TabebekLerin sohbet yeri ;)

evet baştan ölçseydimm..bu ay ölçecmm..
ama ben öyle araara ölçüyodum 35.36 cıkıyodu hep :)
senn yumurtlamışsın öyle gözüküyo ve cıkmış ateşin hemde cok guzel cıkmıs
ama ne kadare ilginc dimi. ov.testinde silik çizgi görmüşsün tam anlamıyla kopkoyu görmemişsin ama yumurtlamıssın bariz bellii..

allahım herkeslere hayırlısını versinnn ve en kısa zamanda versinnnnnnnn aminnnnn

aynen öyle bebekim yani tek başına testi yapsaydım kafam karışıcaktı allah allah yumurtlamadım diycektim ama TİFF in hamiş kaldığı ayda böyle koyu silik çıkmış bana dedi ben hiç tam ikisi koyu yakalamadım silike göre yaptım tuttu demişti hayırlısı tabii

ateşteki yükselmeyi gördün demi işte bu herkeste farklı oluyor benim 0,5 0,6 yükseliyor ateş topiğinde baktığımda kiminin 0,2 0,3 yükseliyor yani her bünyenin başka sen ölçmeye devam et eğer olurda regli olursan en azından yüksek olduğunda ne kadar olduğunu bilmiş oluruz yumurtlamadan sonra bende ateş ölçümüne ilk başladığımda regli döneminin ortasından başlamıştım şekercim hayırlısı hakkımızda
benim bi iki gündür kasıklarımda ağrı başladı dün çok yürüdüm hemen sol kasıkta ağrı batma oldu acıttı yani aama benim regli öncesinde olur bu malesefffff ondan pek ümitli değilim ama kısmet tabi yalnız ilk defa iki gün üst üste 36,9 çıktı bakalım yarın ne olacak şekercim :hulya:

ben bi çamaşırlar yıkandı asamda öyle gelem bebekimmm

ay insallah sende tiff gibi olursun canımmmmmm çiçeemm!!
tablon oldukca güzel maşallah insallah böyle devam eder..!!
rahat ol olduysa olmustur zaten :)))
bende regli olim da basliyimm ölcümlere kaydirigubbakcemile3
tamam çiçeemm! hadi kolay gele sanaaaa. bende evimi topplim gelebilirsem gelirimmm opuyorumnanaktan

tamam canımcım ben astım bilem sende toparlan acuk daha buralardayım bebem sonra çıkarımm kociş uyuyor sabaha karşı yattı ona kahvaltı falan hazırlarım bebekim benim inşallah güzel allahım herbirimizin kalbine göre verecek bebem inşallahhhh zamanı geldiğinde elbet

çok boş işler ya :)))) bu sitede herşey lakayıt yöneticiler nerdeyse biras seviye ve bilinçli uzmanlardan doğu bilgiler istiorum önüne gelen burda uzman prof sanıyo kendini

çok komiksin kız sincap tavşandanmı hamileydin:)))))

sen de kimsin be??? bi baltaya sap olamadın da laf atarak mı bişeyler olmaya çalışıosun?! ay acıdım sana yaa.. baksana kendinde bile değilsin sen! lakayıt bulduğun bi siteye hem üye oluyorsun hem de ona buna laf atıyorsun yazıııkk :mymeka:

ayçaaaam sen napıosun kuşuuum?? sen de mi ateş ölçümü yapıcaksın?? ben bu ay bi süre ölçmiycem 1 hafta falann..nasıl olsa ezberledim artıkın ne zaaman ne kadar oluo ateşim..
çiçeeeeeeemmm görüşemedik kuzum seninlee?? ateşin bayaa iyi giyiyorr.. hadi az kaldı kuzum benm! :dance:

boşver kuzum muhattab olma biz çiçeemla kaale almadıkkk sende alma konusuyo işe kaydirigubbakcemile3

kuzum napim ev falan temizledim kalktımmm..çiçemle konustuk biraz iştee..
ablamlar gelcek kahveye onları bekliyorum şimciiikk...
ay aslında bende önemsemicem diyorum sonra dayanamıyorum ateş ölçümü falan hevesleniyorum sizden kızz kaydirigubbakcemile3
aslında testte yapmıcam ateş mateşede baslamıcam gün aşırı canım ne zaman isterse o zaman şaapcammm. zaten öle yapıyoom ben en fazla 3günde bii kaydirigubbakcemile3
o zaman bak geliyomuu bebiş gorucezz..
üff ya ben arayı açtım baksanıza hasta olmadım halaaaaaaaaaaaaaaaa olsam da yetişsem size (

Evet çiçeemmizin ateşei iyi gidio inşallah gelecek melegiiiiiiiiiiii :))

Sol tarafım fenaa.... yımırtamm catlayamadı sanırsam daha ugras veriyo içeride herhalllldeee kaydirigubbakcemile3
sen napiyon kuzummmmmmmm

yumurtan çatlamıştır kuzuum yaa..üfffffff noluyo sana bu ay anlamadım ki...benim de hep solu ağrı giriodu yaa üüşütmüşü ondan olmuş herhalde.dün gece de oldu ama şimcik iyiyim..
ben oturuyorum ööleesine süpüresim var evi..birazdan yapıcam herhalde.kociş söylenmeye başlar az sonra :)) hep bilg.dayım diye kızıoooooooooooo..... öyle iştee

ay anam anlamadım valla ne oluyor bana böööleee. kendi kendime nazar ettim sanırsam düzenlidir reglim diye diye aha bak gordun mu şaştıııııııııııııııııııııııııııııııııııı kaydirigubbakcemile3
hiç bişiye degil de sizle baya actım farkı ona yanıyooommm kaydirigubbakcemile3
ahh bu kocişler yokmmuuu !!!!!!! klava:
kendileri aldılar mı pcyiii ellerine bişicikk yokk biz aldık mıı vır vırrr klava:
üşüttmeden olsaaa kuzummmmmm benim ilk kez agrıyo böylee vallaa belkide üşüttümmm...
dikkat et sende bebemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

tamam canım bende aniden cıkabilirimm sende anla emiii. ablamlar gelcek yaa pat diye kapıyıveririmm kaydirigubbakcemile3
benim ölee aniii huylarım vardırrr... kaydirigubbakcemile3

ohh sen hızlısın masalllahh!!
bende süpürdümm evimi tozları aldım miss gibimmm ohhh...
sen gittin sanırsammmm... bende gidiom simcikkkk çiçeemm!!! opuyorumnanaktan
ablamlar gelecek te kahveye onları bekliyorumm opuyoommm kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..
insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

olur olur kuzuuum gelir seninkilerde elbet...keşke hiç gelmese amaaaaa işte.... ay ben kaçtım sende ablanlarla güzel vakit geçirr..kociş geliooooooooooooooo... öptüm kuşum :))))))))))))
iyi bak kendine ayaaklarıını sıcak tut emi yawrii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…