tatlım bu işler belli olmazz yaa canını sıkmaa şimdidennn dur heleee
bebem sabah beri iş vardı ara öğle tatilinde yani kzuenimin 24 ekimde düğünü var gelinlik provasına gittim onunla 1 saat geldim harıl harıl yine iş ancak fırsat buldum bebekimmm yaaa
gelinliğide çok güzel oldu yaaa allahım bi ömür mutlu eder inşallahhh cümlemiziii
huleeyyyn ben 1 ekimde yedim kartı :)
diğerlerinde tık yok daha :))))))))))
canım benim iyiyim işlerimiz bu aralar yoğun bende çok giremiyorum ayçanın durumunu inan bilmiyorum inşallah öyledirdeeçidoşşşşş nasılsın cnm ay baaydır gelemiyom geçmişide okuyamam şimdi oturup iki saat çünkü maşallah bizim gevezeler sayfaları epey atlatmışşş :)))) ya bu ayça hamilemi bilmiyomusun niye melek yapmış kendini
hayırlısı be çiçeeeem..
işin çokmuş senin yawruuu..kolay gele. düğün hazırlığının en güzel kısmıdır gelinlik..telaşın çok olur senin bu ara farkına varmadan da hamiş olur verirsin inşallah :Saruboceq: Allah ömürboyu mutlu eder onları inşallllllllaaaaaaaaaaah... ay maniii gibi konuştum he kaydirigubbakcemile3
maşallah senle biz sektirmiyoz walla bizde bununla övünelim bari alkisalkisalkis
bu ayda beraberiz demekki cicimmmm ben şimdiden bekliyommm 9-10-11 ekim beni kimse tutamazzzzzzzzzzzzz
tatlım bu işler belli olmazz yaa canını sıkmaa şimdidennn dur heleee
bebem sabah beri iş vardı ara öğle tatilinde yani kzuenimin 24 ekimde düğünü var gelinlik provasına gittim onunla 1 saat geldim harıl harıl yine iş ancak fırsat buldum bebekimmm yaaa
gelinliğide çok güzel oldu yaaa allahım bi ömür mutlu eder inşallahhh cümlemiziii
anam ben hastalandım yumurtlama için hazırlık yapıyom siz hala regl bekliyonuz uyumsuzluk oldu bak şimdi kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?