oooh ne ala memleket valla :) siz tatil yapın ben çalışıyım :)
hala regl olmadın demek... sen bir dr a mı gitsen naapsan ben bilemedim bu işi ablacım...
gitmedim kuzuuu..kociş tepemde heran çağırablir..Anca uyanabildimmmm :))))))))
aa bugun okullar tatildii dimii senemde gitmediiiiii :))))))))
bana da tatil bende gitmicem
bu rahim filmi çektiren arkadaşım vardı ya kızlar ona da ovulasyon testi vercem bu ay. bir de öyle denesin diye :)
bu rahim filmi çektiren arkadaşım vardı ya kızlar ona da ovulasyon testi vercem bu ay. bir de öyle denesin diye :)
günaydın canım.. valla ben de kızdım bu işe handem!bize tatilse size de olmalı!! ist.u biz kurtarmadık ya :)
gitmedim kuzuuu..kociş tepemde heran çağırablir..klava:
büyük sevap işlemiş olursun bacımm..hani adamın elinde 2 tane kalmıştı ya 2sini de al şte birini ona verirsin yerimseniben
ayy canlarım inşallah bebişi olur. o çok çocuk sever. 3 tane yapıcam derdi hep. ben de o sıralar çocuk istemiyordum ayy diyordum bir tane neyine yetmiyor. Allah beni affetsin, o dediklerimi unutsun çok bekletmesin inşallah ...
neyse arkadaşım 1 seneden fazladır deniyor. neyse ki film de temiz çıktı herşey yolunda inşallah :)))))
valla yahu ben de yardım ettim siz kurtarırken. benim de tatil olmam gerekirdi senemim ühüüü
evett evettt...Allah'ım bu kullarının büyük konuştuğu her konuda söylediklerini affet yarabbbbbbbbbbbiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?