TabebekLerin sohbet yeri ;)

benim ki ağlar da seninkini sanma canım benmm!!!!!! ben yarına patlıycam heralde......buyrunnnnnnnnn
sincapımmm ummadık taş baş yarar sen bizim kafamızı yaracannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn demedi demeee senemimmmmmmmm kaydirigubbakcemile3

gel aaaaaaaaaaaaabiiiiiiiiiiiiiiii geeeeeeellll ikramlık orkid bunlaaaaaaaaaaarrrrrrrr

gidiyon muuu senemimm..
hadi cnaım gorusuruz regli olmaman dilegiylee opuyorumnanaktan

varya beynim mahvoldu kızlarr yaa başım çatlıyor ve hala işteyim ve hala burdayım ve ne zaman çıkıcam belli değilllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
dudulluya nasıl gitcem ben yaaaaa deli gbi trafik neyim off allahım sen sabır verr

görüşürüz senemimm

sibelcim ya bende koç olsun istememmm dediğin gibi geçti inşallah o aylara turlamayızzzzz hahahaha

geçti çidoşum geçti neden bilmiyom ama tanıdığım koçlarla hiçç anlaşamıyom başta babam yani o derece bazen üstüne atlayıp tepinmek istiyorum resmen

aay evet tatlım benimde abimm koç dayılarım koççç illallahhh yanii:))))))))))

ikizleride pek sevmem ama napcen şekerim hayırlısııı hahahahaa yaw sanki kurarak yapabiliyoruz daa keşke öyle olabilseeee demi yaa amannn

bak ekim ve kasım ayında tutturursak süperrrr yengeçte güsel aslandaaaaaa
bize önümüzdeki iki ay rahat yatmak haram :))))

hahahaaaaa evet demii inşallah kızzz inşallah hadi hayırlsı artıkın ne diyimm bekle bekleee sabır yarabbim hepimizeeeeeeeee

ooof sibelcim ooffffffffffffffffffffff beklediğim eleman gelicekteeeeeeeeee bi sürü işlem yapıcamdaaaaaaaaaaaaaaaa bitircemdeeeeeeeeeee kartaldan eve gidecemdeeeeeeeeeeeeee ooofffffffffffff ooofffffffffffffffff

oof anacım yaa burası in cin top oynuyor bende sizin bebelere kazak öreyim bariii hahahaaa :hulya:

yavru kuşlarrr yavru kuşlarr ne zaman yavruluycaklarrrrrr
offffffffffffffffffffffffffffffff
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…