selaam kızlaaaaaaaaaaaaaarr...napıosunuzzz?
çiçeeeem geçmiş olsun kuşum..dikkat et kendineee,iyi bslen meyve neyin yee emi kuşum..
handem bende de senin gibi bi bıkkınlık var hiiiç bişey yuapasım yok..koysunlar beni bi köşeye biblo gibi duram öyle...hiiç kalkmıyım yerimden :)) havalardan herhalde..
ayçam sen ne ediyonnn..kursta mı yoksa bu kız??
siboşum da burdaymış..bacım senin yumurtlama günün geldi biz halaaa gün sayıyooz :))
selaam kızlaaaaaaaaaaaaaarr...napıosunuzzz?
çiçeeeem geçmiş olsun kuşum..dikkat et kendineee,iyi bslen meyve neyin yee emi kuşum..
handem bende de senin gibi bi bıkkınlık var hiiiç bişey yuapasım yok..koysunlar beni bi köşeye biblo gibi duram öyle...hiiç kalkmıyım yerimden :)) havalardan herhalde..
ayçam sen ne ediyonnn..kursta mı yoksa bu kız??
siboşum da burdaymış..bacım senin yumurtlama günün geldi biz halaaa gün sayıyooz :))
bence de çiççeem eve git dinlenn emi kuşum..bişey sorucam size yarın tatil mi??
evet tatlım gidicemm ilk fısrattaa yarın valla bilmem tatilmi değil herhaldeebence de çiççeem eve git dinlenn emi kuşum..bişey sorucam size yarın tatil mi??
bu nee yaaaa depresyon kızlar olduk hee... benm de test ısmarlamam lazım. hiç keyfim yok oyüzden ısmarlaytasım da yok....bazen diyorum testte kullandın ama bişey olduğu yok.....................ufff bilmiyorum bööle keyifsiz dolanıorum etrafta
işin komiği ateşte ölçmüyorum.10.günden sonra başlıycam nasıl olsa o güne kadar nasıl gidiyor biliyorum az çok.. ayrıca zaten düzenli fikfik yapıcak tip olaydı bende ov. testi hiç almazdıım :)))) iki ucu şey yani :))))))))aay yavru kuşum sen bilirsin tatlım sadece ateş ölç istersen düzenli fikfik yaptıktan sonraa gerisinin pek önemi olmuyorrr oof yanii canımızı sıkmaktan hal kalmadıı iştee hiçbirimizde
kocaman bir HİÇBİŞİ yaptım senemim :)))))
cmt anneme gittim. bütün gün yattık yuvarlandık. pazar da evde kocişle aynı şekilde :) pazar sadece cumadan yıkadığım çamaşırları kaldırdım. yenilerini yıkadım astım bir de banyo yaptım. bu mudur budur valla. sen naaptın canım?
hoşgeldin senemim,, ben bu ay gün falan takip etmicem hiç keyfim yok ayrıca bebek konusundada son günlerde kafam çok karışık belki biras daha ertelesem iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?