TabebekLerin sohbet yeri ;)

günaydın taş bebelerimmmm

haftanız iyi geçsin inşallah bu hafta bol hamiş haberi verirsiniz banaaaaa inşallahhhhhhh

günaydın bebeler Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
hepinizi, iyi haftalar a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

günaydın canlaaaarııııım opuyorumnanaktan

umarım güzel haberlerle dolu bir hafta olur bizim için. bu hafta çoğumuzun durumu belli olacak ayyyyyy :))))))))

siboşuuuuuum gel artık gel çatlıyorum meraktan :)))))))))))))

ayçaaam sen burdasın galiba tatlıııım erkencisin :)

:)))))))))))))))))) evet cogumuzun durumu belli olucakk :))

buradayımm..

sorma ablacım hiç uyuyamadım ya..

gece de kociişin burnundan getirmişim adamı hiiç uyutmamısımmm.

sürekli kalkıyormusum uyku serserimi bişiler diyormusum kalkıp gidiyormusum falan..

hiç olmazdı bana böyle seyler. uyurken konusurudm da kalkıp gitmeler falan olmazdı..

bana bi haller oluyoor ama anlamadım vallahii..

tekarradan günaydın bebeklerim geldiniz demekkiiiii hoşgeldinizzzzzz
ayy sibel nerde kaldııııııııııııııı

acuk işler var ama buralardayım bebeklerrrrr

Hosbulduk çiçeeemmmmmmmm
tamam sen hallet islerini, bizi izlemeye devam et hihiii :))

günaydın kıslarrrrrrr hala bilgisayarımda bi salaklık var gelip giidyom ((( bi geçmişe bakayım ben yokken neler olmuş gelicem inşalla

hehhee edecem şekercim bişey sorcam sizlere acep ben yumurtladım galiba ikisi tam koyu çıkmadı testlerde ama ateşten anladığım kadarıylan devam etmeme gerek varmı testlere şekerciklerim

ayyy canım benim. az kaldı belli olcak herşey. bunlar stresli bekleyişten de oluyordur canım kuzum. bugün testini yaptın mı?

tekarradan günaydın bebeklerim geldiniz demekkiiiii hoşgeldinizzzzzz
ayy sibel nerde kaldııııııııııııııı

acuk işler var ama buralardayım bebeklerrrrr

günaydın çiğdemim ne var ne yok bakalım. seninle karşılaşamadık haftasonu kızardı mı çizgin çiçeeeeem?

günaydın kıslarrrrrrr hala bilgisayarımda bi salaklık var gelip giidyom ((( bi geçmişe bakayım ben yokken neler olmuş gelicem inşalla

huleeeeyyyyn biz burda meraktan çatlıyoruz sen geçmişe bakcam diyorsun. önce haber et sen gelen giden var mı yafriiiiim sibelim :)

handem yaa tam kızarmadı lakin koyulaştı diğer silik çizgilere göreee senemimde çatladıda patladıda dedi ateş takibide yapıyom ya ateşim çıktı bakalım hayden hayırlsıı 10 gün var işte önümde hepimiz bu ay patlatsak arka arkayaa bombaları şekercim yaaa

bebeler şu mavi şerit ne oliy :uhm: :uhm: :uhm: biri bana anlatıverse keşkem :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…