evet ayçam yaa gün aşırı yapıyosak demi ne gerek var testlere onlar bizi dahada geriyor bir bu ay ben yumurtlamadan sonra pek takamadım işler çok yoğundu falan filan böyle bi çabuk geçti ondan bu ay sanki diğer aylar geçmek bilmiyordu bak şimdi 3 gün kaldı ben bi hafta öncesinden hamilelelik belirtileri kısmına konuşlanıyordummm bu ay daha bişey yazmadım öylemi böylemi diye inan kendime bakmadım
hep göğüs uçlarını falan incelerdim hahahahaa kociş manyakmısın derdi sorardım koyumu varmı bi değişiklik bu ay daha yapmadım dalga geçti benlede ne o sormadın diyeeee:))))))))))))) yani bu ay cidden dinlemedim kendimi işte bi kaç kere kasıkta ağrılar oldu gelecek galiba dedim o kadar o ağrılarda ara ara şiddetliydi ondan yoksa duymazdım bile
valla fikfiklere devammm hayat zaten kısaa bazen kısa gibi geliyor zaman bazende geçmek bilmiyor diyoruz ama 11 ayı geride bırakmışım ben meselaaa biraz geniş olmakta fayda varrr
kesinlikllee öyle valla..
bak bide bakmıssın ki hamişsinnn :))))))))))
hiç önemsemedin kafana takmadın hani.. olur mu olur!! ay insalllah!!!!!! :Saruboceq:
zaman ne kadar cabuk geciyorr benimde onumuzdeki ayın 9nda bir senem oluyor evliligimdee :)))
doğru diyosun tatlım dualarlaa işte başka elden bişey gelmezzz inşallah tez zamanda hayırlısıylan sağlıklısıylan bizede nasip etcek güzel allahımmmtabi ki her zaman umut vardır. bence en önemlisi kanaatkar olmak ve duaları eksik etmemek. Rabbim neylerse güzel eyler diye boşuna dememişler değil mi :)
evet ablacııık cidden öylee. hep dua ediyorum hep..rabbim isteyin veriyim demiş..
hastayımmmmmmmmmm sevgili kocişim grip etti beni yaaaa
bi gelip bakem dedim napıyonuz kafayı tutamıyom ayçayla senem regl oldumu
ayyy kızlar ben tatsızım haftasonundan beri. kış depresyonuna mı girdim nedir. içimden hiçbişi yapmak gelmiyor. ondan fazla yazmıyorum yanlış anlamayın :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?