TabebekLerin sohbet yeri ;)

amin tatlım amin inşallah.

bir de o gelgit hepimizde oluyor inan. hatta 1 yaşında bebeği olan bir arkadaşım var. istediği 7. ayda hamile kaldı. hani ilk denemede falan da değil. ama hamile olduğunu öğrendiğinde hassss..... demiş. napıcam ben şimdi :))) yeni anlattı bana. zaten annesinden sonra arayıp bana haber vermişti ilk. o zaman da ağlıyordu ama ben mutluluktan sanmıştım meğer çok tırsmış ondanmış :))))))))))

yani oluyor böyle şeyler kendini suçlama :)

oluyor demi yaa ne bilim bende benmi böyle hissediyorum diye tırsmıştım şekerim yaa
insan ne garip bi yaratık canım yaa sıcakta soğuklar gelse deriz soğukta sıcakalar gelse deriz yaradlışımız acuk nankör sanırsam

tabi oluyor canım. ben hatta geçen seneye kadar çocuk yapmıcam, istemiyorum, sevmiyorum olmasın hiç falan diyordum Allah affetsin. inşallah Allah bu sözlerimin pişmanlığını yaşatmaz bana, çok bekletmeden verir yavrumu. ben de kendimi çok suçladım ama gerçekten çok pişman oldum af diledim. umarım kabul olmuştur :)

dün akşam geberiyorum sandım ablacııkk.
bu sol kasıgım nasıl agrıyordu varya..
agrısı sol bacagıma vuruyordu. bacagıma bişi sardım öyle uyudum kaldım.
sol tarafım cok fenaydı. şimdi gecmiş..
sen al bugun haberini vercem cunku opuyorumnanaktan

hamilelikte olur böyle şeyler azcık sıkcan dişini :)))))))

ovulasyon testi yaptın mı bugün de canikom?

bu arada ben de regl oldum ya sabah bir kalktım yatak pijamam herşey batmış... hatta üzerimdeki pijama sponge bob luydu. eşim aaa katil sponge bob u öldürmüşsün dedi :)))))))))) geçen ay az olunca bu ay dengeledim olayı herhalde. sağ bacağım ağrıyor benim de...

ne hamileligi yaaaaaaaaa delüüüye baakkkk kaydirigubbakcemile3
yok yapmadım bugun yapmıcammmm :)))))))

benimde cok kanamam olurdu bekarken..
heryeri batırırdım annem az temizlemedi :gitme: demek gelmedi gelmedi senden de birden foşurtt diye geldii kaydirigubbakcemile3
eniştem ne güzel söylemiş öyle :))))))) katil olduuuun demek heh :)))

varikosel ameliyatı sonrası hamile kalanlar topicinden bir hamiş daha cıkmış ablacııık..
eşi 3ayı doldurmuş öyle hamiylemiş suan arkadas cok sevindimmmm

ehehe sponge bob gibi bir çizgi film kahramanını öldürdüm hem de :roflol:

varikosel ameliyatı sonrası hamile kalanlar topicinden bir hamiş daha cıkmış ablacııık..
eşi 3ayı doldurmuş öyle hamiylemiş suan arkadas cok sevindimmmm

eee demek ki neymiş zaman önemli değilmiş 5 ay geçmesi gerekmiyormuş. ikincisi de sen olursun artık tatlım Şeniz

evet öyleymişşşşş :))
ama bu bende gecerli degil gorursunuz

valla kuşum artık karar verdim bişi demicem sana. gönlümden hamile olduğun geçiyor ama sen bu kadar ısrarla reddediyorsun içine mi doğuyor bilmiyorum ki... herşeyin hayırlısı olsun tatlım :1hug:

Canım insallah gönlünden gecen dogrudur tabiki biliyosun bende istiyorum cook ama simdi kac kere gebelik testi yaptım evdekilerle cıkmadı olsa cıkardı ve ben hamile oldugumuda hissetmiyorum valla bilemiyorum yani. :gitme:
keskee olsaaaaaaaaa!!!!!!

inşallah canım benim. bence kan testi en kesin sonuç. bu ay olacak göreceksin :)))

Abla simdi benim regl 31gün veya 29gün sürüyor. işte yarın tam 31.gün olucak yarında olmazsa o zaman allah'ın izniyle var dicemm!! cıkmıyo işte gebelikte tek hep onuda gorunce bende yok diyorum haliyle..
insallah vardırr ((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…