:) canım benim evet hala içimdeki o his de gitmedi neden bilmiyorum .aslında 0.01 de çok düşük değer yaa... pufff.
üzülme tatlım daha çok gençsin. ben napıyım bak 30 oldum....
günayyydın kuzularrrrrımmmmm opuyorumnanaktan acısıylaaa tatlısıyla bir ayı daha geride bıraktık lülülülülülü artık önümüze bakıciiiiizzz..sabaha karşı rüyamda hamiş olduğumu öğreniodum dr.da test yaptırmışım,sonra Handem seni aradııım telefonla kocan açıomuş tel.i çok önemli bi konu var handeye söylermisinz beni müsait olduğunda arasın falan diorum....sonra nete giripi yazıorum falan.... daha bi sürü şey! bilinçaltım nasıl etkilendiyse artık 6 aydır!!!!!!!!klava: neyse geçelim bunuuuuuuuuuuuuu..
ayça bi deneeeemmm :1hug: şimdi sen eylül 20 de ov. testin kopkoyuyu gördüysen eğer 14 koyduğunda üstüne 4 ekim yapar kuşum o zaman bugün regl günün..ama adetinin 20.günü gördüysen o da 6 ekim yaparr.. yani bu bi ay sebepten yumurtlama günün şaşmış kuşum... kist falan yoktur yaniii..Allah korusun! emi bebeeeem benimm..
sabahın köründe uyanınca bi giriim dedim kociş artık çok kızıo nete girmeme :bbo: surat yapıo! hepinizi çooooooooooookk öptüm görüşürrrrüüüüüüzzzzzzz :1hug: lülülülülülü :dance: a.s. delikafadulden
günaydın kızlar
ayçacım üzüldüm durumuna ama yapıcak bişey yok tatlım yaa malesef gelende allahtan gidende allahtan du bakalım geç yumurtladıysan eğer geç döllenme olmuştur tatlım sabırla bekleyelim eğer zaten olmazsa doktora gidersin tatlım herşeyin hayırlısı bebem yaa yeni ay umarım hepimzie uğurlu gelir
benimde bi kaç gündür kasıklarımda hafif bazen şiddetli ağrılar oluyor anlık yada bi kaç saat sürüyor benimde regli olmadan 4-5 gün öncesinden yaşadığım bir durum bu yani bebek bende batma yapmıyor döllenmemiş yumurtam bile bana baskı yapabiliyor:))) ondan ateşim şu anda iyi gitsede önemi yok bende pek umutlu değilim açıkçası kızlar
öpüyorum hepiniziiiiiiiii kendinizeee eyii bakın morallerinizi yüksek tutunnnn
öyle valla gerçekten çidem ablaaa... gec yumurtladım ben geçç ondan böyle olduu ama dün bile kıpkırmızı cıktı iki çizgii ateşim hala 37 cıkıyor diyorum ya anlamadım bişi bundan bekleyip gorucez bakalımm :))
zaten kadın demiş kocişe 1hafta gecikce en net sonuç çıkar diye. kocişde gelmiş bana kızıyo kaydirigubbakcemile3 aman ya dedim olan oldu bosver... gelmezse o zaman dra giderim dedim...
allahım hayırlısını versin en basta oo!
kafamıza takmayıda bırakalımmmmm ! ben takmıyorum kızlar takıyooolmaz:
bende opuyommmmm opuyorumnanaktan
değerlendirdik hep valla kaydirigubbakcemile3
ama agrım oluyordu fikfik sırasında sol tarafım işte...
geçen ay üç gün üst üstte çıkmıştı kırmızı. bu ay maşallahh durmadan çifter çifter cıkıyooo dün bile öyle çıkmıştı kaydirigubbakcemile3
yani aslında benim öğrendiğim bişey var reglin bittikten sonra bi sonraki regli zamanına kadan fikfikkk fikfikkk fikfikk o kadan yumurtlamaydı bilmemneydi takmadan düzenli ilişki zaten olursa bebikte olurrr kaçırma fırsatında olmazzz öyle değilmi bebekk
öyle valla abloşşş.. ben zaten gün aşırı yapıyorummm.. en fazla 3gün den sonra oluyo yani muhakkak kaydirigubbakcemile3
ya hersey bahane dedigim gibi allah'ım ol drse yumurtlama günü falan bahane yaniii :))
gün aşırı fikfiklemekte fayda var kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?