oyyy oyy gel bi opem bide sarılam sana canımmm ablacııkımmm :1hug: opuyorumnanaktan
Haberler de izledimde, karsıda taksimde olaylar varmış. Senemlerde gitti karsıya. allah korusun vallahi....
Haberler de izledimde, karsıda taksimde olaylar varmış. Senemlerde gitti karsıya. allah korusun vallahi....
canım benim gel öp bakeeeeem Şeniz
Allah korusun ben ona kalabalık yollar falan demiştim ama dinlemeeeedi. şimdi arasam eşi yanında belki rahatsız olur. hay Allah inşallah onlara denk gelmemiştir...
evet gitmeselerdi keşke evimde oturayim demedi gezentiiklava:
bende annemlere geldim az önce.
yaa belimden kasıgıma bi agrı vuruyor bana ne oluo böyle ben anlamıyorummmm
ay kızlar çok sağolunnn merak etmişsiniz bizi...ayrıca handem istediğin zaman arayabilirsin beni kuşumm...aa koca moca ne eder,ööle rahatsız olcak biri değildir emi kuzuuum benim...
gelelim taksim olayına.....anaaaaam yolda öğrendim taksimde protesto varmış!kocişe dedim ki dönelim. yook ya bişey olmass dedi tartıştıkk falan neyse taksime gittik polisler vardı sorduk olay bitti mi diye; bitti sayılır dedi.hadi bi gidelim taksim meydanına pordan beyoğluna iniceez sözde:) meydanda daha boğazım yanmaya başladı bayaa olay olmuş biber gazının etkisi gitmemiş.önümüzden sürüyle elinde maskesi olan kameramanlar geçio kocam azimle ilerlio..
ben korktum tebi dönelim die yalvarıorum uleeyn öldürcek benimki valla beni kaydirigubbakcemile3 sonra bi baktık polis barikat kurmuş.bi televizyoncuyla konuştuk gezmek için bugünü mü buldunuz dedi :)) ara sokaklarda olaylar devam ediomuş adam girememiş bizim ki halaa nerden girebiliriz dio...azim olamılıymış kocamın adı!
neyse en sonunda tepem attı taksimin ortasında bağıran bi senem ve koca ikna oldu bağdat caddesine döndük :roflol:
daha yeni girdik eve ya..süreyyapaşa hastanesinde bi yakınımız yatıodu ona gittik ameliyat oldu..bugün bayaa iş yaptık anlıycağınz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?