bence de çiçeeeem sen o yoğunlukta anlamadan hamile kalıverirsin :)))))))))))))))))))
senle tutturamadık be bacımmmm... keşke benm reglde gelecekse gelsin de önümüzdei maçlara bakalım diiimi ama kaydirigubbakcemile
evett önmüzdeki aydan umutluyum ben bacım! Allah gönlümdekini bilio yaaaa bi yengeç daha vermek istiyorum muhterem türk milletine :)))))))))))
hoşgeldin ayçaaam...heeeeee yap sen hazırlığını elinde patlıycak onlarrr.......
geldimmmmmmmmmmmmmm
geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sıkıldım yahu napiim yok insert yook ctrl+c :))
kacamak yaptım yoktunuz siz yazmadınızklava:
eve geldim şimdi.markete gitim orkid'im bitmişti orkid falan aldımm :))))))))
hazırlık ediyommm
bu arada ablacıııkk teşekkür ederim simit ve peynir için oruclu oruclu canım da bir çektiki sorma gitsin az kaldı allahtan :))))))))))))))
hoşbulduk kuzusummmmmmmmmmmmmm
yaptım valla bekliyorum gecen ay bebekimde dedigi gibi pedimi aldıım bekliyorumm kaydirigubbakcemile3
senem kuşum senle biz aynı zamanda patlıcaz bak görr..
benim normalde 31gün sürüyodu bu ay 29'a indi yarın 31.günüm yarın büyük güünn anavatan kan aglayacakkk ıslıkkkkkkkkkkkkk! :lepi:
hahaaa kız inşallahhh tatlım yaaaaaaaaaaa benim de şafak 6 tatlımmmm :hulya:
dur bakalım yaaaaa aaaaa çıkmadık candan umut kesilmezz tatlım yaaaaaaaaaa
allahım inşallah gönlüne göre vericek bebemm yaaa ben geçen ay çok istedimde boğa burcunu çok severimmmmmmm ama kısmet tabii
ben de dün anne kız paketi olan bi sürülerden aldım. nasıl olsa gelen giden yok napam :)
ayyy canım pardon yaaaben unuttum. Allah kabul etsin kuşuuuum
haaaa tabi tabi vızıltı gibi geliyor bunlar. görürsün sen :)))))
geldimmmmmmmmmmmmmm
geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sıkıldım yahu napiim yok insert yook ctrl+c :))
kacamak yaptım yoktunuz siz yazmadınızklava:
eve geldim şimdi.markete gitim orkid'im bitmişti orkid falan aldımm :))))))))
hazırlık ediyommm
hoşbulduk kuzusummmmmmmmmmmmmm
yaptım valla bekliyorum gecen ay bebekimde dedigi gibi pedimi aldıım bekliyorumm kaydirigubbakcemile3
senem kuşum senle biz aynı zamanda patlıcaz bak görr..
benim normalde 31gün sürüyodu bu ay 29'a indi yarın 31.günüm yarın büyük güünn anavatan kan aglayacakkk ıslıkkkkkkkkkkkkk! :lepi:
hehee sen daha çok beklersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ama evde dursun tabiii opuyorumnanaktan
senin için hayırlı sonuçlar olcak kuzuuuu.. ben boğayım,kociş yengeç ben de çok istemiştim boğa olsun ama tren kaçtı şimdi yengeç dedim hayırlısıylan kaydirigubbakcemile3
aha işte senemde ben gibi hesap yapıyo ben diyom bu ay olucaksa olsunda yengeç olsun yoksaaaa yay olması için 4 ay daha beklicen dedim kocişe biras kısdı banaklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?