TabebekLerin sohbet yeri ;)

evet ayçam yaa gün aşırı yapıyosak demi ne gerek var testlere onlar bizi dahada geriyor bir bu ay ben yumurtlamadan sonra pek takamadım işler çok yoğundu falan filan böyle bi çabuk geçti ondan bu ay sanki diğer aylar geçmek bilmiyordu bak şimdi 3 gün kaldı ben bi hafta öncesinden hamilelelik belirtileri kısmına konuşlanıyordummm bu ay daha bişey yazmadım öylemi böylemi diye inan kendime bakmadım
hep göğüs uçlarını falan incelerdim hahahahaa kociş manyakmısın derdi sorardım koyumu varmı bi değişiklik bu ay daha yapmadım dalga geçti benlede ne o sormadın diyeeee:))))))))))))) yani bu ay cidden dinlemedim kendimi işte bi kaç kere kasıkta ağrılar oldu gelecek galiba dedim o kadar o ağrılarda ara ara şiddetliydi ondan yoksa duymazdım bile
valla fikfiklere devammm hayat zaten kısaa bazen kısa gibi geliyor zaman bazende geçmek bilmiyor diyoruz ama 11 ayı geride bırakmışım ben meselaaa biraz geniş olmakta fayda varrr

buse 1 benımde gec dollenme olmustu 1 agustos son adet tarıhım ..31 agustos esımle beraber olduk..gebelıgımı 27 eylulde ogrenebıldım...hatta doktor ımkansız deyıp bana adet sokturucu bıle verdı..ama kullanmadım..cunku hıssetmıstım bı garıplık oldugunu..eylulun 15 ı gıbı goguslerım sıstı damarlar cıktı..daha bı kac belırtım daha vardı..senınde suphelerın varmı ..yada durumun nedır

hamişlik belirtilerinde bi topikte bi kıs yazmış bunu ayçammmm yani herşey mümkünnn

hersey mumkun allah'ım ol desin yeterli biz bosuna takıyoruz kafamıza valla...

kesinlikllee öyle valla..
bak bide bakmıssın ki hamişsinnn :))))))))))
hiç önemsemedin kafana takmadın hani.. olur mu olur!! ay insalllah!!!!!! :Saruboceq:
zaman ne kadar cabuk geciyorr benimde onumuzdeki ayın 9nda bir senem oluyor evliligimdee :)))

evet yaa insanlar ne koşullarda hamiş kalıyorlar

burda bir çok yerde okudum mesela tüp bebeğe karar veriyorlar 2 ay sonra olacak o arada rahatlar ya insdanlar nasılsa tüp bebek diye sonra o arada hamile kalıyorlar burda topiklerde çok rastladım yaniii sebep neeeeeeeeeee kafaya takmıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bebişş geliyorrrr bu kadar basittt

tabi ki her zaman umut vardır. bence en önemlisi kanaatkar olmak ve duaları eksik etmemek. Rabbim neylerse güzel eyler diye boşuna dememişler değil mi :)

evet ablacııık cidden öylee. hep dua ediyorum hep..rabbim isteyin veriyim demiş..

ayyy canım benimm inşallahhh evlilik yıldöönümü hediyen meleğin olur tatlımmmmmmmmmmmmmmmmm inşallahhhhhh

valla kendimi ne bilim dün terafluyu uzunca bi süre içmedim ya varsa diye sonra dedim kızım kasıklarında ağrı oldu sonra iyice kötü hasta olucan reglide olucan dedim boşver yok bişey dedim içtim beklenmedik bi anda olabilir tabi neden olmasında kenidmi boşuna kandırmak istemiyorum gerçi alıştım bu durumada napim yani regli olmam normalmiş gibi geliyor dün eşimde dedi insanlar takıyor kafalarına ondan olmuyor bizimde bi sürü stresimiz var geçim derdi falan filan olmaz tabi diye konuştuk bakalım tatlım hayırlısı tabi allahım dediğin gibi ol diyecekte olacakkk

tabi ki her zaman umut vardır. bence en önemlisi kanaatkar olmak ve duaları eksik etmemek. Rabbim neylerse güzel eyler diye boşuna dememişler değil mi :)
doğru diyosun tatlım dualarlaa işte başka elden bişey gelmezzz inşallah tez zamanda hayırlısıylan sağlıklısıylan bizede nasip etcek güzel allahımmm

evet ablacııık cidden öylee. hep dua ediyorum hep..rabbim isteyin veriyim demiş..

istiyouzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kaydirigubbakcemile3

bi topik var ateş topikinde kamyas hamişmişşşşşş ayy çok sevindimmm kız darısı bize inşallahh canım yaa

hastayımmmmmmmmmm sevgili kocişim grip etti beni yaaaa
bi gelip bakem dedim napıyonuz kafayı tutamıyom ayçayla senem regl oldumu

ayyy kuşum geçmiş olsuuun canım benim :1hug:

ya bu aralar çok salgın. ben de bugün grip olcak gibiyim. ama hep böyle oluyor vitamine yükleniyorum olamadan geçiyor ama o da süründürüyor. bu sefer olayım da bitsin bari diyorum :)))))))))

hastayımmmmmmmmmm sevgili kocişim grip etti beni yaaaa
bi gelip bakem dedim napıyonuz kafayı tutamıyom ayçayla senem regl oldumu

geçmiş olsun tatlşım yaaa bende nezle oldum dünn

senem olduu ayça olmadı daha geç yumurtlama olmuş sanırsak çünkü kan testi yaptırdı negatif çıktı inşallah geç döllenme olmuştur diye dua ediyoruz tatlım
sende iyi bak kendinee dinlen bol bol sıvı tükett opuyorumnanaktan

sağolunnn canlarımmm opuyorumnanaktan
hadi beee demek senem oldu ayçadada bişi çıkmadı tühhhh okadar heveslendik kızıda heveslendirdik iyimi inşalla dediğiniz gibidir ama üzüldüm gerçekten

ayyy kızlar ben tatsızım haftasonundan beri. kış depresyonuna mı girdim nedir. içimden hiçbişi yapmak gelmiyor. ondan fazla yazmıyorum yanlış anlamayın :1hug:

ayyy kızlar ben tatsızım haftasonundan beri. kış depresyonuna mı girdim nedir. içimden hiçbişi yapmak gelmiyor. ondan fazla yazmıyorum yanlış anlamayın :1hug:

ayy canım benimm keyfine göre takıl tatlım yaa banada arada gelir giderlerr koyver gitsinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…