değerler de 0.01 diye bişi yazıo anlamadıgım icin yok işte demiştim size ben.
sonuç negatif yani canlarımm. hala regl de olmadım olsam da biran evvel kurtulsam..
sıkıldım artık bundan sonra takip falan etmicem ne olursa olsun kafam kızdı..
bebekim patiklerimi alll :)))))
sonuç negatif yani canlarımm. hala regl de olmadım olsam da biran evvel kurtulsam..
sıkıldım artık bundan sonra takip falan etmicem ne olursa olsun kafam kızdı..
bebekim patiklerimi alll :)))))
Kuzum yoksun sen sanırım..
ben gidiyorum uzancam biraz..
regl olmayı bekliyorum artıkınnnn :lepi:
gorusuruz
opuyorumnanaktan
ahh canım yaaaa. neden böyle oldu hiç anlamıyorum. hem günün geçti hem de neredeyse 1 haftadan fazladır sürekli çift çizgi çıkıyor. ben LH nin yüksek olduğunu düşünmeye başladım.. Allah Allah yaaa. bir kaç gün daha olmazsa tekrar kanda baktır dicem hala inanamıyorum. patiklerini alıcam kuzum inşallah bebeğine giydirmek de nasip olur yavrum :teselli:
uzan tatlım uzan.. üzmeyin kendinizi lütfen. inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın kardeşim...
abLacık regl olmazsam eger dr'a gidicem.Kociş kırmızıları görene kadar bir umut var kaybetmedim iddayı diyor :))))
biran önce olsam da baya actık arayı senle :)))
canım bence de regl olana kadar umut var ama zaten senin çok üstüne geldim hamilesin diye. bu yüzden artık hiç ağzımı açmıcam bu konuda.. kızdım çok kendime :mymeka: artık kimseye böyle baskı yapmıcam valla çok üzüldüm mafoldumben
yok canım beniimmmmmmm senn kızma kendineeeeeeeee..İçinden geçirdigini söyledin hemmmm.. Üzülmee ben üzülmedim çünkü inan kiii :))))))))
kırmızıyı görene kadar bir umut vardır her zamanopuyorumnanaktan
insallah! hepimiz kalırıs en kısa zamanda :)
LH diyorsun da gecen ay böyle olmamıstı ama sen biliyorsun. ben gec yumurtladım bence. simdi senem demiş ya kırmızıyı gördügün günün üstüne 14gün ekle diye. ben ayın 20.sinde falan görmüştüm 14gün eklersem ayın ortasına gelir benim düzen şaşar böylelikle.. aman anlamadım gitti.. birde sol tarafım felaket agrıyor yahu ben anlam veremiyorum acaba kist falan mı varda agrıyor gecikti.. neyse bakalım bekleyip gorucem regl olmazsam hemen dr'a gidicem..
yook üzülmedim ablacııkkkkk valla önceden olsa üzülürdüm de alıstım artık üzülmedimmm yanii biliyordum da zatennn :))))))))
patiklerimi al evet insallah bebegime giydirmek nasip olurrr :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?