TabebekLerin sohbet yeri ;)

valla kısmetse bu ay şu regl biter bitmez fikirdemeye başlamayı düşünüyorum. önceden hep şöyle 4-5 gün geçsin yumurtlamaya yakın günler olsun diyordum ama bu sefer bir de bööle denicem kısmet olursa bakalım...

inşallah canım benm inşalllah olucak bu ayyy :lepi:

inşallah senemim valla bu ay olsa dünyalar benim olacak hem eşime hem bana doğumgünü hediyesi olacak yavrum.. ama işte hiçbişi yapasım yok bu halim çabuk geçer umarım :)

geçer kuşum geçer..mevsim geçişinden etkilendik herhalde.herşeyy çok güzel olucak bu ay görüceksin :)) -diyene bak :) -

bu arada bizim testlerin fiyatı mı artmış bana mı öyle geldi?

vayyy beee adam bile dedi ki bunların bir halt becerebildiği yok sayelerinde köşeyi dönerim ben. fiyat arttırsam da nasıl olsa alcaklar elleri mahkum dedi herhalde :roflol:

kesiiiiiiiin!!! zaten KKdan kazanıodur ne kazanıosa..ben baktım geçen ay 19a almışım.....uçmuşşş heriff beee

16 ov. + 4 gebelik 19 a almışım ben rainy den ilk ay. sonraki ay 26 adet Ovülasyon +4 adet gebelik testi 28 liraya almışım. evet ya artmış dediğin gibi canım. ama rainy yok ortalarda ondan alalım yine bulup.

inşallah senemim valla bu ay olsa dünyalar benim olacak hem eşime hem bana doğumgünü hediyesi olacak yavrum.. ama işte hiçbişi yapasım yok bu halim çabuk geçer umarım :)

OLUCAK OLUCAAAK MERAK ETME KUŞŞUUUUMM...DOĞUM GÜNÜNÜZDE SÜRPRİİİİİİZZ DİYCEK İNŞALLAH :Saruboceq:

"merhaba,

ürünleri sizden alıyorduk daha önce ama artık göremiyoruz. diğer satıcılardan almak istemedik. eğer elinizde ovulasyon testi varsa beni haberdar etmenizi rica ediyorum.

hande "

bu mesajı yolladım bakalım cevap gelecek mi?

16 ov. + 4 gebelik 19 a almışım ben rainy den ilk ay. sonraki ay 26 adet Ovülasyon +4 adet gebelik testi 28 liraya almışım. evet ya artmış dediğin gibi canım. ama rainy yok ortalarda ondan alalım yine bulup.

valla bacım ben aldım şimdi..bu ay böyle olmuş oldu..önümüzdeki ay bulurum artıkın rainy'i :)

maşalllah bilinçli tüketicim benim aferin sana! :)) acaba ov. testi satışını mı bıraktı kii

handem ben bi süre çıkıyorum canııım.. yemek falan yapıcam.öpüyorum seni canım benim!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…