölle kendin gibi derinnn kaydirigubbakcemile3

bende sizleri teyze yapacam derken ?! hani teyze yapanımız mı var ? nerdeee ? kaydirigubbakcemile3
ay insallah ablacıkkk insallah bidaki aya insalllah olucakk :lepi:
bu ayda beraber calısıcazz ve basarcaz insallah :lepi:

ay kızlar başım fena ben yavaştan eve gidem yolum uzun kartaldannn dudulluuu anaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gözümde büyüdü valla yaaa neyse şekerler öpüyorum hepinizi akşama girmeye çalışırım bebeklerim
ayçacım senemimm kendinizi fazla yormayınnnnnnnnnnnnn emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
handem sende yormaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mucukussssssss okus pokussssssssssssss bu taş bebelerin karnınaa bebişlerini korusssssssssssss

çidemmm abLa gülegüle gorusuruzz..
sende dikkat et kendine bebiş varsaaaaaa
mani gibi olmus söylediginnn hehehehhe kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan

valla işte senem, sen, çiğdoş aybaşı, siboşla ben de aysonu. aramızda accık fark olur o kadarı da olsun artık :))))))))))

ahahahahhahaha seni de yerim sihirlerini de çiçeeeeeemmm :roflol: yolun açık olsun canım benim!!!!

mucukussssssss okus pokussssssssssssss bu taş bebelerin karnınaa bebişlerini korusssssssssssss
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

valla işte senem, sen, çiğdoş aybaşı, siboşla ben de aysonu. aramızda accık fark olur o kadarı da olsun artık :))))))))))

var yaaaa sonunda dövcem sizio olceek heeeeeee klava: ne hamişi bacım yaa yok bende bişeyyyyyy :dilcikar: beraber gene gün saycaz burda hıhhh :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…