TabebekLerin sohbet yeri ;)

maaan dolanıyorum işte forumlarda senemim.

bu arada rainy man den cevap geldi.

"TEKRARDAN MERHABALAR.HANDE HANIM ELıMDE SıZE YOLLAYACAĞIM PAKET DIŞINDA BıR TANE 16+4 PAKETıM KALDI.SıZE BU SEFERLıK 18+2 DEĞıLDE 16+4 ŞEKLıNDE YOLLARSAM OLURMU.ÇÜNKÜ DıĞER PAKETı BOZAMIYORUM.AMA YENı ÜRÜNLERıM GELıNCE ıSTEDıĞıNıZ ŞEKıLDE YOLLARIM.ELıMDEKı ÜRÜNLER BıTTı.YAKINDA ÜRÜNLERıM GELıCEK
DıĞER ARKADAŞLARINIZIDA YÖNLENDıREBıLıRSıNıZ.AYRICA ALIŞVERıŞ ıÇıN TEKRARDAN BENı TERCıH ETTıĞıNıZ ıÇıN ÇOK TEŞEKKÜREDERıM.GÖRÜŞMEK ÜZERE. "

demiş bana. o zaman ondan alabiliriz :)

"tamam o zaman 16+4 olsun :))))

ama yeni ürünler gelince ihtiyacım kalmamış olur umarım :)))))))

adıma açabilir misiniz? tekrar teşekkürler :)"

ben de böyle yazdım. adam manyak mı bu demiştir herhalde p

yazman ne iyi olmuş işteee...ben aldım diğerinden bu ay kazık ayım olsun kaydirigubbakcemile3 ayyh umarım son alışımızdır handeeeeeeeee klava: yoksa fenaaaaaalllık geliyo insanın üstüne..düşünsene sürekli aynı kişiden alıosun adam diyomuşş ablam aylar geçti haaaaaaalaa beceremediniz mmi siz bu işi yawww :roflol:

"hande hanım adınıza satış açtım.alabilirsiniz.bu arada artık ptt kargo yerine arasla yolluyorum daha çabuk elinize ulaşır.kargo her zamanki gibi bana ait.hemen öderseniz bugün kargoya vericem.teşekkürler"

adam hiç kaale almamış valla :) beddua mı ediyor nedir aaaaaaaaa :)

ne kadar aldın sen canım?

ben kargo dahil 22.50 ye aldım. ama daha önce 19 a alıyorduk o ayrı...

benimki de 23 tl oldu.. adam kaale almaz tebiii biz hamiş olmadığımız sürece o kazanıcak :)))))

benimki de aras kargoyla geliyormuşş... inşallah çarşamba gelir yaa eşimin iş adresini vermiştim.yarın o da işe gitmicekk ayyh neyse onu da takamıcam artıkın! püfffffff

aynen bacım! rainyman ve airman'e hattaaa tüm man'lere ıNAT HAMıŞŞŞŞŞŞŞ olalımm emiiiiiiiiiiiii :Saruboceq:

ben de eşimin iş yeri adresini verdim senemim. buradakilere dert anlatamıcam şimdi. eşim düşünsün naapcanı :))))))))))))

bu arada adama sordum airman de siz misiniz diye. ayrıca fiyatlar artmış biraz gözümden kaçmadı da dedim :)

Selam canlar ben geldimm kurstaydımmmm kaydirigubbakcemile3
ov testimi alıyorsunuz?
ehe ben alırken rainyman yoktu airmanden aldım kazık yedimm hihihii

kucuk bi misafirim var yanımda eymen teyzeleri. dişi cıkmış yaa yerim ben onu pcye atlayip duruyooo :))

ahahahaha gözzünden kaçmamışşşş deliiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3
kesinlikle kocalr düşünsün naapccaaannı hıh :dilcikar:
eee airman o değilmiş demii..

Selam canlar ben geldimm kurstaydımmmm kaydirigubbakcemile3
ov testimi alıyorsunuz?
ehe ben alırken rainyman yoktu airmanden aldım kazık yedimm hihihii

hoşgeldin canım benm..test aldık.yok pek kazık sayılmaz 2 adam arasında sadece 50 kr. fark var.
kursun nasıldı??

cevap geldi fiyatlar ptt kargo yerine aras ile yollanmasından kaynaklanmış. bu arada airman siz misiniz diye sordum yine henüz cevap yok :)))))

adamın nasıl üstüne gidiyorum belli değil :)

kuzenin bebegiiii ayy durmuyoor sıpa laptopu alcakmıs onu istioo :))

maşşalahh onun dişine yirim :)

başım falan da bir garip benim bugün hiç tadım yok ya. eve gidip yatasım var bolca :))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…