TabebekLerin sohbet yeri ;)

kocişte zavallım diyoki bugunle yarını atlatırsan sevinebiliriz :)))
insallah!

tatlım çişini yapmadıysan bir süredir gidip bir ovulasyon testi daha yapar mısın? bakalım yine koyu mu çıkacak çizgin? inşallah yarın da olmazsın. bence yarın sabaha olmazsan gün içinde bir kan testi yaptır da kendine işkence etme artık kuzum..

kocişte zavallım diyoki bugunle yarını atlatırsan sevinebiliriz :)))
insallah!

Allah ikinizin de gönlüne göre verir inşallah canım görürsün sevindirecek sizi meleğiniz :)

zaten Allah korusun bu kadar çift çizgiden sonra regl olursan ben kimyasal gebelik yaşadığından şüphe edicem canım. olmaz inşallah :)

yaptım ablacık daha yeni kaydirigubbakcemile3
bugun yapmım dedim ve yapmadım ovulasyon testini. ayh valla bunda calısmaya olmadıysa bilemiyoorumm artıkınn! içinizde en cok calısan bendim ayoolll kaydirigubbakcemile3
inşaaalllahhh oruclu orucluu cok dua ettim valla :)))
insallah gelir bebişimiz..

zaten Allah korusun bu kadar çift çizgiden sonra regl olursan ben kimyasal gebelik yaşadığından şüphe edicem canım. olmaz inşallah :)

kimyasal gebelik mi. oda ne yahuu :)))
inşallah ablacım valla benimde temennim olmamam yonunde.
senem naptı acaba. senem şaşırtıcak bizi gibime geliyoor :))

canım okumadın mı? senemle sabah konuştuk biz. ateşi 36.5 a düşmüş. ama hiç belli olmaz. TIFF inde düşmüş ama hamile olduğunu öğrenmiş. hayırlısı inşallah :)

ates falan bahane olcak olduktan sonra oluurrr :)
kırmızılar gelene kadar hala bir umut var demektir :)

aynen öyle canım.

ayrıca yok yok diyeceğine regl olana kadar umut var olayını kendine de hatırlatsan iyi olur lmaz:

hem kızarım lmaz: hem döverim klava: hem severim :1hug:

ablayım ne de olsa :))))))))))))

:1hug:
opuyorumnanaktan
benim saat'te geliyor yavastan :) 12de hazırlanmaya baslıcam anca hazırlanırım

gidiyim hazırlanıyım anca hazırlanırım cıkarken haber ederim mckks!

Ablacııık neredesin yahuu sen böylee napiiyooorsuuun klava:
ben hazırlandım gidiyorum..
hadii cook optum ders aralarında kacmaya calısırım mcks!

kuzummm kusura bakma nooolur. öyle forumda dolanıyorum bir de iş yapıyorum :))))

kolay gelsin canım derste de girmeye çalış çok özletme kendini kardiiiiiiş opuyorumnanaktan

aaaaaa biz ikinci sayfalara düşecek topic miydik kızlaaaar hepiniz hemen gelin yoksa klava:

geldim bacım geldim. internet gitti bizim nedense yaw giremedim ne zamandır.

hoşgeldin tatlııııım :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…