ay kızlar başım fena ben yavaştan eve gidem yolum uzun kartaldannn dudulluuu anaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gözümde büyüdü valla yaaa neyse şekerler öpüyorum hepinizi akşama girmeye çalışırım bebeklerim
ayçacım senemimm kendinizi fazla yormayınnnnnnnnnnnnn emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
handem sende yormaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mucukussssssss okus pokussssssssssssss bu taş bebelerin karnınaa bebişlerini korusssssssssssss
kızlar eda'ya mesaj attım..bizim bu topiği bilmiordu o dimi??bugün ovulasyon topiğine gelmiş.hatta handem sana durumunu sormuş.bende özel mesaj attım ona burdayız diyee
ay ayçaaam ben senin Pro üyeliğini yerim!!!!!!!!!!!! aayy artık sen bizi de beğenmezsin klasiiik bildiğin üyeyiz işteeeeeeee :dilcikar:
vayyys ayçam beee artık kürkünü bana verirsin arada :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: aaaaaaaaaaaaaaaaayyyyy handeeeeeee çok güldüm bu lafına çatlaaaaaakkkkkk sositososito :dance: :tomato:
aaaa senem ve ayça hanımlar. madem bu kadar ısrarla yok diyorsanız ikiniz de bana verin bebişleri ikiz doğuram. sonra geri vermem ama haberiniz olaaaa :roflol:
ay ayçaaam ben senin Pro üyeliğini yerim!!!!!!!!!!!! aayy artık sen bizi de beğenmezsin klasiiik bildiğin üyeyiz işteeeeeeee :dilcikar:
aaaaa görmedim ben onu canım. hemen bakıyım :)
vayyys ayçam beee artık kürkünü bana verirsin arada :roflol:
aaaa senem ve ayça hanımlar. madem bu kadar ısrarla yok diyorsanız ikiniz de bana verin bebişleri ikiz doğuram. sonra geri vermem ama haberiniz olaaaa :roflol:
eee napalım sıradan gariban üyeler olarak arada biz de sebeplenelim dedim senemiiiim :roflol:
Profilime girip bi bakarmısınız :kedi:
güzel olmus muu ? :kedi:
Profilime girip bi bakarmısınız :kedi:
güzel olmus muu ? :kedi:
ay okudukça gülüyorum halaaa yaaaaaaaaaaaa :roflol: yarıldım vallla :)) çok hakllısın bacım ben zaten çok üşüyen bi tipimm o yüzden bende isteriiiiiiiiimm!!!!!! oohh şööle yumoş yumoşşş :lepi:
çok güzel olmuşş canım benim ama sanki biraz göz yoruyo gibi geldi bana.... kafamçokkarıştı ya da benm gözlerim bozuk ya ondan da öyle gelmiş olabilirrr laelaelaelaelae
eee napalım sıradan gariban üyeler olarak arada biz de sebeplenelim dedim senemiiiim :roflol:
söyleyecek hiç bi şey yok!!!! :jeyyar:
aaa ne kadar çok şaşırdım bunu duyduğuma. birazdan da başın dönerse daha çok şaşırcam. valla bak :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?