evet canım diycekte ne vakit diycek muammaa :))))))
ben bazen bebe istemiyorum diyorum bazen istiyorum diyorum yani çok gelgitlerim oluyor gün içinde hafta içinde ay içinde acaba diyorum bundanmı gelmiyor yani endişelerim oluyor hayat zor ortalık berbat her gün tvlerde abuk sabuk haberleri normal insanların başlarına gelen şeyleri gördükçe savaşları falan gördükçe tırsıyorum sanırım yaşta ilerleyince bu şekilde daha çok bakıyorsun gençlik cesareti acuk zamanla kayboluyor bakalım işte herşeyin hayırlısı evladında hayırlısını nasip etsin allahım iyi insan ailesine bağlı sağlıklı inşallahh
amin tatlım amin inşallah.
bir de o gelgit hepimizde oluyor inan. hatta 1 yaşında bebeği olan bir arkadaşım var. istediği 7. ayda hamile kaldı. hani ilk denemede falan da değil. ama hamile olduğunu öğrendiğinde hassss..... demiş. napıcam ben şimdi :))) yeni anlattı bana. zaten annesinden sonra arayıp bana haber vermişti ilk. o zaman da ağlıyordu ama ben mutluluktan sanmıştım meğer çok tırsmış ondanmış :))))))))))
yani oluyor böyle şeyler kendini suçlama :)
bu arada ben de regl oldum ya sabah bir kalktım yatak pijamam herşey batmış... hatta üzerimdeki pijama sponge bob luydu. eşim aaa katil sponge bob u öldürmüşsün dedi :)))))))))) geçen ay az olunca bu ay dengeledim olayı herhalde. sağ bacağım ağrıyor benim de...
benimde cok kanamam olurdu bekarken..
heryeri batırırdım annem az temizlemedi :gitme: demek gelmedi gelmedi senden de birden foşurtt diye geldii kaydirigubbakcemile3
eniştem ne güzel söylemiş öyle :))))))) katil olduuuun demek heh :)))
varikosel ameliyatı sonrası hamile kalanlar topicinden bir hamiş daha cıkmış ablacııık..
eşi 3ayı doldurmuş öyle hamiylemiş suan arkadas cok sevindimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?