TabebekLerin sohbet yeri ;)

kızlaaaarrr ben çıkıyorum beyoğluna gitmeye karar verdikk...sürtücez azcuuuk...öpüom siziii

ayyyy hem de beyoğluna gidiyorlarmış ne azim valla tebrik ederim :)))))

bu arada kutlamalar dolayısıyla yolların çoğu kapalı ve trafik var senemim haberiniz olaaaaaaaaa

gezmeyi severim ben de bacıııım..ama caddeden bunlamıştım artıkın..hemi de tatiiil gezek deddiim..öptüm siziii

ben de öptüm senemimmm. enişteye selam sööle yormasın seni çoooook :))))))))))))

teeekkk mii kaldinnnn sen bakiiiimmmmmm oy kiyamammmmmm daaaaaaa!! :gitme:

oyyy oyy gel bi opem bide sarılam sana canımmm ablacııkımmm :1hug: opuyorumnanaktan

Haberler de izledimde, karsıda taksimde olaylar varmış. Senemlerde gitti karsıya. allah korusun vallahi....

oyyy oyy gel bi opem bide sarılam sana canımmm ablacııkımmm :1hug: opuyorumnanaktan

Haberler de izledimde, karsıda taksimde olaylar varmış. Senemlerde gitti karsıya. allah korusun vallahi....

canım benim gel öp bakeeeeem Şeniz

Allah korusun ben ona kalabalık yollar falan demiştim ama dinlemeeeedi. şimdi arasam eşi yanında belki rahatsız olur. hay Allah inşallah onlara denk gelmemiştir...

evet gitmeselerdi keşke evimde oturayim demedi gezentii klava:
bende annemlere geldim az önce.
yaa belimden kasıgıma bi agrı vuruyor bana ne oluo böyle ben anlamıyorummmm

annem bişi demiyor cunku anneme soramıyorum annem daha erken diyor bebek icin kaydirigubbakcemile3
annem haricinde herkez istiyo da annem erken diyo nedense :)))))))))))

canım benim gel öp bakeeeeem Şeniz

Allah korusun ben ona kalabalık yollar falan demiştim ama dinlemeeeedi. şimdi arasam eşi yanında belki rahatsız olur. hay Allah inşallah onlara denk gelmemiştir...

evet gitmeselerdi keşke evimde oturayim demedi gezentii klava:
bende annemlere geldim az önce.
yaa belimden kasıgıma bi agrı vuruyor bana ne oluo böyle ben anlamıyorummmm

ay kızlar çok sağolunnn merak etmişsiniz bizi...ayrıca handem istediğin zaman arayabilirsin beni kuşumm...aa koca moca ne eder,ööle rahatsız olcak biri değildir emi kuzuuum benim...
gelelim taksim olayına.....anaaaaam yolda öğrendim taksimde protesto varmış!kocişe dedim ki dönelim. yook ya bişey olmass dedi tartıştıkk falan neyse taksime gittik polisler vardı sorduk olay bitti mi diye; bitti sayılır dedi.hadi bi gidelim taksim meydanına pordan beyoğluna iniceez sözde:) meydanda daha boğazım yanmaya başladı bayaa olay olmuş biber gazının etkisi gitmemiş.önümüzden sürüyle elinde maskesi olan kameramanlar geçio kocam azimle ilerlio..

ben korktum tebi dönelim die yalvarıorum uleeyn öldürcek benimki valla beni kaydirigubbakcemile3 sonra bi baktık polis barikat kurmuş.bi televizyoncuyla konuştuk gezmek için bugünü mü buldunuz dedi :)) ara sokaklarda olaylar devam ediomuş adam girememiş bizim ki halaa nerden girebiliriz dio...azim olamılıymış kocamın adı!
neyse en sonunda tepem attı taksimin ortasında bağıran bi senem ve koca ikna oldu bağdat caddesine döndük :roflol:
daha yeni girdik eve ya..süreyyapaşa hastanesinde bi yakınımız yatıodu ona gittik ameliyat oldu..bugün bayaa iş yaptık anlıycağınz

senemim eşin beni bitirdi bitirdi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

bu ne azimdir kardeşim anlamadım ben yaa. biz kocamla 4 yıllık evliyiz taksim e 1 defa bile gitmedik ööle diim sana. zaten sevmeyiz kalabalık diye bir de bu olayı duysa hayat boyu adım atmazdı herhalde :)

geçmiş olsun umarım hastanız şimdi iyidir canım.

tatlım kociş söyleniyor geeeel diye. daha yemek yemedik şimdi yiycez. gelince uyudu da kendisi küçük ayıcığım kış geldi uykulara başlar artık :roflol:

ben kaçıyorum. seni çok öpüyorum dikkat et kendine tatlım.

bu arada testlerim geldi. bu ay olacak inşallah yaaa :)))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…