TabebekLerin sohbet yeri ;)

bu rahim filmi çektiren arkadaşım vardı ya kızlar ona da ovulasyon testi vercem bu ay. bir de öyle denesin diye :)

oooh ne ala memleket valla :) siz tatil yapın ben çalışıyım :)

hala regl olmadın demek... sen bir dr a mı gitsen naapsan ben bilemedim bu işi ablacım...

günaydın canım.. valla ben de kızdım bu işe handem!bize tatilse size de olmalı!! ist.u biz kurtarmadık ya :)

Anca uyanabildimmmm :))))))))
aa bugun okullar tatildii dimii senemde gitmediiiiii :))))))))
bana da tatil bende gitmicem
gitmedim kuzuuu..kociş tepemde heran çağırablir..klava:

valla gece 3'te uyudum kalkamadım uyumusum bu saate kadar :)))))))
günaydın senemimm!!!!!!
2,3gün daha geçerse o zaman gidicem dr'a benimde aklımda ablacık.
eğer varsa ztn 3gün geçmesi lazımmış kanda cıkması için öyle söylediler bana.beklim biraz daha :)

bu rahim filmi çektiren arkadaşım vardı ya kızlar ona da ovulasyon testi vercem bu ay. bir de öyle denesin diye :)

ayy ne iyi olurr!! birde bebişleri olurssaa ne büyük sevap işlemiş olurrsuunnnn kaydirigubbakcemile3

günaydın canım.. valla ben de kızdım bu işe handem!bize tatilse size de olmalı!! ist.u biz kurtarmadık ya :)

gitmedim kuzuuu..kociş tepemde heran çağırablir..klava:

allahtan benimki şuanlık uykuda kalkıp gelirse şaşmayın kızıyo klava:

valla yahu ben de yardım ettim siz kurtarırken. benim de tatil olmam gerekirdi senemim ühüüü

büyük sevap işlemiş olursun bacımm..hani adamın elinde 2 tane kalmıştı ya 2sini de al şte birini ona verirsin yerimseniben

aynen öyle datlum. bu ay denesin bakalım. daha doğrusu önümüzdeki ay denicek herhalde bu ay korunması lazımdı radyasyon aldı diye. öyle demişti :)

ayy canlarım inşallah bebişi olur. o çok çocuk sever. 3 tane yapıcam derdi hep. ben de o sıralar çocuk istemiyordum ayy diyordum bir tane neyine yetmiyor. Allah beni affetsin, o dediklerimi unutsun çok bekletmesin inşallah ...

neyse arkadaşım 1 seneden fazladır deniyor. neyse ki film de temiz çıktı herşey yolunda inşallah :)))))

ehehehehe ders miisin sen öyle al şte 1 tanesini bile zor buluoruz..şaka bi yana valla bende öyle diodum 3 tane yapıcam diyenlere 1 neyine yetmio ( hay dilimi eşşşşşşşşşşeeek arısı sokyadı da demiyeydiiimmm Çok üzgünüm çoook

valla yahu ben de yardım ettim siz kurtarırken. benim de tatil olmam gerekirdi senemim ühüüü

ben de deedim hande en önde savaştı dedim,ona tatil verin dinlensin dedim ama neerdeeee :jeyyar:

kaydirigubbakcemile3
hepimiz büyük konusmusuz anlasıldı...
allah'ım bizi affet ne olur! bebek ver bizeeeeeeeeee!

amiiin inşallah Allah ım affeder, duymaz o önceden saçmaladığımız şeyleri...

evett evettt...Allah'ım bu kullarının büyük konuştuğu her konuda söylediklerini affet yarabbbbbbbbbbbiiiiiiiiiiiiiiii

neredesinizz bakııımmm :))
senemin kocişi geldi sanırım yok olmuşşş

ama kociş, "kızlara söyle çıkııyorum de" diyooo............ üfffffff bağdat caddesine gidicekmişiz..sanırım benimkinin göbekbağını annesi caddeye gömmüş akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…