TabebekLerin sohbet yeri ;)

tamam yapıp buraya eklerim degerlendirirsiniz ben anlamııyoom cunkuuummmmm
ay hele ben varya birde kurstayıım hoca gorecek diye odum kopuyooo :)))))))))

şimdi bu digital olandan var bende onla olctum sabah dil altından dimii ?
anormal bişi yapmayımda hehehehhehehhee :)))))))))
bideeeeeeeeeeeeeeeeeee sabah en gec 8.30du dimi senemimm bebemmmmmmmmm

UĞURLU LİSTEMİZ
BİSMİLAHHİRRAHMANİRRAHİM

:Saruboceq: Hamiş olmak için çabalayanlar :Saruboceq:

BebekELover :Saruboceq:
Sincap :Saruboceq:
Dark :Saruboceq:
Sblkmbsr :Saruboceq:

Hamişimiz
cicekcik :CüvCüv:

Şimdilik böyle yaptım eve gittiğimde daha düzenli hale getiririm canlarımm!!!!!!!
acaip gaza geldimm.
kurs cıkısı gidip kocişe keciboynuzu pekmezi ve vitamin alıcammm!

1. gün 3 ekim.... 36.5

4. gün 6 ekim... 36.6
5. gün 7 ekim... 36.5
6. gün 8 ekim... 36.4
7. gün 9 ekim... 36.6
8. gün 10 ekim...36.5
9. gün 11 ekim...36.5
10. gün 12 ekim...36.2
mesela benm bu tabloda 8. ve 9. gün saat 8de ölçüldü..diğerleri 6da. aslında fazla fark olmuyor ama yine de en geç 7.30-8 gibi ölç kuşum..saatini kur ölç istersen tekrar yatt :)

ayçam aslında en geç 7.30..sen istersen 8de ölç...fazla sarkmasın

tamam kuşuuumm!
zaten sabhları uyuyamıyorum kalkıyorum erkenden test yaparken alıskanlık olmustu kafamda o varken erkenden uyanıyordum şimdi bide ateş ölcmeyi takarsam kafama hiiç uyuyamam :))))))))

tabloya bakarsan bugün ateşim düşmüş çözemedim neden düştüğünü.ya yumurtlıycam ya da çok üşümüşüm..testte yapmadım daha yapcem birazdan

tamam kuşuuumm!
zaten sabhları uyuyamıyorum kalkıyorum erkenden test yaparken alıskanlık olmustu kafamda o varken erkenden uyanıyordum şimdi bide ateş ölcmeyi takarsam kafama hiiç uyuyamam :))))))))

yok kkııız kafaya takılcak bişey değil...rahat ol! termometre baş ucunda olsun gözünü aç ağzına takk :))))))))))

delikafadulden delikafadulden delikafadulden AYYYYYY SÜPERR AYÇAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM ÇOK HEYECANLIIIIIIIIIIIIIIIIIII

biricik tatlı caduuuum tablo çok güzel olmuş ellerine sağlık kuzuuuuum

inşallah uğurlu gelsin hepimizeeeee :)

muuuuuck

ayyy evet evet uğurlu olcek bu tappploooooooo :))))))))
hatta tablo yapamıcez hepimiz hamiş olcaaaaaaaaaamız içinnnnn :lepi: delikafadulden

çidoşşşşşşşşşşşşşş
ay sabah teste gitti dediler bekledim bekledim çıkmak zorunda kaldım geldim okudum gözlerime inanamadım yaaaa çok sevindim bi garip oldummm şaka gibi aramızdan ilk hamiş çıktı alkisalkisalkis
kocaman öpüyorum seni allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin cnm

ay aman detayları sormayı unuttum sevinçten kaydirigubbakcemile3
kaç haftalık olmuş şimdi durup dururken gidip testmi yaptırdın yoksa bişiden şüphelendinmi bide kan testi sonucun kaç çıktı

canım benim çok teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmmm AMİNNNNNNNNNNn
darısı sizein başınıza inşallah canım yaaa inşallahhhhhhhhhhh
dualarım sizinleeeeee tatlımmm inanamıyorum halaaaaaaa

canım benim günüm 3-4 gün geçti şüphelendim idrar testi yaptım aslında ateş ölçümü yapıyordum yaa ateşim düşmeyip yüksek devam edince şüphelendim neyse idrarda silik çıktı haliylen pek iannmadım ama gelmiyor reglide bugünde gidip kan testi yaptırdım tatlımmmmm vee hamiş olduğumu öğrendim canım benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…