evet baştan ölçseydimm..bu ay ölçecmm..
ama ben öyle araara ölçüyodum 35.36 cıkıyodu hep :)
senn yumurtlamışsın öyle gözüküyo ve cıkmış ateşin hemde cok guzel cıkmıs
ama ne kadare ilginc dimi. ov.testinde silik çizgi görmüşsün tam anlamıyla kopkoyu görmemişsin ama yumurtlamıssın bariz bellii..
aynen öyle bebekim yani tek başına testi yapsaydım kafam karışıcaktı allah allah yumurtlamadım diycektim ama TİFF in hamiş kaldığı ayda böyle koyu silik çıkmış bana dedi ben hiç tam ikisi koyu yakalamadım silike göre yaptım tuttu demişti hayırlısı tabii
ateşteki yükselmeyi gördün demi işte bu herkeste farklı oluyor benim 0,5 0,6 yükseliyor ateş topiğinde baktığımda kiminin 0,2 0,3 yükseliyor yani her bünyenin başka sen ölçmeye devam et eğer olurda regli olursan en azından yüksek olduğunda ne kadar olduğunu bilmiş oluruz yumurtlamadan sonra bende ateş ölçümüne ilk başladığımda regli döneminin ortasından başlamıştım şekercim hayırlısı hakkımızda
benim bi iki gündür kasıklarımda ağrı başladı dün çok yürüdüm hemen sol kasıkta ağrı batma oldu acıttı yani aama benim regli öncesinde olur bu malesefffff ondan pek ümitli değilim ama kısmet tabi yalnız ilk defa iki gün üst üste 36,9 çıktı bakalım yarın ne olacak şekercim :hulya:
ben bi çamaşırlar yıkandı asamda öyle gelem bebekimmm
çok boş işler ya :)))) bu sitede herşey lakayıt yöneticiler nerdeyse biras seviye ve bilinçli uzmanlardan doğu bilgiler istiorum önüne gelen burda uzman prof sanıyo kendini
çok komiksin kız sincap tavşandanmı hamileydin:)))))
ay insallah sende tiff gibi olursun canımmmmmm çiçeemm!!
tablon oldukca güzel maşallahinsallah böyle devam eder..!!
rahat ol olduysa olmustur zaten :)))
bende regli olim da basliyimm ölcümlere kaydirigubbakcemile3
tamam çiçeemm! hadi kolay gele sanaaaa. bende evimi topplim gelebilirsem gelirimmm opuyorumnanaktan
ayçaaaam sen napıosun kuşuuum?? sen de mi ateş ölçümü yapıcaksın?? ben bu ay bi süre ölçmiycem 1 hafta falann..nasıl olsa ezberledim artıkın ne zaaman ne kadar oluo ateşim..
çiçeeeeeeemmm görüşemedik kuzum seninlee?? ateşin bayaa iyi giyiyorr.. hadi az kaldı kuzum benm! :dance:
tamam canımcım ben astım bilem sende toparlan acuk daha buralardayım bebem sonra çıkarımm kociş uyuyor sabaha karşı yattı ona kahvaltı falan hazırlarım bebekim benim inşallah güzel allahım herbirimizin kalbine göre verecek bebem inşallahhhh zamanı geldiğinde elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?