ayyy ben senin altyazını yerim beee :)
çok güzel olmuş.. kocişini de çoook severmiş benim minik cadım :)
burdayız kuzum ben bi pilav yapam gelem emi yavriler
inşallah canım yaaa. en sevdiğim dizi ve bu hafta çoook heyecanlııııııııııııı
evett gellllllll :))yap bakalım pilavını yavriii sonra gel hem yersin hem bizimle takılırsın :)
heee senin isteğine bağlıydı bu deseene :)) olmıycaksın zaten sen hamişsin biz bilioz :))
valla benim kociş üzüldü mü bilmiyorum. zaten bu aralar iş yerinin taşınması durumu var. taaaa 45 km uzağa. yani acayip yol gidip gelmek zorunda kalıcak ama bilmiyoruz artık nolcak. herhalde iş değiştirme konusu gündeme gelecek. bugün taşınma konuları kesinleşmiş. sanırım asıl kafasına taktığı bu. yoksa bebek için endişelenmememiz gerektiğini daha çok erken olduğunu söylüyor hep.
tamam kuzum buradayım bende bebekimde :)
pilav demişken ben dün naptım bir bilseniz mafoldumben hayatımda ilk kez yemek yaktım..
pilav koymustum ocaga,baya bir zaman gecti kalktım diger odaya geciyordum... bir yanık kokusu..."allah allah birisi yemek yaktı herhalde yanık koktu dedim" kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayy sonra aklıma gelmesin mi!! ben ocaga pilav koymustum diyeeeeeeeee ne güldüm varyaa :)))))))
2.kere tekrar yaptımm..
bugun yemegim var karnımı doyurdum dısarda kaydirigubbakcemile3 kocişte yedi uyuduuuu :))
ay her hafta böyle heyecan yapıyorlar sonra bişi olmuyo insan sinir oluyoo..
kurtlar vadiside var ben ikisinide izlemeye calısıyorum. sonlarına dogru kurtlar baslıyo allahtan kaydirigubbakcemile3
üLee dedim zatennnnnnnn siparişmi verion hüleyn dedimm :mymeka:
valla benim kociş üzüldü mü bilmiyorum. zaten bu aralar iş yerinin taşınması durumu var. taaaa 45 km uzağa. yani acayip yol gidip gelmek zorunda kalıcak ama bilmiyoruz artık nolcak. herhalde iş değiştirme konusu gündeme gelecek. bugün taşınma konuları kesinleşmiş. sanırım asıl kafasına taktığı bu. yoksa bebek için endişelenmememiz gerektiğini daha çok erken olduğunu söylüyor hep.
aferin sanaaaa :) arada yakmak lazım yemekleri :))) insan çok üzülüo ya emeğine yanacaksın giden pirince mi:)
kesinlikle katılıyorum her hafta ekşın olcak gibi görünüo bişey olduu yok! zaten sonunu izleyemiorum ben..saat 22.30 a doğru sızıorum ben mirmirmirmir
bayaaa uzağa taşınıyormuş ya...istanbulda da bu yollar,trafik adamı öldürüyo zaten.
kociş doğru söylüyor çok erken üzülme için......... :1hug:
saolun canlarım benim :1hug:
ya kavacıktan hadımköye taşınıyor!!!! istanbulun bir ucundan diğer ucuna.. arabayla gidip geliyordu şimdi o kadar yolda araba 1 ayda eskir... kociş de arabasına çok düşkündür arabayla gitmem diyor. şirket araba verecekmiş. 2 de kız var çalıştığı. onları da alır gelirsiniz beraber demişler. ama hem ben şöförlük yapamam kimseye diyor hem de o kadar yol çekilmez diyor. hayırlısı olsun inşallah ne diyim...
saolun canlarım benim :1hug:
ya kavacıktan hadımköye taşınıyor!!!! istanbulun bir ucundan diğer ucuna.. arabayla gidip geliyordu şimdi o kadar yolda araba 1 ayda eskir... kociş de arabasına çok düşkündür arabayla gitmem diyor. şirket araba verecekmiş. 2 de kız var çalıştığı. onları da alır gelirsiniz beraber demişler. ama hem ben şöförlük yapamam kimseye diyor hem de o kadar yol çekilmez diyor. hayırlısı olsun inşallah ne diyim...
ben koyıyım bir fotomuzu gör enişteni o zaman :)))))))))))
yaa evet senemim çok önemli konu ama işte taşınıyorlar. bir de sadece eşimin departmanı hadımköy binasına taşınıyor. diğerleri kavacık da kalacak. şans işte. servisleri yok. araba ya da benzin parası veriyorlar. bakalım hayırlısı olsun inşallah.
ay sorma valla senemim.. emek emek yapıyosun ona üzülüyosun.. ben bu sıra leyla gibiyim ama hayatımda yapmadıgım seydir mesela. kac saat sonra aklıma geldi pilav koydugum ocaga kaydirigubbakcemile3 unutuyorum hep bu sıra..
anam sende tavuuksun kıss. ama napcan sabah erken kalkıyosun yoruluyorsun sende haklısın.. gerci bende 1haftadır sabahın köründe kalkıyorum sizinle mesai'ye baslıyorum 12'den aşa yatmıyorum ama halsizlik oluyor üstümde.Uzandım yataga,kocişte uyudu zaten..şimdi bide daha fena olcak kurs basladı hafta ici her gun 4 saat.1de baslayip 5'de bitice 2ay.
derslerde caktırmadan girmeye calısırım merak etmeiyin kaydirigubbakcemile3
evet trafik berbat oluyor... bencede coook erken ablacık daha sen rahat ol bak senemle bana 6.ayımız. stres yapmamaya calıs emi canım benimm a.s. al bak sana cicekde verdimmmm du bide sarılammm :1hug:
Genel de bir taraf cirkin olur.. Şöyle derler, allah çirkin şansı versin diye.
mesela benim kocişe allah cirkin sansı verdiii :)))))
herkez diyo nerden buldun bunu diyeeeeeeeeee :))
ama öyle degil işte sevdim bi kere.. bana güzel geliyo hem cok sempatikkk :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?