TabebekLerin sohbet yeri ;)

kızlar eda'ya mesaj attım..bizim bu topiği bilmiordu o dimi??bugün ovulasyon topiğine gelmiş.hatta handem sana durumunu sormuş.bende özel mesaj attım ona burdayız diyee

iyi yapmışsıın senemimmm vermekle bilmiyodur edoş burayıı

yawriiii geçmiş olsun dikkat et kendine muuuuujuuuuukkkk

ay ayçaaam ben senin Pro üyeliğini yerim!!!!!!!!!!!! aayy artık sen bizi de beğenmezsin klasiiik bildiğin üyeyiz işteeeeeeee :dilcikar:

kızlar eda'ya mesaj attım..bizim bu topiği bilmiordu o dimi??bugün ovulasyon topiğine gelmiş.hatta handem sana durumunu sormuş.bende özel mesaj attım ona burdayız diyee

aaaaa görmedim ben onu canım. hemen bakıyım :)

ay ayçaaam ben senin Pro üyeliğini yerim!!!!!!!!!!!! aayy artık sen bizi de beğenmezsin klasiiik bildiğin üyeyiz işteeeeeeee :dilcikar:

vayyys ayçam beee artık kürkünü bana verirsin arada :roflol:

aaaa senem ve ayça hanımlar. madem bu kadar ısrarla yok diyorsanız ikiniz de bana verin bebişleri ikiz doğuram. sonra geri vermem ama haberiniz olaaaa :roflol:

aaaa senem ve ayça hanımlar. madem bu kadar ısrarla yok diyorsanız ikiniz de bana verin bebişleri ikiz doğuram. sonra geri vermem ama haberiniz olaaaa :roflol:

delliiii kaydirigubbakcemile3 e yok tabiii bacım! testler yok diooo :)
sen ikiz mi istiyorsun? var mı ailenizde ikiz ???

:kedi:
ay tesekkurler yakıstı dimi... :))
ayyooll siiz begenmeyen ölsüünn kızzz kaydirigubbakcemile3

aaaaa görmedim ben onu canım. hemen bakıyım :)

vayyys ayçam beee artık kürkünü bana verirsin arada :roflol:

ayipsin ablacıık ne zaman istersennn kaydirigubbakcemile3

yook ama olmayan şeyi nası vericem ben ablaacıııkk.. benim eli kulagında oldum sandım diyorum ya gelir kaydirigubbakcemile3
seneme söyle versinn bebişiii kaydirigubbakcemile3

Profilime girip bi bakarmısınız :kedi:
güzel olmus muu ? :kedi:

eee napalım sıradan gariban üyeler olarak arada biz de sebeplenelim dedim senemiiiim :roflol:

ay okudukça gülüyorum halaaa yaaaaaaaaaaaa :roflol: yarıldım vallla :)) çok hakllısın bacım ben zaten çok üşüyen bi tipimm o yüzden bende isteriiiiiiiiimm!!!!!! oohh şööle yumoş yumoşşş :lepi:

çok güzel olmuşş canım benim ama sanki biraz göz yoruyo gibi geldi bana.... kafamçokkarıştı ya da benm gözlerim bozuk ya ondan da öyle gelmiş olabilirrr laelaelaelaelae

canım baktım şimdi. güzel olmuş ammma biraz kalabalık görünüyor. bence daha soft renkler seç mesela mavi ve beyaz, açık pembe falan gibi datlum. kırmızı göz yorar :))))))))

valla sana versin o zaman kürkünü ben zaten ateşlü hatunum senemiiiiiiimmmmmm :roflol:

çok güzel olmuşş canım benim ama sanki biraz göz yoruyo gibi geldi bana.... kafamçokkarıştı ya da benm gözlerim bozuk ya ondan da öyle gelmiş olabilirrr laelaelaelaelae

bence de birazcık göz yoruyor. ama yapraklar falan çok havalı ayoool :)

gözünüzü yormasın diye mavi yaptıım p
bidee hamilelik icin demiyorum da..
sol bacagıma vuruo kasıgımın agrısı kasılıo bacagımmm :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…