TabebekLerin sohbet yeri ;)

Ben daha guzelmişim herkez öyle diyor valla bende ben seviom sizene diyorummm! p

tabiki sen daha güzelsin. zaten kadınlar daha güzel olur kocalarından Allah Allah :))))

hepimizin mutlulugu daim olsunn!!
aldık kocalarımızı oturdukk ohh delikafadulden
yuvamızı kurdukkk miss gibimmm :umursamaz:

aynen öyle canım. Allah mutluluğumuzu daim etsin inşallaaah :)

daha güzel resimler var da kaydetmio sanırım büyük gelio

olsun yüklediğin resim de çok güzeldi. bence çok tatlı bir çift olmuşsunuz :)

kuzum senemim ogretirim ben sana hem o resimdede cok guzeldinizz...
cok yakısmıssınız. eniştelerim iyimiş canımm

çok güzel çıkmışsınız ayçam... ama sanki şuanki halinden daha farklısın sen bu resimdee

bence de işte budur. ben de kıskancımdır çekemem öyle taş gibi adamı :)))) gerçi benim kociş de ilgi çeker ortamlarda ama neyse ki bana çok düşkündür güvenim tamdır :))))

ayçaaaam inanamıyorum ne kadar süslü bir gelinmişsin sen kısssss delikafadulden

tam kokoşsun dediğin gibi. hep öyle olmak istemişimdir ama benim üstümden akar yakışmaz hiç :)

teşekkür ederim ablacııkkk. sende öylesin be!!
ben cok süslüyümdür evet kociş istemedi strraptez giymemi ustume cepken şaaptırdı cok kıskanc benimkiii...

enişte iyi bakmış sana daha da güzelleşmişsin bence

teşekkürler cnm
yakından bitane resim koyim bakın o saman p

yaaaaaa ayça öğret şu büyük resim koyma işini de görelim doğru düzgün yaw..
handem hiç net değil yaaaaaaaaaaaaaaa

valla uzak ama uzaktan bile coook guzel bir gelin oldugun belli oluyor canım benim maşşallah sana tütüütütüt

canım saol :)))))
aslında sa.ım istediğim gibi olmamıştı ama hiç moralimi bozmadım valla. ben alttan topuz istiyordum adam tepeden yaptı amaaan sefam olsun dedim ben de :)

ohaaaaa :)))))))))) son resimde özellikle taaaş gibisin ayçaaam maşşşaaaallllaaaah

canım saol :)))))
aslında sa.ım istediğim gibi olmamıştı ama hiç moralimi bozmadım valla. ben alttan topuz istiyordum adam tepeden yaptı amaaan sefam olsun dedim ben de :)

süper görünüyor canım benim..içindeki güzel olunca saç dediğin nedir ki opuyorumnanaktan

yaa bende ilk resim açılmıyor bir türlü. kırmızı bişi gözüküyor eşarp gibi saçlarında. sanırım kına gecende çekildi ama aşağısı görünmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…