süper görünüyor canım benim..içindeki güzel olunca saç dediğin nedir ki opuyorumnanaktan
resimin boyutubuyukondan snrm gec acılıyo
bencede cok gusel gozukuo buradan...
aman kuaforleri bilmomusunuz kendi istedikleriniyapıolar.. bi sac kestirmeye gidiosun kısaltma diosun ornegin bi bakmıssın kısaltmışş
yaa bende ilk resim açılmıyor bir türlü. kırmızı bişi gözüküyor eşarp gibi saçlarında. sanırım kına gecende çekildi ama aşağısı görünmüyor
ayçam sen bayaa seksi taş gibi bi hatunsun ya.. fazla söze gerek yok valla!
sen kendinee bakkk sen daha taşşsın masallahhhhhhhhhohaaaaa :)))))))))) son resimde özellikle taaaş gibisin ayçaaam maşşşaaaallllaaaah
ayçam açıldı hepsi..çok güzel görünüyorsun hepsindeeeeeeeeee
ben birazdan çıkıyorum canlarım eve gitçem. kociş gitmiş beni bekloooor :)
bu arada bu ay karın ağrım neredeyse hiç yok çok mutlu oldum. bu da züürt tesellisi oldu banaaaaaa :)
ben birazdan çıkıyorum canlarım eve gitçem. kociş gitmiş beni bekloooor :)
bu arada bu ay karın ağrım neredeyse hiç yok çok mutlu oldum. bu da züürt tesellisi oldu banaaaaaa :)
saol canım. ammaaan önemli olan benim mutluluğumdu ve eğlenmemdi. ikisi de fazlasıyla oldu. daha ne isterim:) kendim güzel olcağıma bahtım güzel olsun di mi ama :))))))))))))))))
saol canım. ammaaan önemli olan benim mutluluğumdu ve eğlenmemdi. ikisi de fazlasıyla oldu. daha ne isterim:) kendim güzel olcağıma bahtım güzel olsun di mi ama :))))))))))))))))
canlarım ikinizi de çok öpüyorum. umarım regl olmazsınız bu akşam ve yarın ve sonraki 8 ay boyuncaaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan
sizi seviyorum :)
canlarım ikinizi de çok öpüyorum. umarım regl olmazsınız bu akşam ve yarın ve sonraki 8 ay boyuncaaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan
sizi seviyorum :)
senemim kuzum bende gidiyorum. butun kasıkları catalları falan camasır suyuna basmıstım onları yıkıyım guzelce..
yarın gorusemicez sen gelicen ben gidicem..
gorusemessek kendine dikkat et.iyi haberlerini bekliyorum.
insallah bebisin seninledir tatlımmmmmmmmm
dersde girmeye calısıcam..
cook opuyorum..
aksam gelebilirsem gelirim :**
çiçeeeeeem küssssmeeeeeeeeee :1hug:
günaydın tatlışım. nasılsın.
sabah senemimle konuştuk. çiğdemime haber verirsin benim ateş 36.5 oldu dedi. kısmet hayırlısı dedim ben de. belki yine yükselir olmazsa önümüzdeki ay olur inşallah :)
inşallah çiçeeeem. ben de dedim belli olmaz diye. kısmet bu işler. herşeyin hayırlısı olsun inşallah. biraz daha zamanımız var demek ki. sabır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?