TabebekLerin sohbet yeri ;)

ben birazdan çıkıyorum canlarım eve gitçem. kociş gitmiş beni bekloooor :)

bu arada bu ay karın ağrım neredeyse hiç yok çok mutlu oldum. bu da züürt tesellisi oldu banaaaaaa :)

resimin boyutubuyukondan snrm gec acılıyo
bencede cok gusel gozukuo buradan...
aman kuaforleri bilmomusunuz kendi istedikleriniyapıolar.. bi sac kestirmeye gidiosun kısaltma diosun ornegin bi bakmıssın kısaltmışş

resimin boyutubuyukondan snrm gec acılıyo
bencede cok gusel gozukuo buradan...
aman kuaforleri bilmomusunuz kendi istedikleriniyapıolar.. bi sac kestirmeye gidiosun kısaltma diosun ornegin bi bakmıssın kısaltmışş

saol canım. ammaaan önemli olan benim mutluluğumdu ve eğlenmemdi. ikisi de fazlasıyla oldu. daha ne isterim:) kendim güzel olcağıma bahtım güzel olsun di mi ama :))))))))))))))))

canlarım ikinizi de çok öpüyorum. umarım regl olmazsınız bu akşam ve yarın ve sonraki 8 ay boyuncaaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan

sizi seviyorum :)

yaa bende ilk resim açılmıyor bir türlü. kırmızı bişi gözüküyor eşarp gibi saçlarında. sanırım kına gecende çekildi ama aşağısı görünmüyor

evet ablacık kına gecesiydi.. resimin boyutu buyuk ondan zor acılıyor...

ayçam sen bayaa seksi taş gibi bi hatunsun ya.. fazla söze gerek yok valla!

teşekkür ederim cnm bnm o senin guzelligin masallah bize

ohaaaaa :)))))))))) son resimde özellikle taaaş gibisin ayçaaam maşşşaaaallllaaaah
sen kendinee bakkk sen daha taşşsın masallahhhhhhhhh

ayçam açıldı hepsi..çok güzel görünüyorsun hepsindeeeeeeeeee

sagol bebemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

bu arada bu ay karın ağrım neredeyse hiç yok çok mutlu oldum. bu da züürt tesellisi oldu banaaaaaa :)

tamam ablacık.. dikkat et kendine. emi...
aman olmasın işte daha iyi :) agrı cekip napıcan akıllımmm )

güle güle canımmcım..iyi bak kendine! ne güzel işte ağrımasın karnınn!!!!! çok kötü oluo ağrıyınca bi de yollarda olcaksın.. iyi oldu işte opuyorumnanaktan

saol canım. ammaaan önemli olan benim mutluluğumdu ve eğlenmemdi. ikisi de fazlasıyla oldu. daha ne isterim:) kendim güzel olcağıma bahtım güzel olsun di mi ama :))))))))))))))))

kesinlikle doğru!!!!!!! baht güzellği önemliii :lepi:

evvettt!! kendinde güzelsin zaten. bahtın da güzel olsun insallahhh !!

canlarım ikinizi de çok öpüyorum. umarım regl olmazsınız bu akşam ve yarın ve sonraki 8 ay boyuncaaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan

bizde seni seviyoruzz!!
olucammm kendi adıma sabah haberi veririm mucukss!

eheh inşallaahh canımm :Saruboceq: biz de seni seviyoruz canım beniiim! kaydirigubbakcemile2 :hulya: :1hug:

senemim kuzum bende gidiyorum. butun kasıkları catalları falan camasır suyuna basmıstım onları yıkıyım guzelce..
yarın gorusemicez sen gelicen ben gidicem..
gorusemessek kendine dikkat et.iyi haberlerini bekliyorum.
insallah bebisin seninledir tatlımmmmmmmmm
dersde girmeye calısıcam..
cook opuyorum..
aksam gelebilirsem gelirim :**

ben de çıkıcam artık gözlerim yanıoo bilg. başında durmaktan! sana kolay gelsin canım!
yarın görüşürüz bi ara muhakkak canım benm özletme kendini:)
bebiş mebiş yok be kuzuuum nerde.. kim kaybetmiş ben bulayım kaydirigubbakcemile3

senden güzel haberler gebkliyoruuuzzzzzzzzz :lepi:

yaa varya bi gelem bakam dedim neler olmuş nelerrrrr
siz ben yokkenmi resim neyim koyuyonuzzz heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

beni aramayın
bana resim göstermeyinnn oooooohhh memleket ne alaaaaaaaaaaaa küstüm bennnnnnnnnnnn

çiçeeeeeem küssssmeeeeeeeeee :1hug:

günaydın tatlışım. nasılsın.

sabah senemimle konuştuk. çiğdemime haber verirsin benim ateş 36.5 oldu dedi. kısmet hayırlısı dedim ben de. belki yine yükselir olmazsa önümüzdeki ay olur inşallah :)

günaydım canım yaaa opuyorumnanaktan
bende sana şimdi sorucaktım araaa sorr diyeeeeeeeee
tühh yaa ama düşmüş olması illa gelicek anlamına gelmezki yaa TİFF inde düşmüştü reglisinden önce hamişlik tetsinden öğrendi eğer test yapmasaydı ateşim düştü diye oda üzülücekti oof yani her zaman bi umut vardır demii

ateş topiğinde de şimdi bunu konuşuyorduk sincabım diyorduk noldu öğlen gelir falan diyee her şeyin hakkımızda hayırlısı inşallah canım yaa

inşallah çiçeeeem. ben de dedim belli olmaz diye. kısmet bu işler. herşeyin hayırlısı olsun inşallah. biraz daha zamanımız var demek ki. sabır...

inşallah çiçeeeem. ben de dedim belli olmaz diye. kısmet bu işler. herşeyin hayırlısı olsun inşallah. biraz daha zamanımız var demek ki. sabır...

evet canım orası öyle sabırlı olmak gerekiyor bu yola baş koyunca da insan bazen işte isyan edesi geliyor allahım hepimize sabır versinnn akannehir
ama eferin sana metanetlisin kuşum

napıyım be çiçeeeem elden bişi gelmiyor ki.. sabır diyorum sadece.. Rabiim ol diyecek elbet :)

evet canım diycekte ne vakit diycek muammaa :))))))
ben bazen bebe istemiyorum diyorum bazen istiyorum diyorum yani çok gelgitlerim oluyor gün içinde hafta içinde ay içinde acaba diyorum bundanmı gelmiyor yani endişelerim oluyor hayat zor ortalık berbat her gün tvlerde abuk sabuk haberleri normal insanların başlarına gelen şeyleri gördükçe savaşları falan gördükçe tırsıyorum sanırım yaşta ilerleyince bu şekilde daha çok bakıyorsun gençlik cesareti acuk zamanla kayboluyor bakalım işte herşeyin hayırlısı evladında hayırlısını nasip etsin allahım iyi insan ailesine bağlı sağlıklı inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…