handem yaa tam kızarmadı lakin koyulaştı diğer silik çizgilere göreee senemimde çatladıda patladıda dedi ateş takibide yapıyom ya ateşim çıktı bakalım hayden hayırlsıı 10 gün var işte önümde hepimiz bu ay patlatsak arka arkayaa bombaları şekercim yaaa
bebeler şu mavi şerit ne oliy :uhm: :uhm: :uhm: biri bana anlatıverse keşkem :sm_confused:
ayyy canım benim. az kaldı belli olcak herşey. bunlar stresli bekleyişten de oluyordur canım kuzum. bugün testini yaptın mı?
günaydın çiğdemim ne var ne yok bakalım. seninle karşılaşamadık haftasonu kızardı mı çizgin çiçeeeeem?
huleeeeyyyyn biz burda meraktan çatlıyoruz sen geçmişe bakcam diyorsun. önce haber et sen gelen giden var mı yafriiiiim sibelim :)
lahanacım mavi değil şerit de değil aslında :)))) biz ovulasyon testi yapıyoruz da orada iki kırmızı çizgi çıkınca yumurtlamış oluyoruz onun peşindeyiz :)
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ay sabah sabah çok güldüm allah senide güldürsün emi kısssssssssss:roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
eşin doğru söylüyormuş canım çok takma kafanaaaaaaaaaa bakkk olmaz sukunetle bekleee tatlımmm
aranıza yeni katıldım ardaşlar
eeeee sonuç nedir yafrrriiiiiim. neden bişi demiyorsun bişi mi oldu meraklandırma korkutma beni kuzuuum
çift çıktı gene dünkünün aynısı. yok bişi olmadı kaydirigubbakcemile3
bi anormallik var bende gidiyor bakalım ona biraz cnm sıkıldııı :S
aranıza yeni katıldım ardaşlar
evet ablacık eniştem dogru söylemiş takma kafana lütfenn.
valla canım resimi çekemiyomki algılamıyorrr çizikleri hafta sonu bi denedim ama pek başarılı olamadım senemcim anlayamadı ona koymuştum önceki sayfalarda vardı
siz nasıl koydunuz zati anlamadımm hahahaaaaa
anormallik falan yok ayçacım. artık kesinlikle eminim ki sen hamilesin. bunun başka açıklaması yok olamaz da... gir şu ovulasyon topic inin 20 nci sayfasından itibaren iyice oku. aynı senin durumunda olan 3 kişi hamileydi. canını sıkma artık. ben senin yerinde olsam şu an mutluluktan havalara uçuyor olurdum ayçam. seni ilk tebrik eden ben olayım tebrikler kuzum göreceksin bak bebişin seninle kardeşim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?