TabebekLerin sohbet yeri ;)

ay ben anlamadım bu işten yaaaa.keşke yapmasaydım kuz kuzu bekleseydim reglimi kafa karıştırıo bu.. şeytan dedi ki bugün git eczanaden her ay aldığın testi al öğren! boşuna kafanı kurcalamaaa :) ama nedense bu ay çok direniyorum almamak içi :)) sanırım bıkmışım artıkın

al yap o zaman canım ama belki daha çıkmaz. sen gününün geçmesini bekle istersen ya da tam gününde yaparsın tatlım :)

handem az önce baktım bu yaptığım son test 14. günde çıkanla aynı..hani, daha ne olsun bu geceyi değerlendir demiştinz ya bana onunla aynı..keşke kesin bişey olsaydı ama beklemekten başka çare yok yazık ki..bu da insanı delirtiyor..

handeeeemm kuşuumm ben yemeğimi yapayım geliyim oldu mu canımm..
çooook kısa süredde gelicem eğer uyumazsam çünkü sanki beynimin içi uyuyoo

inşallah senemim inşallah. sizin bari yüzünüz gülsün. bana şimdi koymaya başladı.. bari sizlerden güzel haberler gelsin :1hug:

tamam kuşum sana kolay gelsin. uyursan da akşama doğru gelirsin görüşürüz yine tatlım. kendine dikkat et...

bu arada çiğdemim nerde?? siboş da giremiyormuşş artık bi türlü konuşamıyorz onunlaa.

inşallah senemim inşallah. sizin bari yüzünüz gülsün. bana şimdi koymaya başladı.. bari sizlerden güzel haberler gelsin :1hug:

koymaasııın sana da canım beniim.inşallah tez zamanda olucak hepimizin.senin vücut anca hazırlıyor kendini hamişliğee dur bakalım aaaaaaaa kızmarım amaaa klava: hiç birimizin zamanı belli değil ki..bana kalırsa ayça hariç hepimiz döküldük ahahahaha...çiçeğimde inşallah hamiş olurrr.. bizlerde önümüzdeki aya kısmetmiş derrizzz............

siboş geldi canım işleri çok çok yoğumuş. bilgisayarında da problem var arada gelebilicem dedi. çiğdoş sabah geldi sonra işleri vardı herhalde devam ediyor.

ayçam bişi demedi çıktı. böyle durumlar :)

valla bence sen de dökülmedin gibi geliyor. bakalım ayça ve senden umutluyum.

ayça birazdan gelecekmiş aradım öyle dedi :)

handecim ya üzüldüm tatlım gelmiş kırmızların hayırlısı olsun bebem ya inşallah bu ay gelicekkkkk meleğinnn inşallahhh

senemimmmmm ateşin çıkmışş ben sana dün dediydim sen düşücek düşücek derken bende çıkıcak görürsün dedim inşallahhhh hep böyle gidecek uzunca bi süre tatlım testte yapmışın bakemm yaa çok umutlandım ben senden de ayçadanda inşallh sevindireksinizzzzzz biziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yaa ben geliyommm siz gidiyonuz ben gidiyom siz geliyonuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

saol çiğdemim. üzülmedim çok zaten. kısmet değilmiş. Rabbim çok bekletmez inşallah.

ben de senemden umutlandım bugün. ayça bana göre zaten hamile :))) inşallah bu ay hepinizin yüzü güler...

sincaabımmmmmmmmmmmmmm yaw tatlım kız hamişmisin sen aceppppppppppp heheheeeeeee sanki öyle gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)))))))))))
inşallahhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…