TabebekLerin sohbet yeri ;)

ullllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnnnnnnnnn
çiğdemimmmm!!!!!!! hamişiiimmm yerim seni beeeee :))) yüüürrrrrrrüüüüüüüüüüüüüü :teytey: :teytey: :teytey:
canım acayip sevindimm!!!!!!!!!!!! gözünaydın!!!!!Allah'ım sağlııkkla kucağına da almayı nasip etsiiin:))))

aaaaaaa senemim ya ben seni aramayı unuttum di mi ((((((( çok özür dilerim tatlım kusura bakma kaptırdım kendimi :))))))))

bu arada tansiyonum düşük sabahtan beri sanırım başım dönüyor bacaklarım kollarım güçsüz kaldı böyle havada uçuyor gibiyim. sigarayı bırakınca mı oldu ne anlamadım kiiiiiiiiiii :)

heheee canım benimmmmmmmmmmmmmm gözüm hep seni arıyorduuuuuuuuu bebemm benimmmmm allahın izniylee yolunuzu açtımm sıra sizlerdeeeeeeeeeeeeee inşallahhh

bende haber bekliyodum korktum acaba yok mu dediiim.. ayaklarım yolda aklım burdaaa :))) neyse insan unutabiliyor cicim boşverr..
ayy kendim hamiş olmuşum kadar sevindimmm yaaaaaa...
kızlar darısı başımızaa!! haande bu ay sende ateş ölçümü yapıosun bacım tamam mıı??!!!! yok mok demekk yokk klava: ikisi birarada çok belirleyici oluoo..sabah ölçecen hemen emi kuşuuuuummmmmmmm

heheee canım benimmmmmmmmmmmmmm gözüm hep seni arıyorduuuuuuuuu bebemm benimmmmm allahın izniylee yolunuzu açtımm sıra sizlerdeeeeeeeeeeeeee inşallahhh

yeni geldim ben deee....çook çok sevindim çiçeğim yaa...Allah'ım akıl,beden ve ruh sağlığı yerinde bi bebiş nasip etsin sanaaa.. :Saruboceq:
acayip mutlu oldum yaa..kalbim pır pır atiiiiii :dance: :teytey:

iyi be sizi mi kırcam ölçerim ateşimi de ben sadece ovulasyon testi yapsam olmaz mı yaaaaa :)

hosgeldin senemimm!!
bende basladım bugun allahın izniylee ateşee :))

hande ablacık ikisini birden yaap
ben öyle yapcam acaip gaza geldimmmm yawwwwwwwwwwwwwwwww

handem tansiyon olayın kesinlikle sigaradandır..sen de azimleee bitirecen bu işi :)))
grip neyim olma dikkat et kendineee! yawru kuşumm opuyorumnanaktan

ay kuşum benim AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN inşallahhh darısı dizleree inşallahhhhhhhhhhhhh delikafadulden delikafadulden delikafadulden

ateş ölçme yöntemiyle ilgili her bi şeyi cevaplayabilirim bacılar..uzman oldum siz yeterki ölçün. doktorlar bilem tavsiye ediiiyii bunu. ayçam ateş tablonu hergün buraya da koy..inceleriiiz :))))))))))

ölç bacım ölççç :))) ama sabah uyanır uyanmaz,ağızdan ölç emii..şuan ölçersen 37 falan çıkar.

iyi be sizi mi kırcam ölçerim ateşimi de ben sadece ovulasyon testi yapsam olmaz mı yaaaaa :)

heeeee ölçecennnnnn olmazzzzzzzzzzz işin raconuu buu takip ediyon bebem yaa zor bişey değilki evde deli gibim termometreylen geziyon hahahaaa alışıyo bünyen yani bi süre sonraa

hande ablacık ikisini birden yaap
ben öyle yapcam acaip gaza geldimmmm yawwwwwwwwwwwwwwwww

heheee yap tabii gazaaa gelinnn gelsin bebiklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr delikafadulden delikafadulden

ahahaa hakkaten yaaa...termometre ağızda gezip duruosun ölçmedin mi bünye kaldırmıooo :) eksiklik oluo vallaaaaaaaa

aynen senemm yaa benimde beynim fırıl fırıll dönüyor ordan oryaraaaaaaaaaaaaaaa hahahahaaa

hahaa tatlı dönemlere bunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hahahaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…