TabebekLerin sohbet yeri ;)

Şimdi ovulasyon testi yaptım gene her zamanki gibi çıktı valla anlamadım ben bu işten bişi kaydirigubbakcemile3

demek ki hamişsin işteee.. fazlaaa kurcalamaya gerek yok canım beniim..hiç birimizde öyle çıkmadı hepimiz döküldük demek ki sen hamişsinn..handem hep diodu ama sen bi türlü konuduramadıın yaaaaaaaaaa

Ablam aradı naptın oldun mu diye. yok olmadım daha dedim.. öglene kadar olmazsan kan testi yaptır dedi. bende tamam kociş gelsin olmazsam yaptırırım dedim.
tamam dedi.rüyasında beni görmüşte :)
hayırlısı bakalım.
saat 3'kdr oldum oldum olmadım teste gidiyorum

demek ki hamişsin işteee.. fazlaaa kurcalamaya gerek yok canım beniim..hiç birimizde öyle çıkmadı hepimiz döküldük demek ki sen hamişsinn..handem hep diodu ama sen bi türlü konuduramadıın yaaaaaaaaaa

Ay canım keşkee!!
kocişde hep hamissin dedi durdu bebekim gibi. bide valla billa dedii adamcaz. eger olmazsan yarında (bugun icin dedi) aksama dügün var kimse beni tutamaz dedi :))))))))
ben hala konduramıyorum gelecek diyorum ama 3'e kadar geldi geldi gelmedi teste gidiyorummmm. ablam kanda cıkar idrarda cıkmaz kan yaptır dedii..

ayçacım ben çıkıyım netteeen...biraz temizlik yapayımm.çoooooookkk öptüm seni kuşumm..senin kırmızılar gelmiycek inşalllahhh!! biz döküldük kendine ii bak kuzuuummmm!!!!! opuyorumnanaktan

tamam kuzum bende kalkıp temizlim evi hem vakit geçsiinn :)
allah'ım oruclu oruclu dualarımı kabul et nolurr bebişim gelmişşş olsunnnn!!!!!!!!!!!!

bence de ablanı dinlemelisin! içinde rahat eder hem..

6 ay olunca insan konduramıyor gerçekten..ablanla girin kolkolaa git testini yaptır canım benm..bize de haber ver emi merak ederiz..hayırlı sonuçlar alırsın inşallah!!!!! opuyorumnanaktan :Saruboceq:

hiiç merak etme, olucak!!!!! şimdi olmazsa diğer ay elbet olucak!!! üzülmek yokkkkkkkkkk..

kan verdim geldim kızlar..
dayanamadım kocişi aradım.. geldi.. gittik verdim..
akşama alcaz saat 7gibi. hayırlısı olsun hakkımda artık napiyim. sol kasıgım felaket agrıyor ((((

hiç biriniz yoksunuz yine
vakit geçmiyor.. saat7'ye cook var daha.. mafoldumben

kan vermişsssiiin...hadi hayırlı sonuçlar olsun ayçaammm! öğrendiğinde bi mesaj atsana be kuşum..çatlarım meraktan!! kan verdiğin yer yakın mı eve?

yaaa benim kociş nete giricekmiş başımda söylenio..bekliycem en kısa zamanda tekrar giricem nete..sonucu merak ediyorum.hayırlısı olur inşallah canım benm!

sağol canım benimm...
gitti kociş işte mafoldumben
bosuna kolumu deldirdim bir sürüde kanadı mafoldumben

yazarım sonucu merak etme. belli aslında ama sizler rahat edin :)

kociş demiş sonuc ne yani yazmıyormuş..
söyleyemiyoruz yasak demişler. var diyoruz yok cıkıyor demiş.
kocişte haliyle sormuş yaniiiiiiii ben anlamıyorum var mı yok mu demiş. bence yok demiş salak karı.

değerler de 0.01 diye bişi yazıo anlamadıgım icin yok işte demiştim size ben.

sonuç negatif yani canlarımm. hala regl de olmadım olsam da biran evvel kurtulsam..
sıkıldım artık bundan sonra takip falan etmicem ne olursa olsun kafam kızdı..
bebekim patiklerimi alll :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…