TabebekLerin sohbet yeri ;)

pek belli olmuyor ama idare edin napıyım :)

çok yakışmışsınz canım beniiim :)) Allah her zaman mutlu etsin siziii opuyorumnanaktan

ahahaha aynısını ben de çok duydumm..nerden buldun?, çok mu aradın, hiç yakışmıosunz diyen çok oldu... ama her zaman demişimdir içi güzel olsun diye :)))) şeytan tüyü var benmkindeee benim gözümde tebiii kaydirigubbakcemile3

benimki resim cekinmeyi hiiç sevmez. zorla cekiyorummm uzak ama idare edin :))

e ne güzel filinta gibi adam işte ayçam. nesine çirkin diyorlar anlamadım ben :) maşşallah size

iki dakka eklim suraya resmini ama alıntı ile cevap demeyin yoksa sonra silemem

saol canım benim opuyorumnanaktan Allah razı olsun.

senin bilgisayarında varsa sen de koysana canım :)

bence deeeeee..... yakışıklıymış eniştelerim benim! ayçam daha yakın fotosu varsa daha iyi algılıyciiim

alıntı yapıp cevaplamayın silemem cıkar resim ablacıık

böööö

Son düzenleme:
Uzak gibi ama oluyorda masallah canımm
allah bir ömür mutlu etsinnnn...

ne güzel adammış işte halt etmiş o konuşanlarr..Allah mutluluğunuzu daim etsin arkadaşlarr

aynı fikirdeyim senemim. bence de halt etmişler. ne alaka çirkin falan. hem erkeğin güzelini sevmem ben. kadın güzel, erkek de adam gibi olur. makbulu budur bence :)

Ben daha guzelmişim herkez öyle diyor valla bende ben seviom sizene diyorummm! p

hepimizin mutlulugu daim olsunn!!
aldık kocalarımızı oturdukk ohh delikafadulden
yuvamızı kurdukkk miss gibimmm :umursamaz:

duurn bide gelinlikli koyim ikimizin ona da bakın.
buyukse ondan olmuodur kuzucumm
sende ekle sil hemen alıntı yapmayız silersin :)

aynı fikirdeyim senemim. bence de halt etmişler. ne alaka çirkin falan. hem erkeğin güzelini sevmem ben. kadın güzel, erkek de adam gibi olur. makbulu budur bence :)

aynen canım..hayatımın sadece bir döneminde yakışıklı biriyle beraber oldum aldım ağzımın payını! bana göre adam ööle çok yakışıklı olmamalı kıskacımdır uğraşamam :))) benim kocişim çook kibar bi adamdır,gözümün içine bakar bu da bana yeter :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…