TabebekLerin sohbet yeri ;)

:) canım benim evet hala içimdeki o his de gitmedi neden bilmiyorum .aslında 0.01 de çok düşük değer yaa... pufff.

üzülme tatlım daha çok gençsin. ben napıyım bak 30 oldum....

ben gencimde kociş 30 kaydirigubbakcemile3
yok zaten takmıyorum ben kaydirigubbakcemile3 daha gelen giden yok kaydirigubbakcemile3

kuzum etkisinde o kadar kalıyoruz ki rüyalarımıza bile giriyor baksana :) önceden bende öyle cok görürdüm arrtık düşünmedigim icin görmüyorum.. hı tamam bebemmm! o zaman ben bekliyorum eli kulagında yaniii kaydirigubbakcemile3 hüleynn regli günüm şaştı yaaaaaaa gelde sinir olmaa :)))))))
benim kocişte cok kızıyo valla...
bende optum kuzuumm..

öyle valla gerçekten çidem ablaaa... gec yumurtladım ben geçç ondan böyle olduu ama dün bile kıpkırmızı cıktı iki çizgii ateşim hala 37 cıkıyor diyorum ya anlamadım bişi bundan bekleyip gorucez bakalımm :))
zaten kadın demiş kocişe 1hafta gecikce en net sonuç çıkar diye. kocişde gelmiş bana kızıyo kaydirigubbakcemile3 aman ya dedim olan oldu bosver... gelmezse o zaman dra giderim dedim...
allahım hayırlısını versin en basta oo!
kafamıza takmayıda bırakalımmmmm ! ben takmıyorum kızlar takıyooo lmaz:
bende opuyommmmm opuyorumnanaktan

çok boş işler ya :)))) bu sitede herşey lakayıt yöneticiler nerdeyse biras seviye ve bilinçli uzmanlardan doğu bilgiler istiorum önüne gelen burda uzman prof sanıyo kendini

canım benim eferin sanaa takmıycan tabi daha yaşın genç bundan sonraki ilk fırsatta gelcek bebennnnn inşallahhh canım benim
kocişinde doğru demiş acele etmemek gerek şimdi şu hamişlik belirtilerinde geziniyordumda çok kişi varmış
bi kız netten hesaplatmasına göre 7 haftalık hamiş görünüyormuş dokotra gitmiş 3 haftalık demiş yani bi hayli geç döllenmiş yani geç yumurtlamış ordan anlıyoruz aynı şey inşallah senin başına gelir bebem hakkımızda hayırlısı yani düşün taşın olmu8yor yaşayarak görmekten başka bi çare yok tatlım
daha gençsiniz kocan 30 olabilir ama erkekte daha geç sorunlar oluyor 30 erkek için yine çok genç bir yaş ayçammmmm sende gençsin merak etme gelecekkkkk
ben 32 olucam ocaktaaaaaaa :gitme: kaydirigubbakcemile3 aahh aahh ne gelen var nee gidennnn halaaaaaaaaaaaa :hulya:

ayçacım boşverelim baharıda senin yumurtlama belirtin falan varmı kasıklarda hafif ağrı akıntı gibimm

evet bosverelim kendi çapında yazmış gitmiş ne dedigini bilmeden klava:
benim sol tarafım cok agrıyor 1haftadan beri. dünde cook agrıyordu yattım hep.
akıntım da çoook.

heee tatlım o zaman sen bence kesin yumurtluyorsun yaaa belki bu ay iki kez yumurtladın olabilir yanii inşallah öyledir fikfiklerlen değerlendirmeyi ihmal etmeyin

bişey sorcam senin ovulasyon çift çizgi çıktığında normalde bi gün mü çıkıyordu üst üste bi kaç gün mü çıkıyordu çünkü yeni yaptıkların hep çift çizik çıkıyordu yaa o bakımdan soruyom

değerlendirdik hep valla kaydirigubbakcemile3
ama agrım oluyordu fikfik sırasında sol tarafım işte...
geçen ay üç gün üst üstte çıkmıştı kırmızı. bu ay maşallahh durmadan çifter çifter cıkıyooo dün bile öyle çıkmıştı kaydirigubbakcemile3

