TabebekLerin sohbet yeri ;)

yok güzelim ama bu ay foşur foşur şelale misali :) bir de sağ göğsüm hala hassas acıyor

sende gelen giden ne durumda yok bişi inşallah :)

ben de şimdilik bişey yok.. ama akıntım var, eli kulağındadır benmkinin.... ama yarın da gelebilir belli olmazzz

bende regl öncesi hiç akıntı olmaz. aslında bende yumurtlama dışında akıntı olmuyor ya da ben fark etmiyorum :)

gelmez belki bacım aaaaaa gelcek diyip durma, çağırma, kıştla :)

okul nasıl geçti ?

bu arada eda msjıma cvp yazmış, hepinizee selam söylemiş iyi yapmışsınz ayrı bi topic açmakla demiş.
3-5 gün sonra daha sık girebilicekmiş..sanrım annesinde heralde

kararsız kaldım eşim kestir diyor ama kısa saça şekil vermek zor geliyor bana. bir de burda da kısa değil aslında. katlı bir kesim ben resmin altını kesince saçlar da kısa saç gibi oldu :))))))))))))) benim hep uzundur. çok kısa bir dönem kısa kullandım dayanamadım uzattım. eşim beni hiç kısa saçlı görmedi :)))))))

handem bu saç bayaaa yakışmış sana..çok güzel duruyor bence tabii. eğer kısa saç seviyorsan hemen kestir..
benmkiler de kısa.. bebiş yapıcam derdine kestirmiştim ben yapana kadar uzadı bileee

ben kısa saçı çook severim.. düğünümden 2 gün sonra kuaförde almıştım soluğu :) hem kısa saçın insanı daha genç ve şirin gösterdiğini düüşünüyorum..uzun saçlıyken yaşımı gösteriyorum şimdiyse hala ünv.de okuduğumu sanıolar P

handem bu saç bayaaa yakışmış sana..çok güzel duruyor bence tabii. eğer kısa saç seviyorsan hemen kestir..
benmkiler de kısa.. bebiş yapıcam derdine kestirmiştim ben yapana kadar uzadı bileee

:))))))))))) hepsi yakışıyordur sana eminim canım. ne bileyim şimdi kilo aldım yanaklarım zaten hep tombuldur şimdi daha da tombul acaba kabak gibi çıkar mı suratım dedim ama saçlarım da çok dökülüyor. zaten hep topluyorum bence de kestiricem herhalde. saol canımmm :1hug:

evet kısa saç kesinlikle daha genç gösteriyor insanı buna ben de katlıyorum. kestirince pişman olcam biliyorum ama böyle de uzunluğu bile belli değil çok döküldü ve inceldi bakımsız görünmesin diye toplayıp duruyorum. belki kestirince kendine gelir hep.

ayrıca sen zaten çıtırsın :)))))))))))))

benm akıntım adetten belli bi süre sonra başlar..ara ara devam edio işte..şekil renk değişio o kadar kaydirigubbakcemile3
tamammm kovduuum kıııışşşşşşştttt kırmızılar kışşşşşşttt klava: ben kovuyorum da hiçte inanmıyorum gelmiyceklerineeeee kaydirigubbakcemile3

okul iyiydi ne de olsa bugün cuma..h.sonu geldi :)) okul bitio die cumaya 4 yıldır mübarek cuma derim heeeeeepp :dance:

kociş uzun saç severrr ben kısa :)) güzel yüzün olduğu için bence hiiç çekinme kısa kestirmekten! benmde çok döküldüğü için kestirmeye devam ettim.uzunken de dediğin gibi hep topladım boşuna salkım saçak dolaşmıyım dedimm :)))

incelince uçları kötü oluo hakkaten kurtul o ince uçlardan istersen sonra yine uztırsın kökü sende değil mi :)))))))))) hem hamişken kısa daha rahat olur yerimseniben

canım ben yeni kestirdim uçlarından baya 1 ay önce. saçımın tümü inceldi benim. dökülmekten falan herhalde eski kalitesi yok yani :) bence de kestiriyim hem değişiklik. salkım saçak gezmiyim diye dediğin gibi hep topluyorum zaten :)

ya ateş topiğinde sordu biri hamilelerin ateş tablolarının olduğu bi topic var bulamıyorum ya... topic adı nasıl bulunuyor biliyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…