TabebekLerin sohbet yeri ;)

sıkıldımmmm yaaa
hoca serbest bıraktı...
senem gelmemiş seninkiler benimkiler de gelmedi canım..
ay sagımda solumda oturanlar da bakıyor napıyor bu diyi kaydirigubbakcemile3

anaaaaaaaaaammm derste kaçak var... sen utanmıyor musun örtmen bi tarafını yırtarkene onu takmıyorsun heeeeee klava:

handemmmmmmmmmmmmm çok mersii bebemmmmmmmmmmmmmmmmm

çok işim vardı anca açabildim yaaaa halada var işlerimmm

gelmiycekk senemimmmmmmmmmm gelmiycek inşallahhhhhh

aay saol tatlım benimmmm o kadar yoğunumki bu aralar herkese yeni hediyeler almak istiyom amaa fırsatım olmadı en kısa zamanda olacak inşallahhhh

çiğdemim hoşgeldin yaaaaaaa
nerelerdeydin sen???? gelecek bacım ben bilmem mi kendimi?? 36.5 olduysa gelecektirrrr

çiğdemim hoşgeldin yaaaaaaa
nerelerdeydin sen???? gelecek bacım ben bilmem mi kendimi?? 36.5 olduysa gelecektirrrr

tatlım bu işler belli olmazz yaa canını sıkmaa şimdidennn dur heleee

bebem sabah beri iş vardı ara öğle tatilinde yani kzuenimin 24 ekimde düğünü var gelinlik provasına gittim onunla 1 saat geldim harıl harıl yine iş ancak fırsat buldum bebekimmm yaaa
gelinliğide çok güzel oldu yaaa allahım bi ömür mutlu eder inşallahhh cümlemiziii

sibelcim canım bunlar böle çil yavrusu gibim dağılıyorlarrrrr bir anda toplaşıyorlar hahahaa

çidoşşşşş nasılsın cnm ay baaydır gelemiyom geçmişide okuyamam şimdi oturup iki saat çünkü maşallah bizim gevezeler sayfaları epey atlatmışşş :)))) ya bu ayça hamilemi bilmiyomusun niye melek yapmış kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…