hayırlısı tatlım yaa iyi bişey bi kere bi kızla konuşmuştum ilişkide ağrı oluyordu bende de dedim böyle oluyor bende de olmuştu demişti hamişliğini öğrenmeden önce yani yumurtlama dönemi bazen çok ağrılı olur bazen olmaz bazen orta şiddette olur kızınki hamişliktenmiş ama bende o ay kist olmuştu ama şu var kist olsada böyle bu kadar gecikme yapmazzz ben çok yaşadım regli oluyordum ve reglim kist olduğunda çok sancılı geçiyordu tatlım yani yeni yumurtladın inşallah yeni yeni döllenme olduysa eğer ağrı da inşallah ondandırr yada çatlamak için çaba veriyorr çatladı çatlıycak

sen ateşini ölçmüyorsun dimi keşke ölçseydin onun ilerlemesine görede sağlama yapardık bundan sonra ateşini sende ölçsene bebekkim

aBLacık son 1haftadır ölcüyorum hep..
ilk zamanlar 36.8 cıkıyordu. simdi son zamanlar hep 37 cıkıyo.
valla hayırlısı bilemedim bende senemin demesine görebugun yada yarın regli günüm. kırmızıları görmeden pes etmek yok dedigin gibi belki dhaha yumurtlayamadım onun icin agrım oluyordur..
sol tarafım resmen agrıyor dedigim gibi ilişkide falan sanki bi kitle varmış gibi...

yani aslında benim öğrendiğim bişey var reglin bittikten sonra bi sonraki regli zamanına kadan fikfikkk fikfikkk fikfikk o kadan yumurtlamaydı bilmemneydi takmadan düzenli ilişki zaten olursa bebikte olurrr kaçırma fırsatında olmazzz öyle değilmi bebekk

Bu ay ölçücem ateşimi bendeee :))))
hayırlısıyla bir regl olsamdaaa :)))))

öyle valla abloşşş.. ben zaten gün aşırı yapıyorummm.. en fazla 3gün den sonra oluyo yani muhakkak kaydirigubbakcemile3
ya hersey bahane dedigim gibi allah'ım ol drse yumurtlama günü falan bahane yaniii :))
gün aşırı fikfiklemekte fayda var kaydirigubbakcemile3

bu işler enteresan işler kan tahlilinde çıkmaz döllenme olmadıysa zaten biraz zaman gerekli bunun için eğer bi haftadan fazla geçerse yine test falan yaptırırsın o zaman mutlaka çıkar çünkü bu sıralar yumurtlama isee düşündüğümüz gibiyse 7-8 güne kanda mutlaka çıkar gebelik oluştuysa yani ateşin güzel ama senin ateşinin genelini bilmiyoruz yani yumoş olmadan belkide böyle yüskektir kiminin öyle oluyor yani herkesin kendine has oluyor kendine göre normali başka oluyor herkesin yani bu yüzden belirleyici değil ama sen ölçmeye devam et bence olurda regli olursanda düşüleri çıkışları daha iyi anlarız hemde testlerle sağlama yapılmış olur

benim mesela testlerde koyu silik çıktı ikisi aynı koyulukta olmadı ama ateşim yükseldi demekki yumurtladım dedim bende anladımmı birbirni tamamladı yani bak sana gösterem tablomuu
1 36,3
2 36,3
3 36,2
4 36,2
5 36,5
6 36,3 * silik çizgi ovulasyon testinde
7 36,3 silik çizgi ovulasyon testinde
8 36,3 * silik çizgi ovulasyon testinde
9 36,3 silik çizgi ovulasyon testinde
10 36,3 tek çizgi ovulasyon testinde
11 36,3 * silik çizgi ovulasyon testinde
12 36,3 koyu silik çizgi ovulasyon testinde
13 36,2 * koyu silik çizgi ovulasyon testinde
14 36,4 * silik çizgi ovulasyon testinde

15 36,8
16 36,6
17 36,8 *
18 36,7
19 36,7 *
20 36,8
21 36,9 *
22 36,9

ehhehehee aynen öyle tatlımmm zaten bu koşullarda olmaması gibi bi durum yok sadece nasip ne zamansaaaaaa inşallah yakındır zamanııııı delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…