TabebekLerin sohbet yeri ;)

ah be kuzum inşallah. ama kendimden yana hiç umudum yok mafoldumben bilmiyorum neden böyle ama tık yok ne bir belirti ne bir his... çok kafana takıyorsun diyor eşim ama elimde değil...

yaaaaaa kızlaaaaaaaaaaarrrrrrr gelin meraktayım diyorum :)))))))

çiçeeeem senin kızarmış halinin resmi varsa koysana merak ettim bacııım

yaptım ablacıkk..

lahanacım mavi değil şerit de değil aslında :)))) biz ovulasyon testi yapıyoruz da orada iki kırmızı çizgi çıkınca yumurtlamış oluyoruz onun peşindeyiz :)

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ay sabah sabah çok güldüm allah senide güldürsün emi kısssssssssss:roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ay sabah sabah çok güldüm allah senide güldürsün emi kısssssssssss:roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

amin lahanacım inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürsün :))))))))

eeeee sonuç nedir yafrrriiiiiim. neden bişi demiyorsun bişi mi oldu meraklandırma korkutma beni kuzuuum

çift çıktı gene dünkünün aynısı. yok bişi olmadı kaydirigubbakcemile3
bi anormallik var bende gidiyor bakalım ona biraz cnm sıkıldııı :S

valla canım resimi çekemiyomki algılamıyorrr çizikleri hafta sonu bi denedim ama pek başarılı olamadım senemcim anlayamadı ona koymuştum önceki sayfalarda vardı
siz nasıl koydunuz zati anlamadımm hahahaaaaa

çift çıktı gene dünkünün aynısı. yok bişi olmadı kaydirigubbakcemile3
bi anormallik var bende gidiyor bakalım ona biraz cnm sıkıldııı :S

anormallik falan yok ayçacım. artık kesinlikle eminim ki sen hamilesin. bunun başka açıklaması yok olamaz da... gir şu ovulasyon topic inin 20 nci sayfasından itibaren iyice oku. aynı senin durumunda olan 3 kişi hamileydi. canını sıkma artık. ben senin yerinde olsam şu an mutluluktan havalara uçuyor olurdum ayçam. seni ilk tebrik eden ben olayım tebrikler kuzum göreceksin bak bebişin seninle kardeşim benim

offffffff okuyamadım hepsini amma gevezelik etmişsiniz :)))
ben regl olmadım bu arada önce onu söyliyim bikaç yerde gördüm beni çekiştirmişiniz :))) ama bugünde olabilirim çünkü 13 veya 14 ünde yumurtladım e koyun üstüne 14 etti 27-28 hala net bişi yok yanii
ayça artık bende sende bişiler oldunu düşünüyorum ve sonuca çok üzilmiceksen kan testi yaptır diyorum bende cnm

evet ablacık eniştem dogru söylemiş takma kafana lütfenn.

elimde değil ki kuzum ovulasyon testini kullananların çoğu ikinci aylarında tutturdu. benim niye olmadı diye içim içimi yiyiyor. eşim de diyor ki geçen ay çizgileri yakalayamadık bile o ayı sayma bu ay ilk ayımız sıkma kendini diyor ama içime kurt düştü işte.....

canım kaçıncı sayfada ben de bir görseydim. ben resmi çektikten sonra gelişmiş cevap kısmındaki ataş işaretine basıp oradan yüklüyorum kuzum. ayçam da imageshack us sitesinden linkini alıp buraya yapıştırıyor. öyle de yapabilirsin.

okudum ablacıkkk okudum da.ne biliyim konduramıyorum kendime. beklemek en iyisi. dün akşam şiddetli 2 kere agrım oldu ardından böyle bişiler geldi hissettim aha dedim hasta oldum. baktımki akıntıymıs :S o kdr cok varki...
kac gundur ne uyku uyuyavbiliyorum nede baska bişi yapabiliyorum.
ben gene de kendime konduramıyorum beklicem icimden bir ses yok diyor. alıstım cunku 6aydır. bilmiyorum karmasıgımm.. :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…