TabebekLerin sohbet yeri ;)

değerler de 0.01 diye bişi yazıo anlamadıgım icin yok işte demiştim size ben.

sonuç negatif yani canlarımm. hala regl de olmadım olsam da biran evvel kurtulsam..
sıkıldım artık bundan sonra takip falan etmicem ne olursa olsun kafam kızdı..
bebekim patiklerimi alll :)))))

evet negatifmiş sonuçç..sağlık olsun canım benim...demek ki geç yumurtladığın için öyle pozitif çıkıo ovulasyon testi.Allah bize sağlık versin de fikfiklere çalışabilelimm :)) Allah'ın bizim için uygun gördüğü zamanı beklemekten başka çare yok...
demek ki bu ay hepimiz foss çıktık..kopkoyu pozitif çıktığı ilk günün üstüne 14 koy kuşum o zaman regl olursun herhalde..ne zamandı o hatırlıyor musun???

ayçaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!nereye kaybolduuun? kuzuuum sakın üzme kendini emi?kocişinde bozmasın moralini daha 6. aydayız yaw

offffff çıkmışsın netteeeen ama hala online görünüodun bende boşa konuşmuşum ((
görüşürüz inşallahhh tekrar...

14 koyarsam bu ayın ortasını bulur reglim kız :)))))))))
gec yumurtladım sanırım dedigin gibi. anlamadım bu işten vallahi bişi. benimkine üzüldüm yazıık kesin diyodu hala daha diyooo kırmızıları gormeden kaybetmedim diyo :)))))
artık calısmıcam valla oluruna bırakcam test falanda yapmıcam sıkıldım yaaaaaaaaaa :umursamaz:

Son düzenleme:
senemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben uzulmedim zaten biliyordummmm da kocişe üzüldümm canım benimm...
6.aydayız daha ne ki dimi şekerciimm!! önümüzdeki günler çalışma günleri bizi bekliyo :lepi: ama ben calısmıcam normal takılcammm hayatıma bakcammm :umursamaz:

Kuzum yoksun sen sanırım..
ben gidiyorum uzancam biraz..
regl olmayı bekliyorum artıkınnnn :lepi:
gorusuruz
opuyorumnanaktan

sonuç negatif yani canlarımm. hala regl de olmadım olsam da biran evvel kurtulsam..
sıkıldım artık bundan sonra takip falan etmicem ne olursa olsun kafam kızdı..
bebekim patiklerimi alll :)))))

ahh canım yaaaa. neden böyle oldu hiç anlamıyorum. hem günün geçti hem de neredeyse 1 haftadan fazladır sürekli çift çizgi çıkıyor. ben LH nin yüksek olduğunu düşünmeye başladım.. Allah Allah yaaa. bir kaç gün daha olmazsa tekrar kanda baktır dicem hala inanamıyorum. patiklerini alıcam kuzum inşallah bebeğine giydirmek de nasip olur yavrum :teselli:

Kuzum yoksun sen sanırım..
ben gidiyorum uzancam biraz..
regl olmayı bekliyorum artıkınnnn :lepi:
gorusuruz
opuyorumnanaktan

uzan tatlım uzan.. üzmeyin kendinizi lütfen. inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın kardeşim...

abLacık regl olmazsam eger dr'a gidicem.Kociş kırmızıları görene kadar bir umut var kaybetmedim iddayı diyor :))))
biran önce olsam da baya actık arayı senle :)))

insallah! hepimiz kalırıs en kısa zamanda :)
LH diyorsun da gecen ay böyle olmamıstı ama sen biliyorsun. ben gec yumurtladım bence. simdi senem demiş ya kırmızıyı gördügün günün üstüne 14gün ekle diye. ben ayın 20.sinde falan görmüştüm 14gün eklersem ayın ortasına gelir benim düzen şaşar böylelikle.. aman anlamadım gitti.. birde sol tarafım felaket agrıyor yahu ben anlam veremiyorum acaba kist falan mı varda agrıyor gecikti.. neyse bakalım bekleyip gorucem regl olmazsam hemen dr'a gidicem..

