saol çiğdemim. üzülmedim çok zaten. kısmet değilmiş. Rabbim çok bekletmez inşallah.
ben de senemden umutlandım bugün. ayça bana göre zaten hamile :))) inşallah bu ay hepinizin yüzü güler...
çiçeeeeeeeemmm yok be bacım duur bi :)))) belkim sıcak bastı sabah bana ne bilem ya.. hiç inanasım gelmio var ya..2-3 ay önce desen bunları coşardım,kesin giderdim test yapmayaa :) ama valla inanasım bilem gelmio kaydirigubbakcemile3
eyi eyi sen böyle düşün şekercim boşver seni çok gaza getirmim ben biliyom nasılsaaaaaaa opuyorumnanaktan
beklemekten başka bir yol yok kan testi yaptırma şimdi madem bi kaç gün geçince yaptırırsın bebekkkimmmmmmm
dananım kuyruğu yarın kopcak bacılar... bak handem yarın ateşimi ölçecem; eğer 36,6 dan yüksek çıkarsa zaten test yaparım ararım seni sabahın köründe emi kuzuuum.. ama bana göre yarıııın kırmızı günü yawrularım valla.. pirinççik kadar umudum yok kaydirigubbakcemile3
aferin benim canım arkideşimeee üzülme tabi her şerde bir hayır vardır tatlım yaa üzülünce bişey olmuyor inşallah bu ay gelicek tatlım inşallahhhhh
ama banada ayça ve senemmm bu ay bombayı patlatceklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr inşallahhhhhhhhhhhh
dananım kuyruğu yarın kopcak bacılar... bak handem yarın ateşimi ölçecem; eğer 36,6 dan yüksek çıkarsa zaten test yaparım ararım seni sabahın köründe emi kuzuuum.. ama bana göre yarıııın kırmızı günü yawrularım valla.. pirinççik kadar umudum yok kaydirigubbakcemile3
pirinçcik içinde de ondan :roflol:
he valla üzülünce çok bişi değişiyor sanki. napıyım kısmet böyleymiş. belki ekimde doğumgünü hediyemiz olur. 31 ekim benim 7 kasım eşimin d.günü :))))))))))
oooo ben 3 kerem yaptırdım hahahaaaa bi güzel tırıs tırısda döndümmm hahahahaaaaaaaa
artıkın bbende vazgeçtim kan testinden neyim şöle bi hafta geçmeden yapmam herhalde hoş benim reglim zaten bi hafta gecikmez buda demektirki hamişim hahahahaa
:roflol: :roflol: :roflol: delisiniz siz bee......... bi b..k yok içimde benim bilmez miyim ben :1no2: delikafadulden
:roflol: :roflol: :roflol: delisiniz siz bee......... bi b..k yok içimde benim bilmez miyim ben :1no2: delikafadulden
yavrum yaaaa ne güzel olur inşallah eşine doğumgünü hediyesi vericeksin bu ayyyy hayırlı olacakkk inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh opuyorumnanaktan
erken gebelik testleri var..fortel marka..ondan al bacım yumurtlamadan 8 gün sonra bile çıkabiliomuş..boşuna deştirme damarlarını :1no2: dediğin gbi sabredip beklemek lazım aslında gecikmesini ama nerdeeeeeeeeee o sabır bizdee :jeyyar:
he valla üzülünce çok bişi değişiyor sanki. napıyım kısmet böyleymiş. belki ekimde doğumgünü hediyemiz olur. 31 ekim benim 7 kasım eşimin d.günü :))))))))))
valla aramazsanklava: arayıp haber ver hemen ben saat 8.30 da ofiste oluyorum kuzum. 7 den soora ayaktayım yani :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?