TabebekLerin sohbet yeri ;)

valla ayça bence hamile. kendi de içten içe biliyor bunu melekler koyuyor sonra yok hamile diilim mıy mıy dövcem onu haberi yok klava: ahahah

amannnnn boşuna ciyakladım yani dağıttım ortalığı (((
sizde nevar neyok 1 ekimcilerrrrr

hayırlısı be çiçeeeem..
işin çokmuş senin yawruuu..kolay gele. düğün hazırlığının en güzel kısmıdır gelinlik..telaşın çok olur senin bu ara farkına varmadan da hamiş olur verirsin inşallah :Saruboceq: Allah ömürboyu mutlu eder onları inşallllllllaaaaaaaaaaah... ay maniii gibi konuştum he kaydirigubbakcemile3

evet handem yaaa niye melek koymuş ozaman bak nası hoplattı beni burda zillii aşayada yazmış yok mucize bilmemne :mymeka:

sibelim yaaa gelir gelmez kopartıyorsun beni iyi mi :))))))) koymuşsun kafaya yumruğu :))))))))

canım benim iyiyim işlerimiz bu aralar yoğun bende çok giremiyorum ayçanın durumunu inan bilmiyorum inşallah öyledirdee
sen nasılsın sende yoğunsun sanırsammmm kolay gele bebem bizeee

aminnnnnnnnnnnn canım benimm aminnnnnnnnn opuyorumnanaktan

maşallah senle biz sektirmiyoz walla bizde bununla övünelim bari alkisalkisalkis

valla ööle tatlım. hatta benimki tam 28. günümde gelerek beni dumurlardan dumura attı. çift çizgiyi ve gülen yüzü tam 14. gün gördüm. yani 15 inda falan yumurtlamış olmam lazımdı ama demek ki bir yerde bişiler olmuş ama tutmamış. boşa gitti yavrucekler kısssfffmet :)

benm bugün 30. gün..büyük ihtimalle yarın olurum... geçen ay 30. günde başağrım başlamış ertesi gün adet olmuşum... heralde bu akşam da ağrı başlar yarın ellerimden öperrrr :)

bence de çiçeeeem sen o yoğunlukta anlamadan hamile kalıverirsin :)))))))))))))))))))

bu ayda beraberiz demekki cicimmmm ben şimdiden bekliyommm 9-10-11 ekim beni kimse tutamazzzzzzzzzzzzz

anam ben hastalandım yumurtlama için hazırlık yapıyom siz hala regl bekliyonuz uyumsuzluk oldu bak şimdi kaydirigubbakcemile3

ben bittim okeye dönüyom gibi bişi oldu buda ayhhhhh bi sigara içeyimde geleyim nasılsa temizim

anam ben hastalandım yumurtlama için hazırlık yapıyom siz hala regl bekliyonuz uyumsuzluk oldu bak şimdi kaydirigubbakcemile3

senle tutturamadık be bacımmmm... keşke benm reglde gelecekse gelsin de önümüzdei maçlara bakalım diiimi ama kaydirigubbakcemile

valla senemim inşallah olmazsın ama bugün olursan önümüzdeki ay yakın olcak günlerimiz yine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…