TabebekLerin sohbet yeri ;)

amaaan öyle çiçeeeeem. hiçbişi yapasım yok sadece uyumak istiyorum. bütün haftasonu da aynı moddaydım zaten. puffff...

tatlım olur böyle yaaa anlıyorum seni arada diyom ya banada gelirler bi mutsuzluk bi böle bezmişlikk hiçbişey yapmam geçen hafta sonu öyle sabahtan akşama kadar 6 film izledim :))))))) temizlik memizlik yapmadım ki bi önceki hafta yapmıştım yani ev toz yuvasıydı :)))) canım mevsim geçişlerinde normal arada zaten olurr sen canını sıkma geçecektir elbett moralim bozuk diye dahada bozmaa:))) canım benimmmmmm

selaam kızlaaaaaaaaaaaaaarr...napıosunuzzz?
çiçeeeem geçmiş olsun kuşum..dikkat et kendineee,iyi bslen meyve neyin yee emi kuşum..
handem bende de senin gibi bi bıkkınlık var hiiiç bişey yuapasım yok..koysunlar beni bi köşeye biblo gibi duram öyle...hiiç kalkmıyım yerimden :)) havalardan herhalde..
ayçam sen ne ediyonnn..kursta mı yoksa bu kız??
siboşum da burdaymış..bacım senin yumurtlama günün geldi biz halaaa gün sayıyooz :))

bi topik var orda hamiş kalan kalanaaaaaaaaaa ne mutlu yaa böyle haberler alıncada sanki ben kalmışım gibim seviniyommm yaaa

saol kuşum yiyom meyve zatii valla burnum gittikçe daha çok akıyorr az bişey var yapıcam sonra vın evee opuyorumnanaktan

canım benim hoşgeldin. valla benim kolumu kaldırasım yok sıkılıyorum öyle neden bilmiyorum. depresifim işte hasta olcak gibiyim ama o da depresif halimden olabilir :)

bu nee yaaaa depresyon kızlar olduk hee... benm de test ısmarlamam lazım. hiç keyfim yok oyüzden ısmarlaytasım da yok....bazen diyorum testte kullandın ama bişey olduğu yok.....................ufff bilmiyorum bööle keyifsiz dolanıorum etrafta

ne kötü yaa tatil yapıosan herkesi yap dmiiii.. yarın ben evdeyiiim.. ama kocişte evde! gelmeye çalışıcam inşallah!!
sen neler yaptın handem h.sonu

bence de çiççeem eve git dinlenn emi kuşum..bişey sorucam size yarın tatil mi??
evet tatlım gidicemm ilk fısrattaa yarın valla bilmem tatilmi değil herhaldee

aay yavru kuşum sen bilirsin tatlım sadece ateş ölç istersen düzenli fikfik yaptıktan sonraa gerisinin pek önemi olmuyorrr oof yanii canımızı sıkmaktan hal kalmadıı iştee hiçbirimizde

kocaman bir HıÇBıŞı yaptım senemim :)))))

cmt anneme gittim. bütün gün yattık yuvarlandık. pazar da evde kocişle aynı şekilde :) pazar sadece cumadan yıkadığım çamaşırları kaldırdım. yenilerini yıkadım astım bir de banyo yaptım. bu mudur budur valla. sen naaptın canım?

hoşgeldin senemim,, ben bu ay gün falan takip etmicem hiç keyfim yok ayrıca bebek konusundada son günlerde kafam çok karışık belki biras daha ertelesem iyi olur

sibelim yaaa ertele ertele nereye kadar. bak ha diyince olmuyor işte. yaş geldi 30 a. ne zaman karar verip ne zaman yapcaz. hazır başlamışken devam etmek lazım bence yavruuuu

bende ona bakıcak adam yok tatlım sorun burda başlıyo zaten bilmiyorum kafam çok karışık

neye bakıcak adam yok tatlım anlamadım. nooldu neden aklın karıştı kıyamam sana tatlım benim

oooooooooooooffff size mesaj yazmıştım tek tek silindi hepsii..kafayı yedi yine topic

aay yavru kuşum sen bilirsin tatlım sadece ateş ölç istersen düzenli fikfik yaptıktan sonraa gerisinin pek önemi olmuyorrr oof yanii canımızı sıkmaktan hal kalmadıı iştee hiçbirimizde
işin komiği ateşte ölçmüyorum.10.günden sonra başlıycam nasıl olsa o güne kadar nasıl gidiyor biliyorum az çok.. ayrıca zaten düzenli fikfik yapıcak tip olaydı bende ov. testi hiç almazdıım :)))) iki ucu şey yani :))))))))

bende de pek farklı değil canım benm..c.tesi caddede yürüdük bol bol..pazar evde pinekledik..çamaşır ,ütü ve banyo yap uyu durumu oldu! budurrr.....

hoşgeldin senemim,, ben bu ay gün falan takip etmicem hiç keyfim yok ayrıca bebek konusundada son günlerde kafam çok karışık belki biras daha ertelesem iyi olur

senin düşündüğünü 2 gün önce sööledim eşime erteleyelim dedim 3-4 ay..gezelim tozalım biraz daha yurt dışına çıkma planımız vardı onu yapalım dedim..o da niye kasıyoruz ki nasıl olsa olmuo rahat rahat işimize bakalım,kısmet herşey dedi...
bilmiom kafam allak bullak! :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…