TabebekLerin sohbet yeri ;)

saol çiğdemim. üzülmedim çok zaten. kısmet değilmiş. Rabbim çok bekletmez inşallah.

ben de senemden umutlandım bugün. ayça bana göre zaten hamile :))) inşallah bu ay hepinizin yüzü güler...

aferin benim canım arkideşimeee üzülme tabi her şerde bir hayır vardır tatlım yaa üzülünce bişey olmuyor inşallah bu ay gelicek tatlım inşallahhhhh

ama banada ayça ve senemmm bu ay bombayı patlatceklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr inşallahhhhhhhhhhhh

çiçeeeeeeeemmm yok be bacım duur bi :)))) belkim sıcak bastı sabah bana ne bilem ya.. hiç inanasım gelmio var ya..2-3 ay önce desen bunları coşardım,kesin giderdim test yapmayaa :) ama valla inanasım bilem gelmio kaydirigubbakcemile3

eyi eyi sen böyle düşün şekercim boşver seni çok gaza getirmim ben biliyom nasılsaaaaaaa opuyorumnanaktan
beklemekten başka bir yol yok kan testi yaptırma şimdi madem bi kaç gün geçince yaptırırsın bebekkkimmmmmmm

dananım kuyruğu yarın kopcak bacılar... bak handem yarın ateşimi ölçecem; eğer 36,6 dan yüksek çıkarsa zaten test yaparım ararım seni sabahın köründe emi kuzuuum.. ama bana göre yarıııın kırmızı günü yawrularım valla.. pirinççik kadar umudum yok kaydirigubbakcemile3

kzılar elektrikler gitti biraz önce uzuncada gelmedi yine gidebilir haberiniz olsunn bi başladımı kesilmeye ardı arkası kesilmez artıkınn

kan testi hiç yaptırmadım bugüne kadar.. gebelik testi yaparım herhal. ama zaten yapmıştım 1-2 gün önce çıkmadı kii.. o yüzden hiiiç sanmıorum ben :umursamaz:

yahu herhalde kuyruku koparırmıyızz başka bişeymi yaparız orasını bilememm dee
yani yiğenime iyi bakkkk

niye birbirinizi arıyonuzda beni aramıyonuz bakem heeeeeeeeeeeeeee büyüğünüzüm ben sizinnnnnnn klava:

he valla üzülünce çok bişi değişiyor sanki. napıyım kısmet böyleymiş. belki ekimde doğumgünü hediyemiz olur. 31 ekim benim 7 kasım eşimin d.günü :))))))))))

valla aramazsan klava: arayıp haber ver hemen ben saat 8.30 da ofiste oluyorum kuzum. 7 den soora ayaktayım yani :)))))))))

oooo ben 3 kerem yaptırdım hahahaaaa bi güzel tırıs tırısda döndümmm hahahahaaaaaaaa
artıkın bbende vazgeçtim kan testinden neyim şöle bi hafta geçmeden yapmam herhalde hoş benim reglim zaten bi hafta gecikmez buda demektirki hamişim hahahahaa

he valla üzülünce çok bişi değişiyor sanki. napıyım kısmet böyleymiş. belki ekimde doğumgünü hediyemiz olur. 31 ekim benim 7 kasım eşimin d.günü :))))))))))

yavrum yaaaa ne güzel olur inşallah eşine doğumgünü hediyesi vericeksin bu ayyyy hayırlı olacakkk inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh opuyorumnanaktan

erken gebelik testleri var..fortel marka..ondan al bacım yumurtlamadan 8 gün sonra bile çıkabiliomuş..boşuna deştirme damarlarını :1no2: dediğin gbi sabredip beklemek lazım aslında gecikmesini ama nerdeeeeeeeeee o sabır bizdee :jeyyar:

:roflol: :roflol: :roflol: delisiniz siz bee......... bi b..k yok içimde benim bilmez miyim ben :1no2: delikafadulden

ehehe o hiç belli olmaz canım. sana fark ettirmeden oturmuş zamanını bekliyordur belki de :))))))))))

yavrum yaaaa ne güzel olur inşallah eşine doğumgünü hediyesi vericeksin bu ayyyy hayırlı olacakkk inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh opuyorumnanaktan

inşallah tatlım. Rabbim ol derse hem eşime hem de bana dünyanın en güzel doğumgünü hediyesi olacak. inşallah...

walla bu ovulasyon tetslerinin yanında gelenler varya onlardan yaparım anca pekte güvenmem çift çizikte çıksa dilim ondan da yandı yani allaha emanett

yalnız çok midem bulanıyor benim dünden beri yaa dün gece kasığımada çok feci sancılar girdi çıktı kızlar yaa oof yani üşüttümmü nee yaaa kasıkları falannn acep CADIARZU

valla aramazsan klava: arayıp haber ver hemen ben saat 8.30 da ofiste oluyorum kuzum. 7 den soora ayaktayım yani :)))))))))

aaaaa ne güzel inşallah bu ay hamiş olacaksın veeeeee d.günü hediyesi olucak kocişee :)) zaten ov. testini 3. kullanışın olcak dimi senin?? şansın da artıyor böylece!!!!!!! :lepi:

tamam canım hiiiç merak etme!bu ay 36.6 ile regl olmuş kadınım ben beeeeee :)) fazla düşmeyebilio yanim ateşim.. ben her şekilde arıycam seni muhabbet olsun işte :)

inşallah handemm inşallahh allahım o güzzel gönlüne göre vericek canım benimmmmmmm
hepimizin inşallahh gönülleri dolacakkk tez zamandaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…