TabebekLerin sohbet yeri ;)

evett önmüzdeki aydan umutluyum ben bacım! Allah gönlümdekini bilio yaaaa bi yengeç daha vermek istiyorum muhterem türk milletine :)))))))))))

geldimmmmmmmmmmmmmm
geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sıkıldım yahu napiim yok insert yook ctrl+c :))
kacamak yaptım yoktunuz siz yazmadınız klava:
eve geldim şimdi.markete gitim orkid'im bitmişti orkid falan aldımm :))))))))
hazırlık ediyommm

bu arada ablacıııkk teşekkür ederim simit ve peynir için oruclu oruclu canım da bir çektiki sorma gitsin az kaldı allahtan :))))))))))))))

senle tutturamadık be bacımmmm... keşke benm reglde gelecekse gelsin de önümüzdei maçlara bakalım diiimi ama kaydirigubbakcemile

dur bakalım yaaaaa aaaaa çıkmadık candan umut kesilmezz tatlım yaaaaaaaaaa

evett önmüzdeki aydan umutluyum ben bacım! Allah gönlümdekini bilio yaaaa bi yengeç daha vermek istiyorum muhterem türk milletine :)))))))))))

allahım inşallah gönlüne göre vericek bebemm yaaa ben geçen ay çok istedimde boğa burcunu çok severimmmmmmm ama kısmet tabii

hoşgeldin ayçaaam...heeeeee yap sen hazırlığını elinde patlıycak onlarrr.......

Sibellllllllllllllll baya cıgırmışssın hamile mi diyee yook kız degilimmm daha :)))))))
bekliyoruz bakalımm. olcaksak olalımda onumuzdeki maçlara bakalım dimi ama :lepi:

hoşgeldin ayçaaam...heeeeee yap sen hazırlığını elinde patlıycak onlarrr.......

hoşbulduk kuzusummmmmmmmmmmmmm
yaptım valla bekliyorum gecen ay bebekimde dedigi gibi pedimi aldıım bekliyorumm kaydirigubbakcemile3
senem kuşum senle biz aynı zamanda patlıcaz bak görr..
benim normalde 31gün sürüyodu bu ay 29'a indi yarın 31.günüm yarın büyük güünn anavatan kan aglayacakkk ıslıkkkkkkkkkkkkk! :lepi:

kıs valla cook begendim diye kodumm öyle bebiş var diye komadım yani ahh olsa keşkemmm kaydirigubbakcemile3

ben de dün anne kız paketi olan bi sürülerden aldım. nasıl olsa gelen giden yok napam :)

bu arada ablacıııkk teşekkür ederim simit ve peynir için oruclu oruclu canım da bir çektiki sorma gitsin az kaldı allahtan :))))))))))))))

ayyy canım pardon yaaa ben unuttum. Allah kabul etsin kuşuuuum

haaaa tabi tabi vızıltı gibi geliyor bunlar. görürsün sen :)))))

hahaaa kız inşallahhh tatlım yaaaaaaaaaaa benim de şafak 6 tatlımmmm :hulya:

senin için hayırlı sonuçlar olcak kuzuuuu.. ben boğayım,kociş yengeç ben de çok istemiştim boğa olsun ama tren kaçtı şimdi yengeç dedim hayırlısıylan kaydirigubbakcemile3

bende analı kızlıdan aldım hehehehe kaydirigubbakcemile3

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:

tamam gorucem bennnnnnnnnnnnnnn Şeniz

aha işte senemde ben gibi hesap yapıyo ben diyom bu ay olucaksa olsunda yengeç olsun yoksaaaa yay olması için 4 ay daha beklicen dedim kocişe biras kısdı bana klava:

Anam kıss hangi burc olursa olsuun olsunda sorun degil yaniii p

hehee sen daha çok beklersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ama evde dursun tabiii opuyorumnanaktan

benim ki ağlar da seninkini sanma canım benmm!!!!!! ben yarına patlıycam heralde......buyrunnnnnnnnn

senin için hayırlı sonuçlar olcak kuzuuuu.. ben boğayım,kociş yengeç ben de çok istemiştim boğa olsun ama tren kaçtı şimdi yengeç dedim hayırlısıylan kaydirigubbakcemile3

hehehee süper yaa ben boğalarla çok iyi anlaşıyorum eşimde boğa ben oğlakk yükselenim yengeç hahahahaaaaa bu ay olursa ikizlere denk geliyor yaaa bakalımm ne çıkıcak bahtımızaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3

aha işte senemde ben gibi hesap yapıyo ben diyom bu ay olucaksa olsunda yengeç olsun yoksaaaa yay olması için 4 ay daha beklicen dedim kocişe biras kısdı bana klava:

ben yengeç ve boğa için uğraş verdiydiim.yengeçte olmazsa artık ne olursa olsun bişey diyemiycem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…