TabebekLerin sohbet yeri ;)

kıslarr gitmiş herkescikler :gitme:
bende iftara hazırlık ediyoom acıktımm:))

merhabaaaa huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kimse varmııııııııııııııııııııııı

ses seda yokkkkkkkkkkkkkk hımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
heheheeee

gidiyon muuu senemimm..
hadi cnaım gorusuruz regli olmaman dilegiylee opuyorumnanaktan

ahahahaahahahahahahaha :roflol: bugün sabaha karşı geldi benim kırmızılar :hulya: e zaten bekliodum çünkü dün akşam inanılmaz sinirliydim içim patlıycak gibiydi bunladım kocişe çattım sürekli onunla tartıştııım ve geliceğini anladım ve yine farkettim ki benim adetimin tek geliş belirtisi asabiyetimmm kaydirigubbakcemile3 hamiş olursam eğer bi gün göğüslerim falan acırsa,şişerse işte o ay kesin hamşim diycem!!!! kasık ağrısı falan hikayeeeeee..15 gündür sol kasığım batıodu ara ara kasılmalar oluodu üşüttüğümden diye düşünüodum, ehehehe öyleymiş...

hayırlısıyla bu ay da bittii...ama ben de umudumu yitirdim artık kızlar..kocişe ben artık bebek istemiyorum dedim..bunaldım artık her ay aynı teranelerden!fenalık bastı!
kafam çok karışık şuan ne yapıcağımı bilmiyorum ama artık uğraşmıycammm mafoldumben ööle yatmalr,bacak dikmelerle olmuyoo sıklıdm çünkü...farkettim kocişle artık sırf bebiş iiçin beraber oluyoruz...
bi yandan şunu da farkettim, hapı bıraktıktan sonra daha yeni yeni adetim düzene girdi..son 4 aydır 30-29-30-30 gitmeye başladı..daha önce süreklideğişiyordu25-28-27 falan...doğum kontrol hapı vücudumun içine etmiş kısacasııı kaydirigubbakcemile3
Allah hakkımızda hayırlısını versin artık! beklemekten ve sabretmekten başka çare yok!

ayyyy çok uzatmışım sabah sabah duygusallığım tutmuşşş :lepi: öpüyorum hepiniziii...

olsun kuşum üzülme önümüzdeki maçlara bakıcaz artık :lepi:
calısmalara baslarız öyle söyleme demekki hayırlı degilmiş.
benimkiler de gelmedi daha ama gelicek eli kulagında hissediyommm gelsede yetişsem sizeee kaydirigubbakcemile3

günaydııın ayçaaaaamm.. hayırlısı olsun artık..ben de dün akşma hissettim geliceklerini.senin gelmez merak etme! bu bizi sen mjutlu ediceksin :)))

günaydııın ayçaaaaamm.. hayırlısı olsun artık..ben de dün akşma hissettim geliceklerini.senin gelmez merak etme! bu bizi sen mjutlu ediceksin :)))

valla kuzum bi ben kaldım ya sona suraya baakk. insallah gelmez ama geleceeekkk bebekim ve kocişimm iddayı kaybedecekkk kaydirigubbakcemile3
ay dün kociş tutturdu gene hamilesin sen valla falan demeye...
dün cok ateşim varmış o söylediii delirdi adammm kaydirigubbakcemile3
dün avuclarımın ici yanıyordu zor attım kendimi yataga uyudum hemencik.
hayırlısı artıkkk..
sanmıom ama neyseem

evdeyim bugun kuzucuk kurs yok. kurs hafta ici hergun kaydirigubbakcemile3
simcik okullu olduumm bennn kaydirigubbakcemile3
kociş işte gelir 3 gibi...
evdeyim simdilik işte.. biraz mayısıklıgım gitsin kalkıp evimi temizlicemmmm :)))))
sen nabıcan var mı bir plan ?

bu yaştan sonra okullu olmak da varmışşş :)) benim kocişte işte saat 11.30 gibi gelir heralde diye bekliyorumm..saat biraz daha ilerlerse süpürge yapıcam daha erken milleti uyandırmıyım dediim :))
sonra da bişeyler atıştırıp çıkarız heralde evden çünkü bugün hiiiiiiiiiiiççç evde oturasım yok!!!

Valla sorma kızz kaydirigubbakcemile3
cıkın tabi gezin sööölee miss gibimmm. hava da cok soguk ama ya :S

sol kasıgım ccok agrıyo onun haricinde hiç bişim yok.
ovulasyon testi mi ?

gebelik testi yapsana canım benm..bizimle beraber adet oldun olması gerekirdi en geç bugün öyle deil mii

gebelik testlerim bitti maalesef yapa yapa ama negatif cıkıyordu onunla :)
evet sizinle beraberdim.31gunu tamamlıyorsa eger bugun olmam lazım.

bugün 31. gün... eğer 31 gün sürüyorsa siklusun yarın olman gerek o zaman..benm 30 sürüyooo

yarın da gelmezse ya geç yumurtladın ondan çıkmıo ya da hamişsinn :)) sabah kalktığında ölçtün mü ateşini?

Geçen ay 3nde oldum işte kuzum. 3gün geri atmadı bende bugun bekliyorum iştee :))
evet yaptım 37.derece cıktı. akşamda 37. cıkmıstı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…