TabebekLerin sohbet yeri ;)

ayyy ben senin altyazını yerim beee :)

çok güzel olmuş.. kocişini de çoook severmiş benim minik cadım :)

yiiii :kedi: :
evet cook seviyoorumm :asigim:
tesekkur ederim ablacikkkkkk opuyorumnanaktan

burdayız kuzum ben bi pilav yapam gelem emi yavriler

tamam kuzum buradayım bende bebekimde :)
pilav demişken ben dün naptım bir bilseniz mafoldumben hayatımda ilk kez yemek yaktım..
pilav koymustum ocaga,baya bir zaman gecti kalktım diger odaya geciyordum... bir yanık kokusu..."allah allah birisi yemek yaktı herhalde yanık koktu dedim" kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayy sonra aklıma gelmesin mi!! ben ocaga pilav koymustum diyeeeeeeeee ne güldüm varyaa :)))))))
2.kere tekrar yaptımm..
bugun yemegim var karnımı doyurdum dısarda kaydirigubbakcemile3 kocişte yedi uyuduuuu :))

inşallah canım yaaa. en sevdiğim dizi ve bu hafta çoook heyecanlııııııııııııı

ay her hafta böyle heyecan yapıyorlar sonra bişi olmuyo insan sinir oluyoo..
kurtlar vadiside var ben ikisinide izlemeye calısıyorum. sonlarına dogru kurtlar baslıyo allahtan kaydirigubbakcemile3

yap bakalım pilavını yavriii sonra gel hem yersin hem bizimle takılırsın :)
evett gellllllll :))
heee senin isteğine bağlıydı bu deseene :)) olmıycaksın zaten sen hamişsin biz bilioz :))

üLee dedim zatennnnnnnn siparişmi verion hüleyn dedimm :mymeka:

valla benim kociş üzüldü mü bilmiyorum. zaten bu aralar iş yerinin taşınması durumu var. taaaa 45 km uzağa. yani acayip yol gidip gelmek zorunda kalıcak ama bilmiyoruz artık nolcak. herhalde iş değiştirme konusu gündeme gelecek. bugün taşınma konuları kesinleşmiş. sanırım asıl kafasına taktığı bu. yoksa bebek için endişelenmememiz gerektiğini daha çok erken olduğunu söylüyor hep.

hadi ya...kötü olmuş iş yerinin taşınması hele bide uzaga gitmesi daha fena.. bizde kocişle taa gebzede calısıyorduk beraber gidip geliyorduk kendi aracımızla ama sabah aksam cook zoor oluyordu ya..
neredeki suan işyeri? nereden nereye tasınıcak? üzülmesin eniştem... hayırlısı olsun hakkında ama eminim takıyordur kafasına o şimdi bu iş mevzusunu.Çünkü her erkek takar kafasına.. gidip gelsin ayrılmak yerine? servisi falan yokmu ? evet daha cook erken bencede endişelenmemiz icin hepimizinde olucak bebişleri inşallah!

aferin sanaaaa :) arada yakmak lazım yemekleri :))) insan çok üzülüo ya emeğine yanacaksın giden pirince mi:)
kesinlikle katılıyorum her hafta ekşın olcak gibi görünüo bişey olduu yok! zaten sonunu izleyemiorum ben..saat 22.30 a doğru sızıorum ben mirmirmirmir

bayaaa uzağa taşınıyormuş ya...istanbulda da bu yollar,trafik adamı öldürüyo zaten.
kociş doğru söylüyor çok erken üzülme için......... :1hug:

ay sorma valla senemim.. emek emek yapıyosun ona üzülüyosun.. ben bu sıra leyla gibiyim ama hayatımda yapmadıgım seydir mesela. kac saat sonra aklıma geldi pilav koydugum ocaga kaydirigubbakcemile3 unutuyorum hep bu sıra..
anam sende tavuuksun kıss. ama napcan sabah erken kalkıyosun yoruluyorsun sende haklısın.. gerci bende 1haftadır sabahın köründe kalkıyorum sizinle mesai'ye baslıyorum 12'den aşa yatmıyorum ama halsizlik oluyor üstümde.Uzandım yataga,kocişte uyudu zaten..şimdi bide daha fena olcak kurs basladı hafta ici her gun 4 saat.1de baslayip 5'de bitice 2ay.
derslerde caktırmadan girmeye calısırım merak etmeiyin kaydirigubbakcemile3

evet trafik berbat oluyor... bencede coook erken ablacık daha sen rahat ol bak senemle bana 6.ayımız. stres yapmamaya calıs emi canım benimm a.s. al bak sana cicekde verdimmmm du bide sarılammm :1hug:

saolun canlarım benim :1hug:

ya kavacıktan hadımköye taşınıyor!!!! istanbulun bir ucundan diğer ucuna.. arabayla gidip geliyordu şimdi o kadar yolda araba 1 ayda eskir... kociş de arabasına çok düşkündür arabayla gitmem diyor. şirket araba verecekmiş. 2 de kız var çalıştığı. onları da alır gelirsiniz beraber demişler. ama hem ben şöförlük yapamam kimseye diyor hem de o kadar yol çekilmez diyor. hayırlısı olsun inşallah ne diyim...

handem servis neyin yok mu iş yeriniin? bi erkek için çok önemli iş konusu çok dert ediyorlar doğal olarak..moralii bozulmuştur şimcik onun.. ya bi iiş yeri de neden taşınır anlammam kii otursun oturduğu yerdeeeeee klava:

evet cidden taa bir uctan bir uca tasınıyormuşş...
haklı eniştem araba cok yıpranıyor. bizim cok yıpranmıştı sonunda dayanamadık ayrıldık yeter artık dedik.
kızları da hayrına getirsin canım bişicik olmaz ondan :) sevap işler ))
benim kociş beni az goturup getrmedi..
hayırlısı olsun hakkında eniştemin..
ya ben eniştelerimicok merak ediyorummm!!!!!!!!!!

yaa evet senemim çok önemli konu ama işte taşınıyorlar. bir de sadece eşimin departmanı hadımköy binasına taşınıyor. diğerleri kavacık da kalacak. şans işte. servisleri yok. araba ya da benzin parası veriyorlar. bakalım hayırlısı olsun inşallah.

yuhh artıık bi uççtaaan bi uca..mis gib, kavacık gibi bi yer bırakılır mı yaaa..eşin de çok haklı kuzuumm.. Allah hayırlısını versin hakkında! uzakmış geerçekten..doğru kararı zaman gösterir inşallah :Saruboceq:

hadi kocişleriniizi gösterin cook merak ediyorum nasıllar. hepiniz cok guzellsiniz bakalım yanınıza yakısıolar mı :))

Genel de bir taraf cirkin olur.. Şöyle derler, allah çirkin şansı versin diye.
mesela benim kocişe allah cirkin sansı verdiii :)))))
herkez diyo nerden buldun bunu diyeeeeeeeeee :))
ama öyle degil işte sevdim bi kere.. bana güzel geliyo hem cok sempatikkk :asigim:

abLacık cok uyumlusunuz cok yakısmıssınız. bende koyim kocişin bi resmini duurun :))
benimki sarı yeşil gözlüü p

tavuğum tabii bacım..saat 5.30 da kalkıom ben,sen horuldarkeneee kaydirigubbakcemile3
2 ay özeleriz seni yaaa...sen arada gir hakkaten :)) örtmen konuşurkene kaydirigubbakcemile3

saol canım ayçaaam. maşşallah dediğin gibi Allah hiçbirimizin ağzının tadını bozmasın inşallah :)

yok mu sizin bir fotonuz beraber koy bakalım :)

valla kimsenin beğenisi kimseye uymaz. önemli olan sana güzel gelmesi gerisi çok booooş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…