TabebekLerin sohbet yeri ;)

götürdüm annesine verdim mızmızlanııyoo sıpacııkk. karşı dairemde oturuolar kaydirigubbakcemile3
kursumda güzeldiiiiiii sıkılmadım bugun.
yarın tatilmiş hehehehe
çarşamba da kendi bilgisayarımı götürcem kızdım yaa... herkezin belirli bir yeri yook. kim kaparsa öyle oturuyo gıcık oldum. bende hocaya dedim getirebilirsin dedi goturcem. eternet kablosuda götürcem takarım ordan gelirim hihihi

ooo süper olur ciciş :)

ben birazdan çıkıyorum. arkadaşıma hediye alcam bugün doğumgünüydü ve ben unuttum

ohh ayçam iyi olcek o zaman...bi de sen hoca ve biz şeklinde topic muhabbeti yapıomuşuz :))))
güle güle handemm...kolay gelsin sana zordur hediye seçmekk.yani ben çok zorlanırım!kolay gele öptüm seniiiiiiii opuyorumnanaktan

tamam ablacık güle güle görüşürüz dikkat et kendine..
evett süper olcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kaydirigubbakcemile3
bende orucluyum bugun hala gelen giden yok bende bari gelmese iftar saatine kdr :))))))))))
yengem cagırdı oraya gidicem iftara eymenlere yani

ayyy sorma canım benim için de zor seçmek. ama bakcam artık bulucam bişiler. bir mağazam var benim. neredeyse kıyafetlerimin %90 ı ordan. oraya bakıcam. ben hep tunik tarzı gömlekler giyerim. benim üzerimdekileri her zaman çok beğenir. o tarz bişi alırım herhalde bakalım :)

ben kaçtım canlar. çok öpüyorum görüşürüz. puyorumnanaktan:

kızlar dayanamadım ov.testi yaptım
kopkopyu cıktııııııı

ablacık bende hep tunik tarzı gömlek giyiorum cok gusel oluolar kaydirigubbakcemile3
eminim begenecektir zevkli gibi duruyon buradan cunkuu :)

dengem bozulduuuu vallahi kaydirigubbakcemile3
pek net degil normalde coook coook koyu.

kuşlarım hhiç biriniz yoksunuz bende gidiyorum cok opuyom sizi opuyorumnanaktan

neresiymiş o senin mağazan bakiiim?? sengözlerimebaksanab

kızlar dayanamadım ov.testi yaptım
kopkopyu cıktııııııı

bacım bu ne iştir anlamadım ama bekliyim görücez bakalımm... benm reglden 2 gün önce seninki gibiydi hatta bi kere handenin de öyle olmuş.ama bakalım senin ki ne olceekk?? tez konusu olur senin bu ov. testinin sonuçlarından :roflol:

Senem bacım anlasam bii. resimde koyulugu o kadar çok çıkmadı kii net degil görüntü normalde daha koyu testin aynısı ya..
benim dengem bozulduuu kaydirigubbakcemile3

günaydın canlarım opuyorumnanaktan

yaaa ayçaam ben hiçbişi anlamadım. bu kadar uzun süre böyle koyu çıkmasına anlam veremiyorum. hadi geç yumurtladın o zaman da 3-4 gün koyu çıksan hadi (gerçi bizde sadece 2 gün koyu çıkıyor ama ...) bu işte bir iş var. kanda çıkmadı. belki geç döllenme oldu. bunun örnekleri çok. bence sen 2-3 güne regl olmazsan tekrar bir kanda baktır ayçam. bazen ancak 10 gün falan geçince çıkabiliyormuş. ben hala hamile olabileceğini düşünüyorum.

e nihayet teşrif ettiniz hanımlar :)

hoşgeldiniz ayçam ve senemim opuyorumnanaktan

Anca uyanabildimmmm :))))))))
aa bugun okullar tatildii dimii senemde gitmediiiiii :))))))))
bana da tatil bende gitmicem

Nasılsın abLacııııkkk?
çidem abla hastamıydııı ? gelmemiş şimdiye gelir yazardı o bişiler...
hala regl olmadım bu arada bennnn :))))))))

oooh ne ala memleket valla :) siz tatil yapın ben çalışıyım :)

hala regl olmadın demek... sen bir dr a mı gitsen naapsan ben bilemedim bu işi ablacım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…