yook üzülmedim ablacııkkkkk valla önceden olsa üzülürdüm de alıstım artık üzülmedimmm yanii biliyordum da zatennn :))))))))
patiklerimi al evet insallah bebegime giydirmek nasip olurrr :))

abLacık regl olmazsam eger dr'a gidicem.Kociş kırmızıları görene kadar bir umut var kaybetmedim iddayı diyor :))))
biran önce olsam da baya actık arayı senle :)))

canım bence de regl olana kadar umut var ama zaten senin çok üstüne geldim hamilesin diye. bu yüzden artık hiç ağzımı açmıcam bu konuda.. kızdım çok kendime :mymeka: artık kimseye böyle baskı yapmıcam valla çok üzüldüm mafoldumben

yok canım beniimmmmmmm senn kızma kendineeeeeeeee..İçinden geçirdigini söyledin hemmmm.. Üzülmee ben üzülmedim çünkü inan kiii :))))))))
kırmızıyı görene kadar bir umut vardır her zaman opuyorumnanaktan

gittin sanırım ablacıık haydii ben de gittim opuyorumnanaktan

:) canım benim evet hala içimdeki o his de gitmedi neden bilmiyorum .aslında 0.01 de çok düşük değer yaa... pufff.

üzülme tatlım daha çok gençsin. ben napıyım bak 30 oldum....

tatlım ben çıkıyorum. kendine dikkat et ve canını sıkma sakın. herşeyin hayırlısı olsun inşallah.

sizi seviyorum canlarım. opuyorumnanaktan

senemim seninle konuştuk ama karşılaşamadık burda seni de çok öptüm tatlım opuyorumnanaktan

günayyydın kuzularrrrrımmmmm opuyorumnanaktan acısıylaaa tatlısıyla bir ayı daha geride bıraktık lülülülülülü artık önümüze bakıciiiiizzz..sabaha karşı rüyamda hamiş olduğumu öğreniodum dr.da test yaptırmışım,sonra Handem seni aradııım telefonla kocan açıomuş tel.i çok önemli bi konu var handeye söylermisinz beni müsait olduğunda arasın falan diorum....sonra nete giripi yazıorum falan.... daha bi sürü şey! bilinçaltım nasıl etkilendiyse artık 6 aydır!!!!!!!! klava: neyse geçelim bunuuuuuuuuuuuuu..

ayça bi deneeeemmm :1hug: şimdi sen eylül 20 de ov. testin kopkoyuyu gördüysen eğer 14 koyduğunda üstüne 4 ekim yapar kuşum o zaman bugün regl günün..ama adetinin 20.günü gördüysen o da 6 ekim yaparr.. yani bu bi ay sebepten yumurtlama günün şaşmış kuşum... kist falan yoktur yaniii..Allah korusun! emi bebeeeem benimm..

sabahın köründe uyanınca bi giriim dedim kociş artık çok kızıo nete girmeme :bbo: surat yapıo! hepinizi çooooooooooookk öptüm görüşürrrrüüüüüüzzzzzzz :1hug: lülülülülülü :dance: a.s. delikafadulden

günaydın kızlar
ayçacım üzüldüm durumuna ama yapıcak bişey yok tatlım yaa malesef gelende allahtan gidende allahtan du bakalım geç yumurtladıysan eğer geç döllenme olmuştur tatlım sabırla bekleyelim eğer zaten olmazsa doktora gidersin tatlım herşeyin hayırlısı bebem yaa yeni ay umarım hepimzie uğurlu gelir

benimde bi kaç gündür kasıklarımda hafif bazen şiddetli ağrılar oluyor anlık yada bi kaç saat sürüyor benimde regli olmadan 4-5 gün öncesinden yaşadığım bir durum bu yani bebek bende batma yapmıyor döllenmemiş yumurtam bile bana baskı yapabiliyor:))) ondan ateşim şu anda iyi gitsede önemi yok bende pek umutlu değilim açıkçası kızlar
öpüyorum hepiniziiiiiiiii kendinizeee eyii bakın morallerinizi yüksek tutunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…