TabebekLerin sohbet yeri ;)

bu saatte ne caddesi ayoool :)

hiperaktif eişte. benim eşim bana bakar ben ona bakarım sonra karşılıklı yatarız :)))))))))) tatil günleri bööle geçer bizde ahahaha

testler kocişin iş yerine gelicek.. bağdat caddesini çok severiz biz ama o daha fazla sevio

valla ben de evlenmeden önce her günümü cadde de geçirirdim neredeyse amaaaa evlenince ev daha bir güzel gelmeye başladı gözüme :)

bu saatte ne caddesi ayoool :)

hiperaktif eişte. benim eşim bana bakar ben ona bakarım sonra karşılıklı yatarız :)))))))))) tatil günleri bööle geçer bizde ahahaha

amaaaaaaaaannn hiç sorma zaten! hee dimi yat işte döne döne evinde :) kızdı şimdi bana istemiyorum diye herhalde kendisi gidicejkk

evet ayçam wondfo dan şaşmam ben biliyorsun :))))))))

bu arada şaka maka bu 3. ayım olcak. Allah ım inşallah yüzümüzü güldürür bu ayyy

aminnnnnnnnn
inşallah
benimde 3.ayım olacak bi patlasam kaydirigubbakcemile3

ben de pek sevmem gezmeyi kocişte. evde yatıp yuvarlanmayı tercih ediyoruz çoğu zaman.ben gezmeye çıktıgım zaman çook yoruluyorum yaa :))))))) yaşlandım herhalde

valla ayçam bana bir daha kan testi yaptıracaksın gibi geliyor ...

Kız bacıımmmm. kanda yok bende tükettiler beni ala ala ayooolll kaydirigubbakcemile3
zaten gecende sağ kolumda damarı bulamadı diye soldan aldı oda şimcik mosmorrr olduuu kaydirigubbakcemile3
kanda cıkması için 3gün geçmesi lazımmış. idrarda da 10günmüş işte..
olmazsam yaptırıcam artık ne edemmmm :sinifsinif:

benim 2. kullanışım olcekkkk..7.ay olcakkk ooooofff off zamana bak be su gibi akıp geçmiş hiç bişey yok elimde!

insanın evi gibisi yoookkk..
evim evimm güzel evimmmmmmmmmmmm :asigim:

benim 2. kullanışım olcekkkk..7.ay olcakkk ooooofff off zamana bak be su gibi akıp geçmiş hiç bişey yok elimde!

bizde mayıs ayından bu yana çalışıyoruz yılmadan :lepi:
kuzucum öle dimeeeeeeeeeee.!!!!!!!
olucaktırr o da :))))))))
inşallahh!!!!!!!!!!!!

kociş uyanır az sonra ayça hanımmm..!
hani kahvaltı?
hazırlama girişiminde bulunmadınız mı daha ? diye söylenir artık! klava:

bizde mayıs ayından bu yana çalışıyoruz yılmadan :lepi:
kuzucum öle dimeeeeeeeeeee.!!!!!!!
olucaktırr o da :))))))))
inşallahh!!!!!!!!!!!!

bizde nisandan berim çalışıoruz ama yanlış zmanlarda yapıormuşuz sanırım CADIARZU hoş adet sürelerim belli bile değildi o zamanlar..şimdi en azından zamanını biliorum..hayırlısıyla hepimizin son çalışması olur bu ay!!!!!!!!!!

bizim testle de kendi kendimize de 3. ayımız işte. Allah ın hakkı 3 tür 3 üncü de tutar inşallah diyorum ben de :))))))))

kızlar ben gideyim kahvaltı hazırlayım kociş kalkmadan sonra bıkbıkbık çenesi durmaz klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…