sana özelden msj yazıcam ama bayaaaaa bi bekletio beni haberin ola :))
handem bu saç bayaaa yakışmış sana..çok güzel duruyor bence tabii. eğer kısa saç seviyorsan hemen kestir..
benmkiler de kısa.. bebiş yapıcam derdine kestirmiştim ben yapana kadar uzadı bileee
ben kısa saçı çook severim.. düğünümden 2 gün sonra kuaförde almıştım soluğu :) hem kısa saçın insanı daha genç ve şirin gösterdiğini düüşünüyorum..uzun saçlıyken yaşımı gösteriyorum şimdiyse hala ünv.de okuduğumu sanıolarP
bende regl öncesi hiç akıntı olmaz. aslında bende yumurtlama dışında akıntı olmuyor ya da ben fark etmiyorum :)
gelmez belki bacım aaaaaa gelcek diyip durma, çağırma, kıştla :)
okul nasıl geçti ?
:))))))))))) hepsi yakışıyordur sana eminim canım. ne bileyim şimdi kilo aldım yanaklarım zaten hep tombuldur şimdi daha da tombul acaba kabak gibi çıkar mı suratım dedim ama saçlarım da çok dökülüyor. zaten hep topluyorum bence de kestiricem herhalde. saol canımmm :1hug:
evet kısa saç kesinlikle daha genç gösteriyor insanı buna ben de katlıyorum. kestirince pişman olcam biliyorum ama böyle de uzunluğu bile belli değil çok döküldü ve inceldi bakımsız görünmesin diye toplayıp duruyorum. belki kestirince kendine gelir hep.
ayrıca sen zaten çıtırsın :)))))))))))))
kociş uzun saç severrr ben kısa :)) güzel yüzün olduğu için bence hiiç çekinme kısa kestirmekten! benmde çok döküldüğü için kestirmeye devam ettim.uzunken de dediğin gibi hep topladım boşuna salkım saçak dolaşmıyım dedimm :)))
incelince uçları kötü oluo hakkaten kurtul o ince uçlardan istersen sonra yine uztırsın kökü sende değil mi :)))))))))) hem hamişken kısa daha rahat olur yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?