TabebekLerin sohbet yeri ;)

çok boş işler ya :)))) bu sitede herşey lakayıt yöneticiler nerdeyse biras seviye ve bilinçli uzmanlardan doğu bilgiler istiorum önüne gelen burda uzman prof sanıyo kendini

çok komiksin kız sincap tavşandanmı hamileydin:)))))

pişşşşt nooldu sesin kesilmiş. birşeyler saçmalamış çıkıp gitmişsin sonra. herhalde aslında başka nickin var ama saçmalayasın gelince bunu kullanıyorsun kızım sen zavallı mısın nesin :) akıllı ol bulaşma bize :mymeka:

beğenmeyen gelmesin bizim topic e sanki davet ettik de Allahım yaaa haydeee naaaaşşşşş naniknanik

kuzular nabeeer canlarım. işlerim vardı gelemedim bugün. sizi çooook özledim opuyorumnanaktan

ben senin kızmanı bağırmanıı yirim yawriiiiiiiiiii :)))
konuya dönelim, iyiyiiiiiiz handemm.. ben de son kez bi bakıniiim dedim bu akşam..benim kırmızılar foşur foşur geliyo valla normalde 1 paket ped yetiodu amaaa bu sefer yetemedi ya ( 2 aylık gelio sankiii maşşaaalllahhhhh..
haydı görüşüzür yarın öğleden sonraa..öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzz

canım benimmm evettttttttttttttttttttt sorma şekerim ateşim iyi gidiyor son 3 gün kaldı ama bende bi kaç gündür ciddi kasıklarda ağrı batma sancı oluyor ara ara buda regli belirtisidir bende ama ateşim ilk defa tavan yaptı yani yazın o kadar sıcaklarda bile üst üste 36,9 çıkmadıııı
birde dün fena nezle oldum yaa burnum boğazım feci yandı sonra akmaya başladıı şimdi iyiyim ama sesim nezlelei olduu kaydirigubbakcemile3
dün dayanamadım teraflu içtim içmeseydim çok kötü olacaktım inşallah bebiş mebiş varsa bişey etmez çok umutlu değilim umutlu olsaydım içmezdimde bakalım olmaz olmaz olurrr benim şansımaaa kaydirigubbakcemile3

Evet çiçeemmizin ateşei iyi gidio inşallah gelecek melegiiiiiiiiiiii :))
gidiyorda bebem hayırlısı inşallahh yaa bugünde 36,9 duu şaşırdımm

Günaydın canlarım..
iyi haftalar :))

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ayçammmmmmmmmmmmmmmmm

çiçeemm geçmiş olsunn dikkat ett bu havalaraa... klava:
insallah gelmicek reglin! ateşin cok iyimiş... benimki de hala 37 çıkıyo ısrarla reglid eolmadım halaaa

günaydın canlarım iyi haftalarrr opuyorumnanaktan

geçmiş olsun çiçeeeem. merak etme bebiş varsa da bişi olmaz Allah ın izniyle. ama tam hastalık havaları kendimize dikkat etmemiz lazım. ateşin gerçekten iyi gidiyor çiğdemim inşallah düşmez :)

ayçam demek hala regl olmadın canım. bu kaçıncı günündü senin tatlım?

Hosgeldin ablacııkkk a.s.
olmadım yaa sormaaaaaaaaa sinir oluyorum bu duruma klava:
1nde olmam lazımdı ayın bugun 5i klava:
olsamda kurtulsam ya..

anacım valla anlamdım ben seni inşallah geç yumurtlama geç döllenmeee ve melekkk sonundaaaaaaa inşallahhh
saol tatlım dikkat ediyom halbuki yün atletleyim 3 haftadırrrrrrrrr:))))))))))))))))))))
ama işte olacağı vardı cumartesi dışardaydım kadıköyde çok gezdim çok terledim ter üzerimde soğudu eve gidene kadar sonra da hiçbişeyim yokken ertesi gün çıktı iştee canım yaa

ya acaba senemin dediği gibi geç mi yumurtladın sen ayçam. ama yumurtlama zamanını da bilemicez şimdi çünkü sürekli çift çıkıyordu. aklım çok karıştı benim yavrum yaa...

hadi inşallah tatlım yaaa hepimizin hakkında hayırlısı artıkın içtim teraflu bebekim yaa napimmm yoksa daha kötü olacaktım eminimmm uzunca süre ıhlamur limon ballı taröçınlı karışımlarla idare etmeye çalıştım ama olmadı kaydirigubbakcemile3 bende eeeh dedim olacaksaa bişey ya hep ya hiç kuralı dedim bilmeden alınan ilaçlar zararları konusunda çok endişelenmemek gerekirmiş yaa

bende anlamadım valla ateş gibi yanıyorum ateşim 37 çıkıyo.
geç yumurtladım o kesin zaten de... gögüslerime dokunamıyorum felaket acıyor. biran önce olsam da kurtulsam sinirlerim bozulduu iyce klava:

yaa en azından her daim fikfikler olmuışşş bilemsekte yumurtlama zamanınıı bu iyi bişeyy:))))
ateş ölçseydi işte azıcık sağlama yapabilirdikte hadi hayırlısı
kan testinde geç döllenme olduysa çıkmaz ki ama bi haftayı devirsin bakalım gelmezse kırmızılar tekrar yaptırır bakalım hayırlısııı inşallahhhhhh

bence de çiçeğiiiim ya hep ya hiç kuralı geçerli olmalı. hasta hasta da duramaz ki insan :)

ayçamdan ben de umudu kesmedim daha. bakalım hayırlısı olsun inşallah :)

bakalım olmazsam ztn dr'a gidicemmmm yavrularr :)
gec yumurtladım ben gecc ondan bölee olduuuuu :)))))))))

elbette tatlım yaa napalım artıkın ya hep ya hiç:)))))))))))

elbette regli gelmeden umut kesilmez her daim şans varrr sonuçtaa yaa 100/5 te olsa kan testi de hata yapabiliyorr yani bunuda unutmamak gerek herşeyin hakkımızda hayırlısı sonuçtaa biz fikliyoruzz gerekli zamanlarda artıkın nasip kısmet önüne geçemiyoruz demi şekerim

evet ayçam sen geç yumurtladın bebekim stresten hormonal dengemizi sapıttırabiliyoruz canım yaa rahat olmayı bi başarsakk aslındaa süper olacaktaaa

öyle öylee...
herseyin hayırlısııı...
ne zaman yazıldıysa önüne geçemeyiz...
hiç bu kadar rahat olmamıstım valla ben çidemm ablaaa :))))))))
gün aşırı fikfik yeterliiiii aslındaa boşa test neyim yapıyooz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…